Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 122)
Filtruj recenzje
1 122 wyniki
Oceny podróżnych
322
493
211
57
39
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
322
493
211
57
39
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 122 recenzji
Zrecenzowano: 8 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel w centrum miasta, bardzo blisko dworca. Na starówkę można dojść piechotą. Pokoje czyste, zadbane. Posiłki róźnorodne, serwowane w sali z pięknym widokiem na Alpy. Minusem jest kiepskie wi-fi. Wymaga kilkukrotnego logowania się.

Termin pobytu: marzec 2016
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 572kasial
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H-Hotels_RegionSued, Manager, H+ Hotel SalzburgOdpowiedź udzielona 11 marca 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for the review of your stay in our Ramada Hotel Salzburg City Centre. Thank you also for such kind words regarding our clean rooms and the view of our breakfast room. We apologize for the inconvenience regarding the internet, our Management Team is already informed. We hope to welcome you very soon in our Hotel.

Kind regards,

Your Team of the Ramada Hotel Salzburg City Centre
Sabrina Höfler – Online Reputation Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2014

Hotel, którego moim zdaniem absolutnie nie można zaliczyć do gustownych, uroczych czy komfortowych. Kolos znajdujący się obok dworca kolejowego, gdzie trwa wieczny remont a co się z tym wiąże, są spore problemy z dojazdem. Parking hotelu jest częścią Centrum Handlowego, więc bezpieczeństwo pozostawienia tu samochodu również pozostaje pod znakiem zapytania. Pokoje urządzone minimalistycznie - lodówki brak, jeśli będą Państwo głodni czy spragnieni, do dyspozycji Gości pozostaje jedynie obskurna maszyna vendingowa oferująca podejrzanej jakości piwo czy snaki. Łazienka w pokoju niedokładnie wysprzątana, o pozostałościach w tym miejscu po poprzednich Gościach nie będę się rozpisywać. Do Centrum miasta, gdzie można coś zjeść lub wypić jest 15 minut piechota. Absolutnie nie polecam nawet tym, którzy znużeni podróżą chcieliby gdzieś przenocować. Za tą cenę w pobliżu można znaleźć znacznie przyjemniejsze miejsca.

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 31aleksandraw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicole K, Manager, H+ Hotel SalzburgOdpowiedź udzielona 7 października 2014
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to leave your honest review. We are sorry that we did not meet your expectations during your stay and apologize for any dissatisfaction. Your comment about your experience is very important for us and we will investigate it immediately. Thank you for sharing your concerns with us because statements such as yours help us to see how we can make improvements for the future. We hope you had a wonderful time in Salzburg. Hopefully you give us a second chance to show you that we can do it much better. Best regards!

Your team of RAMADA Hotel Salzburg City Centre,
Angelina Lipp– Online Reputation Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H-Hotels_RegionSued, Manager, H+ Hotel SalzburgOdpowiedź udzielona 27 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H-Hotels_RegionSued, Manager, H+ Hotel SalzburgOdpowiedź udzielona 18 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019

Termin pobytu: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H-Hotels_RegionSued, Manager, H+ Hotel SalzburgOdpowiedź udzielona 28 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji