Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Bardzo dobry pomysł

Promy pływają co pół godziny, za 5€ w obie strony (kupujesz tylko raz). Kursują całą dobre, sama... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019
Gosiazi
,
Gdańsk, Polska
z urządzeń przenośnych
Tani transport na Gozo nawet biorąc pod uwagę przeprawę samochodem

Myśleliśmy, że bilety są dużo droższe a tutaj zaskoczenie, ponieważ za 7 osobowe auto i 7 osób w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019
Kordian80
,
Jaworzno, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 797)
  
Recenzje (2 797)
Filtruj recenzje
2 797 wyniki
Oceny podróżnych
1 521
997
230
27
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 521
997
230
27
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 797 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Promy pływają co pół godziny, za 5€ w obie strony (kupujesz tylko raz). Kursują całą dobre, sama przeprawa trwa jakieś 20min.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Gosiazi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Myśleliśmy, że bilety są dużo droższe a tutaj zaskoczenie, ponieważ za 7 osobowe auto i 7 osób w tym 3 dzieci, coś ok 30 euro praktycznie w obie strony , bo proszę pamietać iż płaci się tylko w drodze powrotnej, gdzie przed wjazdem na teren portu na Gozo w budce kupuje się odpowiedni bilet . W stronę Gozo podjeżdża się tylko pod prom i czeka jak będzie gotowy do załadunku.
Nie ma chyba opcji zakupu biletu przez internet a nawet jeśli to nie ma sensu bo i tak przejeżdża się obok budki z biletami.
Promy kursują w kółko bodajże co 30-40 minut więc czeka się niewiele, sam wjazd na prom sprawny , zresztą obsługa pokazuje gdzie co i jak więc nie ma stresu. W trakcie przeprawy wychodzi się z samochodów na górny pokład a tam albo można spędzić czas na zewnątrz lub schować się w klimatyzowanym lobby, gdzie jest sklepik więc można coś kupić, zjeść etc.
Prom na tyle duży , że nie ma ścisku i każdy znajdzie odpowiedni miejsce dla siebie. Polecam przeprawę już wynajętym samochodem z Malty - po co tracić czas na dojazd do Portu a później na wynajem auto w porcie na Gozo, chyba, że ktoś chce się ograniczyć do pobyty wyłącznie w okolicach portu na Gozo to ok ale warto się przejechać po wyspie i po przepięknych zatoczkach bo wg. nas Gozo jest dużo ładniejsze i urokliwsze aniżeli sama Malta.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Kordian80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo wygodna i dobrze zorganizowana przeprawa pomiędzy Maltą a Gozo. Tylko 4.65€ od osoby i to w obie strony. Płaci się tylko w drodze powrotnej. Na promie ceny niskie np duża kawa 1 €.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, 276darekz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019

konieznie warto wybrac sie promem na wyspe gozo, gozo ma duzo do zaoferowania, ja widziałam ostatnio najpiekniejszy zachod słonca na wyspie goz, niezapomniane widoki polecam:)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Natka77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2019

Przyjemna,robiąca wrażenie podróż morska z panoramą Gozo,Malty i Błękitnej Laguny. Imponujące terminale promowe po obu stronach przeprawy ze sprawną organizacją i miłą obsługą. Warto się wybrać na rejs, nawet mając niejakie obawy przed morskimi podróżami, bo prom jest duży i bardzo stabilny.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Gus G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji