Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 875)
Filtruj recenzje
3 877 wyniki
Oceny podróżnych
2 526
1 025
229
61
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 526
1 025
229
61
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 877 recenzji
Zrecenzowano: 1 marca 2015

Bardzo dobra lokalizacja w samym sercu Wiednia. Pokoje poprawne i czyste. Warto wcześniej zarezerwować parking na który obsługa hotelowa odprowadzi samochód. Ciekawym rozwiązaniem jest wypożyczenie w hotelu roweru do przemieszczania się po mieście w cenie 15 euro za dzień. Śniadania nie jedliśmy w hotelu tyko w cafe na mieście.

Termin pobytu: luty 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, cracowia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EPerwanger, Manager, Steigenberger Hotel Herrenhof WienOdpowiedź udzielona 3 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear cracowia!

Thank you for sharing your experiences about your stay at Steigenberger Hotel Herrenhof with us. It is a pleasure for us to read that you liked our hotel and the rooms.

Certified with the Austrian Eco Label, our hotel take several actions for sustainability. One of our examples are our e-bikes. You can hire them at the hotel and go for a bike ride through Vienna's beautiful landscape and parks. You can visit all the important places and buildings or just have a delicious picnic. Vienna offers a lot of specified bike routes with differend levels.

We hope to welcome you back very soon.
Best regards from Vienna,
Yours Elisabeth Perwanger
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 grudnia 2014

Kierując się lokalizacja i opiniami wybrałem ten hotel na 3 dniowy pobyt rodzinny.
Na dzień dobry spotkało mnie bardzo oficjalne i mało przyjemne przywitanie przez recepcjonistkę, zupełny brak uśmiechu!
Drugi fakt który wprawił mnie w zdumienie to zmiana ceny wynajętej taksówki z lotniska do hotelu. Podano mi mailem cenę 75 EURO, a recepcjonistka na miejscu stwierdzi że za fotelik dla naszej 2 letniej córeczki należny się dopłata 10 EURO! Skąd ta zmiana skoro w mailu podawałem dokładnie ile osób będzie podróżować i że będzie tam też dziecko?! Dodatkowo to co znajdowało się w taksówce to był jakiś brudny kawałek styropianowej podkładki, który niewiele miał wspólnego z fotelikiem dla dziecka!
Wracając z hotelu skorzystaliśmy już z usług korporacji taksówkarskiej i otrzymaliśmy dużo lepszy standard usługi i samochodu jaki po nas przyjechał!
Zmęczeni po podróży udaliśmy się do pokoju, gdzie udało nam się znaleźć tylko jeden duży czysty ręcznik!!! Reszta pozostałe duże ręczniki były tak brudne ze aż nieprawdopodobne wydaje się że ktoś tego mógł nie zauważyć! Reszta ręczników była sprana i widać było że wymagają już wymiany.
Nie chciałem psuć nastroju rodzinnego wyjazdu i stwierdziłem, że rano będzie lepiej.
No cóż śniadanie okazało się tylko poprawne, obsługa nie widziała lub nie chciała widzieć brudnych talerzy do zabrania z naszego stolika, dopiero po mojej prośbie zabrano je! Niestety pobyt w hotelu okazał się dla nas rozczarowaniem i wiem że nie wrócimy tam już na pewno, ale może to taka polityka żeby nie przyjmować rodzin z dziećmi?!
Na szczęście było kilka osób obsługi, które starały się i były pomocne. Jednak zdecydowana większość miała na twarzach wymalowany sztuczny uśmiech.
Koniec końców Wiedeń okazał się wart zobaczenia, a dobra lokalizacja hotel do zwiedzania spowodowała że przebywaliśmy w nim tylko niezbędne minimum.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z widokiem na dziedziniec wewnętrzny nieco ciemne.
Termin pobytu: grudzień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz1231
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EPerwanger, Manager, Steigenberger Hotel Herrenhof WienOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz1231,

thank you for choosing the Steigenberger Hotel Herrenhof and for taking the time to comment on your stay. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short.

We are terribly sorry for the circumstances caused with the transfer from the airport. We will check this issue and talk to the transfer company that this kind of treatment does not meet our standards.

We assure you that we take your feedback very seriously. Normally there are enough and clean towels in the room. We want to apologize for this inconvenience.

If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of.

Best regards from Vienna
Yours Elisabeth Perwanger
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 marca 2014

Hotel wspaniale zlokalizowany, w samym Innerestadt.
Dosłownie 5 kroków od Hofburgu oraz głównej ulicy handlowej z markowymi butikami - Kohlmarkt.
Wszystkie zabytki starówki w zasięgu ręki.

Hotel przyzwoity. Pokoje czyste, ale nam trafił się mały. Fajny bar w hotelu.
Parking na miejscu.
Śniadań nie wzięliśmy, gdyż nauczeni doświadczeniem, woleliśmy zjeść śniadanie w jednej z wiedeńskich kafejek.

Termin pobytu: marzec 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pstrz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelHerrenhof, Manager, Steigenberger Hotel Herrenhof WienOdpowiedź udzielona 15 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelHerrenhof, Manager, Steigenberger Hotel Herrenhof WienOdpowiedź udzielona 15 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji