Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Piękna panorama

Finalnie nie weszliśmy so Visitor’s Centre, lecz postanowiliśmy odwiedzić każdy zakątek cytadeli... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 września 2018
johnnywdepl
z urządzeń przenośnych
Mury niesamowite

Cytadela w Victorii robi wrażenie. Zwłaszcza grubość murów. Stojąc na murach można robić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 maja 2018
turcja
,
Poznań, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (171)
  
Recenzje (171)
Filtruj recenzje
171 wyniki
Oceny podróżnych
104
50
12
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
104
50
12
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 171 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 listopada 2018

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 listopada 2018

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JohnC15127, Manager, Cittadella Visitors' CentreOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 października 2018

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2018

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji