Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Jedna z ciekawszych plaż na Gozo

Spędziliśmy tam cały dzień ze znajomymi i grupą dzieciaków w wieku 10-11 lat. Nawet w godzinach... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019
Kordian80
,
Jaworzno, Polska
Przyjemne miejsce na odpoczynek

Na plaże można dojechać autobusem, który kursuje jednak rzadko bo raz na godzinę. My doszliśmy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 listopada 2018
Scenic165135
,
Kraków, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 401)
  
Recenzje (1 401)
Filtruj recenzje
1 401 wyniki
Oceny podróżnych
570
554
223
39
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
570
554
223
39
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 401 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Spędziliśmy tam cały dzień ze znajomymi i grupą dzieciaków w wieku 10-11 lat. Nawet w godzinach szczytu można znaleźć miejsce do zaparkowania ( czasem trochę dalej od plaży ale można się przejść i przy okazji po drodze kupić jedno z lepszych Mohito jakie poliśmy z przenośnego baru ). Są dwie niewielkie restauracje z barem w jednym.
Jest bardzo miła obsługa w zakresie leżaków i parasoli - kilka euro i przyniosą oraz zainstalują parasol tam gdzie się chce.
Sama plaża ma ciekawy ciemno porarańczowy kolor. Woda jak to na Malcie cieplutka i czysta.
Na plaży kilka firm , które sprzedają usługi związane z wodnymi sportami - ceny niższe aniżeli na smej malcie a do tego jeszcze super obsługa.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Kordian80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pojechaliśmy z rodziną dość późno, bo około 16:00. Trudno zaparkować wzdłuż ulicy, ale na końcu po lewej jest wjazd na 'parking' za 1,5€ gdzie udało nam się zaparkować.
Plaża piaszczysta, ale po wejściu do wody piasek znika i są tylko kamienie. Konieczne są buty, bo trudno wejść nawet parę kroków w wodę.
Woda przejrzysta i bardzo ciepła.
Leżaki i parasole płatne.
Generalnie super tylko buty do wody konieczne.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, mateuszk407
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Piasek i morze w pięknych kolorach, niestety w wodzie unosiło się bardzo dużo śmieci, zniechęcalo to do kąpieli. Oprócz piasku kamyczki, bez specjalnych butów bardzo ciężko wejść do wody. Płatne parasole i leżaki, tłumu nie było, dużo osób przychodziło podobnie jak my tylko na chwile. Prysznice i toalety zlokalizowane trochę dalej od wody, zapach odrzucający.

Warto wspiąć się na „Calypso’s Cave”, niestety jaskini nie zobaczyliśmy, jest zamknięta. Na górze budka z pastizzi i napojami, Frita - juz nieświeża, to raczej mało uczęszczane miejsce. Wejście pod dosyć stromą górkę, widok z góry na plażę wynagradza trud wspinaczki.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, d_ratajczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019

Byłam tu w marcu, czyli poza sezonem "plażowania".Turystów było niewielu, za to plaża i widoki niezwykłe. Złoto-pomarańczowy piasek, morze i zielone wzgórza wokół. Bajka. Nieopodal jest punkt widokowy, na który koniecznie trzeba się wspiąć. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, annaeula
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2018

Pod lazurowym niebem kryje się jedno z najbardziej rozpoznawalnych miejsc na wyspie- Zatoka Ramla. Wciśnięta pomiędzy klify plaża wraz ze swoim ognisto czerwonym piaskiem stykającym się z błękitem morskiej wody nie bez powodu stała ulubionym celem miłośników plażowania jak i fotografii. Ci pierwsi zachwyceni będą delikatnym piaskiem i spokojną wodą, ci drudzy panoramą rozciągającą się z platformy widokowej nieopodal jaskini Calypso.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, luiza c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji