Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (396)
Filtruj recenzje
396 wyniki
Oceny podróżnych
46
112
101
51
86
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
46
112
101
51
86
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 396 recenzji
Zrecenzowano: 19 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystko bardzo fajnie - czysty pokój i łazienka, bardzo dobre śniadania, super lokalizacja (blisko do lotniska, centrum i plaży), obsługa super :) spędziłam tam tydzień i jedyna rzecz, na którą mogę ponarzekać to zbyt mały balkon

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Dreamer734597
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Larco HotelOdpowiedź udzielona 20 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for being our guest and for choosing our hotel for your holidays! We are so happy to having met your expectations and to provide you a good holiday. Our entire team works very hard to fully satisfy our guests from the first minute of arriving until the end of their holiday.

We look forward to the privilege of welcoming you back soon.

Best regards,
Your Larco Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2016

hotel bardzo średni, w toaletach śmierdzi, przy hotelu śmietniki z których cuchnie tak, że nie można okien otworzyć, obsługa średnia, dogadać się trudno nawet w języku angielskim, o śniadaniach nie wspomnę, jadalne tylko tosty z dżemem
tylko lokalizacja zasługuje na +, blisko plaża oraz główna promenada Finikoudes

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Wizz Tours
1  Dziękujemy, karasiewiczagnieszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas P, Manager, Larco HotelOdpowiedź udzielona 7 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear karasiewiczagnieszka,
Thank you very much for your feedback. Please note that we take your feedback seriously and we will focus on improving. We are sorry for your inconveniences.
Usually we don't have a bad smells in the territory of our hotel and we never heard any complaints about that. It is through feedback from valued guests such as yourself that we are able to improve ourselves and provide you with the highest degree of service.

We are looking forward to welcoming you again at Larco Hotel.

Best regards,
Your Larco Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 28 lipca 2016

Czysty i przestronny pokój (2 łóżka) z elektryczną płytę do gotowania (także z czajnik elektryczny. Od Larco a jest blisko plaży, w pobliżu jest kilka sklepy spożywcze. 20 minut spacerem do plaży i promenady można dotrzeć do Larnaca centrum miasta. Pracownicy są bardzo mili i pomocni, kiedy tu wrócę i byłem na lotnisku (również tylko ok.. 20 minut jazdy od Larco) zdałem sobie sprawę, że nie mam moich okularów i czapki. Zadzwoniłem do recepcji Larco i powiedziałem o mojej stracie, reakcja była super Kostasa z obsługi dostarczył moje rzeczy na lotnisko, gdzie otrzymałem je. Najlepszy hotel na najmniejszą cenę.

Dziękujemy, piotrx86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.pl.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas P, Manager, Larco HotelOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Susan C,

Thank you very much for your review here on TripAdvisor.
We are pleased to read that you have enjoyed your stay at our hotel.
We appreciate very much your kind words regarding our helpful and friendy staff. Also your comment regarding our clean room is highly welcome.

Thank you very much for staying with us and we are looking forward to welcome you once more to offer you again a great stay.

Sunny regards,
Your Larco Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2016

Niska cena i dobre położenie czyni ten hotel jak najbardziej pożądanym. Studio dobrze wyposażone, bardzo przestrzenne, a zarazem przytulne. Widok z balkonu co prawda słaby, ale nie przyjechaliśmy na wakacje żeby siedzieć w hotelu. Miła obsługa była zawsze skora do pomocy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Z pokojów położonych od strony ulicy jest o wiele lepszy widok.
Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, rzulia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas P, Manager, Larco HotelOdpowiedź udzielona 21 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Julia G,

Thank you for your positive review on TripAdvisor. We are very pleased to know that you have enjoyed your stay with us and that our rooms were to your entire satisfaction. Our rooms indeed, are very comfortable and clean and our central location is also as you already said a big advantage.

We look forward to the opportunity to welcome you back to exceed your expectations again!

Best regards,
Your Larco Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2016

Pobyt w Hotelu Larco był całkiem przyjemny.Doskonała,pomocna ,nie narzucająca się obsługa.Hotel czysty.Klimatyzacja sprawna.To stary obiekt ,wymaga remontu ,nie mniej wszystko działa.Bardzo słabe wyżywienie,monotonne,co mocno irytuje.Brak napojów do kolacji.Bardzo drogi bar na basenie!!!Ogromnym minusem dla hotelu jest to ,że głównie jest nastawiony na turystów z Rosji.Na basenie powiewa flaga rosyjska ,co mnie mocno dziwiło i denerwowało i choćby przez to ,drugi raz tego hotelu nie wybiorę!Nie można wystawiać flagi kraju ,który najechał inny kraj(Ukraina)!!!To karygodne!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: wybór pokoju nie ma znaczenia,wszędzie jest ten sam widok...na parterze do pokju wchodzą koty ...
Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, M M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas P, Manager, Larco HotelOdpowiedź udzielona 26 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear M M,

Thank you for taking the time to comment and share your experience. We are happy to read your positive words regarding our helpful staff and the cleanliness of our hotel.

Hoping to see you again soon.

Kind regards,
Your Larco Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji