Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pafos
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (527)
Filtruj recenzje
527 wyniki
Oceny podróżnych
114
155
137
61
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
114
155
137
61
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 527 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sierpniowa wycieczka na Cypr musiała się wiązać z upałami. I dlatego czym prędzej dotarliśmy do hotelu, gdzie (jak sądziłem) przywita mnie miły chłód. A tu ... ciężkie, gorące i nieruchome powietrze w całym lobby. Dla odmiany klimatyzacja w pokoju działała bez zarzutu!
Hotel na uboczu, w spokojnej okolicy, bez nocnego zgiełku dyskotek. Do piaszczystej plaży jest 300...400 metrów.
Wieczorem wychodząc poza granice hotelu trafić można do miłych restauracyjek z pyszną kolacją i dobrym miejscowym winem.
Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 854irekh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicos L, Director of Sales, Crown Resorts HorizonOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 854irekh

Thank you for finding the time to share your experience with us. All guests feedback is important to us for future improvement. It is nice to hear when guests have enjoyed their stay.

We are looking forward to welcoming you back to the Crown Resorts Horizon Hotel in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel piekny tylko na zdjęciach, jedzenie tez nie zbyt dobre, obsługa jedynie zasługuje na dobrą opinie pracowita miła i pomocna. Miejsce jest piękne z piękną plażą Coral bay ale wybierz inny hotel. Hotel jest stary stary , nie ładne pokoje. Jedzenie niezbyt

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, PaulinaM2412
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicos L, Director of Sales, Crown Resorts HorizonOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paulina

We are very saddened to read that our services did not meet your expectations. All guests feedback is taken into consideration for future improvement.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

W Crown Resorts Horizon spędziliśmy rodzinnie majówkę. Pokój z pięknym widokiem na morze. Standard przyzwoity. Pokój sprzątany codziennie. Bezpłatny zestaw kosmetyków. Czego Nam brakowało podczas pobytu to: brak animacji dla najmłodszych oraz monotonne wieczory. Dało się odczuć, że hotel jest nastawiony w głownej mierze pod Anglików i Niemców. Plac zabaw dla dzieci - mógłby zostać wyremontowany. Basen w porządku. Wystarczająca ilość leżaków. Mieliśmy opcję all-inclusive - nie załujemy, gdyż jedzenie przepyszne. Każdy znajdzie coś dla siebie. W recepcji bardzo miła Polka - sprawne meldowanie i wymeldowanie. Wbrew opiniom, Polak, który jest kelnerem w restauracji, też wzbudził u Nas pozytywne wrażenie. W barze z drinkami, bardzo fajna i miła starsza Pani. Do plaży mieliśmy bardzo blisko. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Pafos. Polecamy Park Afrodyta w Pafos. Samemu też można "zapuścić" się w głąb wyspy i odrywać Cypr na własną rękę. Ogólnie pobyt dobrze zorganizowany. Poza tym nie mamy większych zastrzeżeń. Sam Cypr urzekł Nas swoim naturalnym pięknem.

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, MonikaP4505
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicos1811, Διευθυντής Πωλήσεων, Crown Resorts HorizonOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear MonikaP4505,

Thank you for your kind comments regarding your stay with us at the CROWN RESORTS HORIZON and we look forward to welcoming you and your family again in the near future.

Best Regards,


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu,blisko do lokalnych restauracji i sklepików zarazem cicho i spokojnie. Piękna plaża w bliskiej odległości od hotelu. Bardzo przyjazny rodzinom z dziećmi. Trzy baseny o różnej głębokości, animacje i zabawy codziennie. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo miła, dostosowana do potrzeb gości, czyli mówiąca po polsku. W planach mamy powrót do tego miejsca.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicos L, Director of Sales, Crown Resorts HorizonOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Joanna

Thank you for finding the time to share your experience with us. All guests feedback is important to us. It is nice to hear when guests have enjoyed their stay.

We are looking forward to welcoming you back to the Crown Resorts Horizon Hotel in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Właśnie wróciliśmy z wczasów z pięknej wyspy jaką jest Cypr. Wakacje zaliczam do bardzo udanych, a sam hotel Crown Horizon Resort oceniam na 4.
Z zewnątrz hotel prezentuje się bardzo ładnie- 3 duże baseny jeden z drink barem w wodzie, który obsługiwała przemiła, ciepła, serdeczna starsza Pani o imieniu Vanya. Wokół basenu sporo leżaków, nie mieliśmy problemu ze znalezieniem wolnych leżaków, pomimo iż ludzie codziennie o 7 rano już zajmowali kładąc ręczniki.
Hotel wewnątrz dość stary, stare wykładziny, stare łóżka z twardym materacem oraz stare meble. Jesteśmy osobami, które mało czasu spędzają w pokoju więc nie było to dla nas dość istotne, ale na pewno nie dałabym wnętrzu 4 gwiazdek tylko 2.
Jeśli chodzi o wyżywienie mieliśmy opcję all inclusive- trzeba pochwalić kucharzy, którzy dobrze gotują. Codziennie duży wybór posiłków, a mięso bardzo dobrze doprawione.
W ciągu dnia ciekawe animacje - aquaareobik, koszykówka wodna, piłka wodna itp. natomiast wieczorem monotonne i nudne, codzienne granie w bingo było dość irytujące.
W odległości ok.500 m znajduje się ładna piaszczysta plaża z czystą błękitną wodą. Istnieje możliwość korzystania z rozrywek wodnych tj. wodne kanapy, parasalking, rowerki wodne, banany itp.
Obsługa hotelu bardzo miła, szczególnie panie sprzątające, dodam iż w hotelu pracuje sporo Polaków.
W pobliżu liczne bary, restauracje, sklepy, stragany z pamiątkami
Reasumując plusy hotelu to:
- dobra lokalizacja
- piękne plaże
- fajny basen
- smaczne jedzenie
- miła obsługa
natomiast minusy to:
- stare pokoje oraz korytarze
- stara brzydka wanna w łazience
- nudne wieczorne animacje

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Urszula S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nicos L, Director of Sales, Crown Resorts HorizonOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Urszula

Thank you for finding the time to share your experience with us. All guests feedback is important to us for future improvement.

Looking forward to welcoming you back to the Crown Resorts Horizon Hotel in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji