Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pafos
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (4 753)
Filtruj recenzje
4 753 wyniki
Oceny podróżnych
3 456
999
229
47
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 456
999
229
47
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 753 recenzji
Zrecenzowano: 26 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy hotel od 19-26 grudnia pogoda dopisała codziennie między 20-21 stopni wieczory chłodniejsze nabraliśmy bardzo dużo jesiennych ubrań nie potrzebnie( sugerowaliśmy się komentarzami na forum) hotel zasługuje na 5 ⭐️Czysto , przemiła obsługa jedzenie świeże i bardzo dobre jedyny hotel w Europie w jakim byłam ze obsługa przynosiła drinki do stolika nie zdążyło się wypić a już byli proponowali coś do picia basen kryty z podgrzewana woda jedyny minus woda w basenie zimna do centrum phafos 20 min na nogach piękna promenada przy morzu , wieczór świąteczny przygotowany na najwyższym poziomie dla każdego dziecka upominek od Mikołaja ( bardzo miłe ) gorąco polecam ten hotel jeśli będę miała okazje napewno tu wrócę

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, martaf217
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: C_Paraskeva, General Manager, Louis Imperial BeachOdpowiedź udzielona 12 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for your lovely review of the Louis Imperial Beach.

It is wonderful to know that you were impressed with our hotel and facilities.

Your recommendation is also greatly appreciated and we hope that you will be returning to the Louis Imperial Beach in the near future.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018

Witam. Spędziłem z rodziną (2+2) super tydzień w tym hotelu. Choć hotel nie jest nowy to jest zadbany, czysty i wygodny. Super miła i pomocna obsługa, wielojęzyczna (nawet po polsku udało się porozmawiać). Bardzo dobre jedzenie, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża hotelowa mała i mogła by być lepiej posprzątana, baseny OK, ładna zieleń i przez 6 dni tygodnia animacje w trakcie dnia i wieczorami (pozdrowienia dla Dominika - polskiego animatora). Położenie hotelu bardzo dobre, do centrum 20 min. piechotą deptakiem wzdłuż morza lub bardzo dobre połączone autobusem.
Ogólnie wakacje bardzo udane. Serdecznie polecam ten hotel jak również sam Cypr.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój z widokiem na podjazd i sąsiednie hotele, jednak nie było hałasu z ulicy ani innych niedogodności.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ziolo1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: C_Paraskeva, General Manager, Louis Imperial BeachOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your kind review of the Louis Imperial Beach.

It is great to know that you enjoyed your holiday with us and we thank you wholeheartedly for your recommendation.

We hope that we will be welcoming you back to the Louis Imperial Beach soon.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2018

Hotel w pierwszej linii brzegowej przy wąskiej piaszczystej plaży. Promenadą dotrzecie aż do samego centrum Pafos. Dwa baseny i brodzik na zewnątrz oraz podgrzewany basen wewnętrzny. Części wspólne odnowione, pokoje chociaż mają swoje lata to w świetnej kondycji. Szczególne uznanie dla obsługi hotelu - niesamowicie zaangażowani ludzie sprawiają, że Twój pobyt będzie udany. Smaczne jedzenie, ciekawy pomysł z restauracją japońską i wyśmienite desery. Wifi tylko w częściach wspólnych. Zdecydowanie polecam.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, tst16667
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: C_Paraskeva, General Manager, Louis Imperial BeachOdpowiedź udzielona 14 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for visiting the Louis Imperial Beach for your holiday.

We are glad that you enjoyed your stay with us and thank you for your recommendation and high praise of our staff and cuisine.

Hopefully, we will have the pleasure of welcoming you back to the Louis Imperial Beach in the near future.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Była to nasza 2 podróż do Imperiala. Hotel świetny. Zadbany, pokoje wygodne dobrze wyposażone (klimatyzacja, Telewizor itp.), zasięg WiFi w całym budynku (bezpłatny tylko w lobby to mały minusik). Atrakcji nie brakuje. 3 baseny w tym 1 wewnętrzny, zajęcia prowadzone przez animatorów zarówno dla dzieci jak też dla dorosłych. Są świetne - ludzie za to odpowiadający są rewelacyjni. Delikatne faworyzowanie Brytyjczyków , jednak w żadnym stopniu nie jest to denerwujące. Jedzenie bardzo smaczne, bardzo duży wybór także deserów. Podczas dnia barek przy basenach gdzie można zamówić zimne napoje czy drinki. Obsługa bardzo miła, kelnerzy profesjonalni jak w dobrych restauracjach. Sprzątanie w pokojach również nienaganne. Mały minusik to zapach. Wieczorem po upalach brutalnie mówiąc ,,zalatywało szmabem,, ale tylko przez chwilę.
Ogólnie hotel świetny jeden z najlepszych jakich byłem. Idealny do wypoczynku z rodzina.

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Daniel123_G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: C_Paraskeva, General Manager, Louis Imperial BeachOdpowiedź udzielona 8 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Repeat Guest,

Thank you so much for visiting the Louis Imperial Beach once again.

We are thrilled that you had another enjoyable stay with us and we thank you for your high praise of our staff, rooms, food and waiter service.

A note of your comments on the Wi-Fi has been made for when future changes are considered.

Hopefully, we will be welcoming you back to the Louis Imperial Beach soon.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2015

Hotel ma już swoje lata ale część wspólna była odnowiona i ogólnie trochę gorsze pokoje nadrabia wzorową obsługą .Jedzenie jest super,szampan do śniadania,drinki w all sa bardzo ok.Mieliśmy animatorów z Polski i w dodatku bardzo miłych.Plaża jest mała i oblegana przez Rosjan ale do basenu kilka kroków więc tam można się rozłożyć.Hotel blisko restauracji , barów , kilka kroków od przystanku skąd można dojechać do centrum Paphos -muzeum,na szczęście nie jest to kolejna wioska wakacyjna na odludziu.No i all obowiązuje aż do momentu odjazdu nawet po zwolnienu pokoju-w innych hotelach na Cyprze juz niekoniecznie....Polecam z czystym sumieniem.Żadnych robali))

Termin pobytu: październik 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, KikaMika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Charis S, Manager, Louis Imperial BeachOdpowiedź udzielona 19 maja 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing the Louis Imperial Beach for your holiday.

It is nice to read that you had such a good stay with us and we thank you for mentioning what exemplary service we provide.

We are also grateful for your recommendation and hope to welcome you back to the Louis Imperial Beach in the future.

Kind regards,

Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji