Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 454)
Filtruj recenzje
2 454 wyniki
Oceny podróżnych
537
956
577
246
138
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
537
956
577
246
138
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 454 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2016

Bardzo dobra lokalizacja, obsługa bardzo miła. Pokój czysty ale wyposażenie pokoju tragedia - stary rozlatujący się fotel (kiedyś stał w lobby- zdjęcia ) , stare krzesło i stolik, część mebli jasnego koloru, część ciemnego koloru - składanka co było, łóżko na kółkach - dwa zsunięte w jedno , materac niewygodny a w łazience mrówki.
Posiłki smaczne, bardzo dobre ciasta, ale talerze często niedomyte.
Całe wnętrze przestarzałe wymagające remontu, często na korytarzach w okolicy restauracji bardzo nieprzyjemny zapach środków czyszczących domestos?
Taras z leżakami i jakuzzi w bardzo złym stanie, jedynie Penthouse 13piętro wyremontowany - bardzo ładnie + piękny widok.
Pobyt w hotelu nie był wart pieniędzy które zapłaciliśmy. Nie chce wiedzieć jak wyglądają hotele o niższym standardzie.

  • Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, morwena69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2016

W Prelunie byliśmy na początku czerwca. Spędziliśmy tam 3 noce. Po przeczytaniu opinii z PL o tym hotelu miałam wielkie obawy czy hotel spełni nasze oczekiwania. Na miejscu okazało się, że byliśmy miło zaskoczeni. W pokoje i łazienka czyste. Sprzątane codziennie. Basen zewnętrzny plus otoczenie dookoła na plus. Basen kryty + siłownia wypadły trochę gorzej - przydałby się mały remont. Śniadania mimo, że co dzień to samo (jajka,wysmażony bekon, fasolka) można było też znaleźć coś mniej kalorycznego jak biały ser, zielona sałata, pomidory, owoce itp. Lokalizacja rewelacyjna wszędzie blisko. Nie mieliśmy widoku na morze to i tak nie było takiej potrzeby bo przychodziliśmy do pokoju tylko spać, a tak cały czas zwiedzanie :)
Na wyposażeniu była mini lodówka, suszarka do włosów, czajnik elektryczny, kubki, kieliszki, kawa, herbata. W pokoju była też klima i wiatrak jednak słabo działały (więcej robiły hałasu). Nie było żelazka, ale pewnie można je wypożyczyć w recepcji.
Wielki plus za to że WiFi było w pokoju za free i dość dobrze działało.
Cieszę się, że miejsce noclegowe wybraliśmy właśnie w Sliemie.

  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Aleksandra K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PrelunaHotel, Manager, Preluna Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Aleksandra K
Initially we would like to thank you for your great review, following your recent stay at The Preluna Hotel & Spa.
We are thrilled you had a wonderful experience with us while on vacation. It is great to learn that you found our location as being amazing, you enjoyed your great view from the room, Wifi worked perfectly and you also enjoyed our food. This is what we are constantly working for... a great guest experience.
We thank you once again and thanks for your recommendation!
We do look forward to welcoming you in the near future.
Many thanks and best regards
Mandy Grima
Revenue & E commerce Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2015

osobiscie jestem niezadowolona jedzenie bardzo zle obsluga ok woda w basenie brudna basen znajduje sie po drugiej stronie ulicy na wyzszych pietrach nie dalo sie otworzyc okna bo na dachcach byly agregatory

  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kasia1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PrelunaHotel, Revenue & E-Commerce Manager, Preluna Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Kasia1979
Thank you for having shared you comments about your experience with us, as it will give us the opportunity to apologize about the matter. It is our aim to make our guests feel welcome and to have an enjoyable stay at The Preluna Hotel.
What you have experienced is not anywhere close, to what standards we set ourselves. Hence why it is of utmost importance that any issues are reported with immediate effect, to the management during your stay, so we will be able to rectify.
We would be very pleased if you could contact me directly on marketing@preluna.com , so we will be able to investigate further.
We thank you once again and look forward to hear from you.
Kind regards
Mandy Vella
Revenue & E-Commerce Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2015

Byliśmy w tym hotelu w połowie czerwca.
4 osoby dorosłe i mały nasz roczny syn.
W pierwszą noc pobytu dowiedziałem się, że klimatyzacja działa tylko i wyłącznie prze 5h w ciągu doby ( wieczorem). W tą samą noc żonie która myła żeby wystrzelił kran i mieliśmy potop w hotelu.
Nasze dziecko nie mogło spać w tych temperaturach ( w pokoju 29 - 30 stopni w nocy). Po otwarciu okna również nie mogło spać ponieważ z ulicy był ogromny hałas prawie przez całą dobę.
Po dużej aferze w recepcji o 5 nad ranem jak nikt z nas nie mógł spać postanowiono zmienić nam pokój. Tutaj klimatyzacja działa tak, że nie dało się jej wogóle regulować więc w pokoju dla odmiany było zimno !!!
W hotelu ogólnie bródno, wszędzie potłuczone szkło, bardzo źle sprzątali.
Wiek gości to 70+ , animacji brak.
Woda w basenie taka sama jak w morzu ( w czerwcu po prostu zimna).
Personel nie miły.
Śniadania okropne ( ciągle to samo: spalony boczek, fasolka, ziemiaki i przesolone kiełbaski. Pomidory ze szklarni, chleb jak by ciągle wczorajszy)
Obiady również nie smaczne już nie wspominając o kolacjach.
Odradzam wszystkim którzy myślą o tym hotelu.
Jedyne co było fajnego to widok z 13 piętra na morze i ulice

Wi-FI prawie nie działa

Hotel do generalnego remontu.

  • Data pobytu: czerwiec 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, 224witoldm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PrelunaHotel, Revenue & E-Commerce Manager, Preluna Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Esteemed Guest
Thank you for taking the time to offer feedback from your recent visit with us.
I am naturally disappointed to learn you had such an experience at our Hotel.
It is of utmost importance that any issues are immediately brought to our attention, so we are able to rectify immediately. Hense why our management handled your complaint with immediate effect. Without going into each and every point you mentioned please accept our apologies, your experience is not indicative of what the large majority of our customers experience, however it would appear we came nowhere near your expectations nor the high standards that we have set ourselves. Our aim is to constantly improve our services , product, and meet guests expectations.
Thank you once again and should you wish to give us the opportunity to restore your faith in our product, we look forward to welcoming you. Please feel free to contact me.
Many thanks and regards
Mandy Vella
Revenue & E-Commerce Manager
marketing@preluna.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 stycznia 2015 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tydzień w hotelu Preluna.
Hotel ma świetną lokalizację tuż przy promenadzie nadmorskiej i blisko przystanku autobusowego.
Personel hotelowy bardzo miły.
I to na tyle pozytywnych informacji.
Śniadania byly koszmarne.
Wyspa słynna z chrupiacego chleba, soczystych pomidorów czy słodkich owoców. Tymczasem hotel oferuje gliniaste bariety, pomidory z dojrzewalni i słabe owoce.
Mieszkaliśmy w apartamencie na szóstym piętrze a winda przez kilka wieczorów była nieczynna.
Biegające w apartamencie mrówki (duże czerwone, zawsze wieczorem) dopełnily kielich goryczy :(
Na pocieszenie dostałam od sprzątaczki 'Pif-paf' na mrówki.....walczylam dzielnie aczkolwiek małoskutecznie.

Data pobytu: październik 2014, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, klarakota
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji