Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Vik
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Natura

Można się zatracić w kontakcie z przyrodą. Stać oglądać i słuchać oceanu. Myślę że lepsze wrażenia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019
zenonzkoscierzyny
z urządzeń przenośnych
W drodze do Vik

Turyści, pędząc na czarną plażę omijają te urwisko na szczyt którego wiedzie szutrowa i kręta... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 lutego 2019
marcins421
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 812)
  
Recenzje (1 812)
Filtruj recenzje
1 812 wyniki
Oceny podróżnych
1 277
442
88
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 277
442
88
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 812 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Można się zatracić w kontakcie z przyrodą. Stać oglądać i słuchać oceanu. Myślę że lepsze wrażenia są przy wietrznej deszczowej pogodzie

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, zenonzkoscierzyny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lutego 2019

Turyści, pędząc na czarną plażę omijają te urwisko na szczyt którego wiedzie szutrowa i kręta droga. Na górze jest latarnia morska i stacjonuje strażnik. widoki bardzo ładne, zwłaszcza łuk zanurzony w wodzie.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, marcins421
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2018 z urządzeń przenośnych

Niezależnie od pogody super miejsce. Idealny punkt widokowy. Jadąc na Islandię trzeba troche pochodzić a to miejsce nie jest wyjątkiem.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, DarkMike77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Widok wart miliona dolarów! Kawałek trzeba przejść z parkingu ale naprawdę warto! Zapiera dech w piersi!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, 287dariae
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Widoki są fenomenalne! Trzeba pamiętać, że dobrze jest mieć auto typu SUV, żeby komfortowo wjechać na górę. Połączenie oceanu, czarnego piasku i charakterystycznej brunatnożółtej roślinności tworzy widok jak z innej planety. Przy słonecznej pogodzie absolutna petarda :) Uwaga! Potrafi naprawdę mocno wiać!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, bajajibe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji