Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 161)
Filtruj recenzje
3 162 wyniki
Oceny podróżnych
937
1 412
596
158
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
937
1 412
596
158
59
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 162 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2017

Hotel ma bardzo dobra lokalizacje, zabytki atrakcje 'pod nosem" w poblizu tramwaj ,port a w nim biuro podrozy ktore oferujr rejs statkiem do Talina lub Sztokholmu.Sniadanie super takze goraco polecam!!!

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, oly812017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandMarina, Front Office Manager, Scandic Grand MarinaOdpowiedź udzielona 30 maja 2017
Tłumaczenie Google

Hello,

Thank you for great review. Nice to read that your stay has been super with us. Warmly welcome back

Have a great summer

Best regards
Satu Tissari
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2016

Hotel znajduje się w ciekawej lokalizacji blisko centrum Helsinek. Widok portu bardzo ciekawy. Szkoda, że nie widać go z okna.

Szkoda, że sam hotel sprawia wrażenie trochę zużytego. Jako stosunkowo drogi hotel 4-gwiazdkowy nie zachwyca.

Zarzuty dotyczą przede wszystkim pokoi. Wyposażenie ma swoje lepsze lata już za sobą. Pokoje sprawiają wrażenie ciasnych. Nie było możliwości otwarcia okna - wyjęto klamkę. Nie wiem tylko po co.

Recepcja i obsługa słabo działa. Recepcja nie odpowiada na maile, myli się, każdy pracownik podaje inne ceny za pokój.
Podczas wyjazdu biznesowego obsługa nawet nie zadała sobie trudu, żeby rozstawić łóżka zestawione w łoże małżeńskie - mimo wyraźnej prośby.

Jedzenie różnorodne, smaczne i tutaj nie mam uwag.

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel_Bydgoszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandMarina, Asiakassuhdepäällikkö, Scandic Grand MarinaOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Daniel,

Thank you for your review. I agree that we have a great location close to the center. Sorry to hear that you were not completely happy with your room. Fortunately we are doing some renovation in the rooms at the moment. 2 floors are ready and 2 more floors will be done after the summer. For a safety reason the windows can be opened only a little bit.

I hope to see you in our hotel soon again!

With kind regards,
Anne Kuusela
Guests Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2015

Hotel średni. Jak nie masz karty kredytowej mimo iż płacisz gotówka z góry blokują barek. Jak na jedna noc ujdzie. Obsługa miła ale pokój nie powalał cena nie adekwatna do jakości. Widok z pokoju na jakieś śmieci . Śniadanie nie najgorsze

Termin pobytu: luty 2015
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, annakK5390MK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2014 z urządzeń przenośnych

Odwiedziłem hotel we wrześniu 2014 miałem w nim spotkanie biznesowe. Cena za nocleg 150 €. Pokoje słabo wyposażone nie za duże. Mała siłownia, słabo wyposażona. Sauna na około 3 do 4 osób. Śniadanie bez żadnych rewelacja da się zjeść. Hotel blisko centrum około 400 m. Wokół hotelu spory ruch samochodowy.

Termin pobytu: wrzesień 2014
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, MichalBanach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandMarina, Johtaja, Scandic Grand MarinaOdpowiedź udzielona 26 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji