Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Calypso Cave - ZAMKNIĘTE
Wyróżnione recenzje
Piękny widok

Z Marsalforn ok. godzinny spacer, trochę męczący , wersja dla aktywnych, z punktu widokowego piękny... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 października 2016
jbil56
,
Poznań, Polska
perełka na Gozo

...dojazd szutrową drogą, przejście wąskim, kamiennym korytarzem i już rozciąga się wspaniały widok... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 lipca 2017
Gosia K
,
Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (317)
  
Recenzje (317)
Filtruj recenzje
317 wyniki
Oceny podróżnych
57
58
98
64
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
57
58
98
64
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 317 recenzji
Zrecenzowano: 12 lipca 2017

...dojazd szutrową drogą, przejście wąskim, kamiennym korytarzem i już rozciąga się wspaniały widok na Ramla Bay!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
1  Dziękujemy, Gosia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 października 2016

Z Marsalforn ok. godzinny spacer, trochę męczący , wersja dla aktywnych, z punktu widokowego piękny widok na Ramla Bay, brak bezpośredniego zejścia, trzeba dołożyć ok, 2 km

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
1  Dziękujemy, jbil56
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji