Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super wakacje!”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Akti Beach Village Resort
Miejsce nr 30 wśród 85 hoteli w Pafos
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 18 lipca 2014

Spędziliśmy w Akti wspaniałe 12 dni. Hotel trochę na uboczu, ale dla nas to akurat było zaletą. Do przystanku przy głównej drodze ok.10 min.,atobus do centrum Pafos w jednym kierunku i do Coral Bay w drugim kursuje bardzo często. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie. Klimatyzacja działa bez zarzutu.Basen od strony morza rewelacja, z mniejszego nie korzystaliśmy. Leżaków bardzo dużo, nie było problemów ze znalezieniem 3 wolnych bez względu na porę. Hotel położony przy samym morzu, widoki przepiękne. Dno w zatoczce kamieniste, trzeba mieć buty do wody.Woda w zatoczce super-ciepła i czysta. Jedzenie bardzo dobre, spory wybór, podobnie jak alkoholi w AI. Największą zaletą hotelu jest jego obsługa - od recepcji zaczynając, porzez barmanów i kelnerów ( Sarah, Lubos,Harry,Julian,Dimo,Petar i wielu innych , których imion nie pamiętam ), obsługę restauracji (rewelacyjny w tym,co robi Saji oraz Jenny ) , kończąc na fajnej grupie animacyjnej na czele z niezmordowaną Roxaną. Wszyscy uśmiechnięci , mili , szybko wychwytali kto jest jakiej narodowości i próbowali zagadywać w danym języku.Gdyby nie było jeszcze tylu wspaniałych miejsc do zobaczenia na świecie, wróciłabym na pewno!

  • Data pobytu: lipcu 2014, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ewa W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ANTONIS A, General Manager, Akti Beach Village ResortOdpowiedź udzielona 21 lipca 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for your review and for being our guests. We are very happy that we have fulfilled your expectations and desires but most important we feel happy because you are satisfied with the service given by our personnel, our most important asset. Thank you for mentioning that. We would like to extend our warm wishes and regards from all of us.
We are looking forward to welcoming you again at our village resort.
My best personal regards.
ANTONIS ARISTODEMOU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 265)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 265 recenzji

Zrecenzowano 16 maja 2014 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu tydzień i żałujemy razem z mężem ze to był tylko tydzień ! Pokoje przestronne, bardzo dobrze wyposażone(tv,klimatyzacja,tel,pełna kuchnia,mikrowela,toster...itp) budynek główny +restauracje i coctail bary czyste,przestronne z pięknym widokiem na basen i morze, korzystaliśmy z all inclusive jedzenie przepyszne,świeże i codziennie inne. W hotelu nie da sie nudzić zespół animatorów staje na wysokości zadania prowadząc zajęcia zarówno dla dzieci jak i dorosłych, (szczególne pozdrowienia i podziękowania dla szalonej roxany;))cała obsługa bardzo miła i zawsze pomocna. Oceniamy ten hotel na 10 w skali 0-10 !!!! Polecamy wszystkim.

Data pobytu: maju 2014, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ania B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ANTONIS A, General Manager, Akti Beach Village ResortOdpowiedź udzielona 17 maja 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for being our guests and for giving us the opportunity to extend our hospitality to you. We are very happy that we have fulfilled your expectations and desires. Your comments are highly appreciated and will definitely have a positive impact to our resort’s facilities and services because they encourage us to try our upmost at all times.
We would like to extend our warm wishes and regards from all of our personnel.
We are looking forward to welcoming you again at our village resort.
My best personal regards.
ANTONIS ARISTODEMOU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 listopada 2013

Rewelacyjne dwa tygodnie w AktiBeach. Obsługa barów i restauracji - duży szacunek. Manager Restauracji najwyższa klasa, dbający kelnerzy i sympatyczni barmani. Fajna ekipa animatorów, jeżeli ktoś potrafi się bawić, znajdzie coś dla siebie o każdej porze dnia.
Plaża kamienista bezpośrednio położona 30m od leżaków przy basenie, wygodne zejście do morza w samej wodzie już praktycznie piasek, bezpieczne nurkowanie w zatoczce.. Kilka minut od hotelu na lewo super piaszczysta plaża z płaskim brzegiem. Dojazd do portu lub Coral Bay bez kłopotu 10-15 min, dla mnie to dobra opcja ponieważ byliśmy pośrodku różnych atrakcji Pafos. Pokoje nie są 4* jak na mój gust, jednak jakość kulinariów, barów oraz przede wszystkim obsługi absolutnie to niweluje. Chętnie wrócimy!!

  • Data pobytu: październiku 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Marcin M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ANTONIS A, General Manager, Akti Beach Village ResortOdpowiedź udzielona 13 maja 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guests, please accept my apologies for the delayed response.
Thank you for being our guests and for giving us the opportunity to extend our hospitality to you. We are very happy that we have fulfilled your expectations and desires. Your comments are highly appreciated and will definitely have a positive impact to our resort’s facilities and services because they encourage us to try our upmost at all times.
We would like to extend our warm wishes and regards from all of our personnel.
We are looking forward to welcoming you again at our village resort.
My best personal regards.
ANTONIS ARISTODEMOU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 września 2011

Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 4 gwiazdki. Polozony na uboczu, brak jakichkolwiek atrakcji w okolicy. Totalne zadupie. Animacje w hotelu oceniam jako mocno słabe. Brak plaży, dno kamieniste, okolica poza hotelem niezbyt ładna. Internet dostepny nie w pokojach lecz w lobby hotelowym. Śniadania codziennie takie same. Jechalismy ze Sky club i warto zwórcic uwage, że All inclusive w tym hotelu w dniu wyjazdu obowiązuje jedynie do godz 12.

  • Data pobytu: wrześniu 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Sloneczko123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ANTONIS A, General Manager, Akti Beach Village ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2012

Drodzy Goście,
Dziękuję za konstruktywne uwagi i za to, że nasi goście. Twoje komentarze są bardzo wysoko cenione i pomoże nam uaktualnić naszego ośrodka z usług i udogodnień. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że dajesz nam możliwość poprawienia rzeczy, które nie spełniały Państwa oczekiwania.
Chcielibyśmy rozszerzyć nasze ciepłe życzenia i pozdrowienia od nas wszystkich i nie możemy się doczekać na spotkanie z Państwem ponownie w naszym ośrodku wsi dając nam szansę pokazać naszą gościnność.
Z poważaniem
ANTONIS ARISTODEMOU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2011

Bardzo udane wakacje, gorąco polecam wypoczynek na Cyprze. Miejscowość Paphos gdzie znajduje się ośrodek Akti jest o dość konserwatywnej zabudowie, dzięki czemu możemy zobaczyc jak wyglądalo życie na wyspie kilkadziesiąt lat temu. Paphos posiada wiele walorów turystycznych, potr, zamek, starożytne domy władców Cypru, grobowce królów itp.
Sam ośrodek Akti położony jest na uboczu miasta i do centrum trzeba dojechać autobusem (ok.20min). Jest tutaj sporo atrakcji dla dzieci oraz możliwość odpoczynku w ciszy i spokoju, młodym ludziom spragnionym gwaru i imprez polecam Hotele bliżej centrum lub w innym kurorcie. Minusem jest brak piaszczystej praży przy ośrodku, jest dopiero ok. 200m na lewo od ośrodka. przy ośrodku zejście do morza w ładnej zatoczce pomiędzy skalami.
Ogólnie polecam wypoczynek w tym Hotelu rodzicom z dziećmi oraz osobom szukającym spokoju i ciszy.

  • Data pobytu: wrześniu 2011, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sylwiczek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ANTONIS A, General Manager, Akti Beach Village ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2012

Drodzy Goście,
Dziękuję za konstruktywne uwagi i za to, że nasi goście. Twoje komentarze są bardzo wysoko cenione i pomoże nam uaktualnić naszego ośrodka z usług i udogodnień. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że dajesz nam możliwość poprawienia rzeczy, które nie spełniały Państwa oczekiwania.
Chcielibyśmy rozszerzyć nasze ciepłe życzenia i pozdrowienia od nas wszystkich i nie możemy się doczekać na spotkanie z Państwem ponownie w naszym ośrodku wsi dając nam szansę pokazać naszą gościnność.
Z poważaniem
ANTONIS ARISTODEMOU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Pafos)
w odległości 6,6 km
Aquamare Beach Hotel & Spa
Aquamare Beach Hotel & Spa
Nr 28 z 85 w lokalizacji Pafos
Liczba recenzji: 892
w odległości 0,2 km
King Evelthon Beach Hotel & Resort
w odległości 2,5 km
Kefalos Beach Tourist Village
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,4 km
Venus Beach Hotel
Venus Beach Hotel
Nr 76 z 85 w lokalizacji Pafos
Liczba recenzji: 895
w odległości 2,4 km
Kissos Hotel
Kissos Hotel
Nr 49 z 85 w lokalizacji Pafos
Liczba recenzji: 1 042
w odległości 4,3 km
Theo Sunset Bay Holiday Village
Theo Sunset Bay Holiday Village
Nr 4 z 4 w lokalizacji Kissonerga
Liczba recenzji: 785
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Akti Beach Village Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Akti Beach Village Resort — dodatkowe informacje

Adres: Hadjiefstathiou Street, Pafos 8060, Cypr
Lokalizacja: Cypr > Paphos District > Pafos
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Spa Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr15 wśród hoteli na plaży w miejscowości Pafos
Nr18 wśród hoteli spa w miejscowości Pafos
Nr23 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Pafos
Nr24 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Pafos
Nr34 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Pafos
Zakres cen: 211 zł–1 299 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Akti Beach Village Resort 4*
Liczba pokoi: 173
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Akti Beach Village Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Akti Beach Tourist Village Hotel Paphos
Akti Beach Tourist Village Paphos

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem