Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 586)
Filtruj recenzje
4 586 wyniki
Oceny podróżnych
1 742
1 630
743
303
168
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 742
1 630
743
303
168
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 586 recenzji
Zrecenzowano: 25 stycznia 2015

Hotel w samym centrum, wszędzie blisko, ładnie urządzony. Pokój czysty, komfortowy i wygodny. Spędziłem trzy doby w tym hotelu i jestem zadowolony z pobytu. Minusem było pieczywo podczas śniadania, jakby stare. Albo nie było albo nie zauważyłem jajek sadzonych. Mimo to jest duży wybór innych produktów, np. 9 różnych jogurtów, jeśli się nie mylę. Więc nie ma co narzekać. Z Kitchen & Table noe korzystalłem więć nie mogę nic powiedzieć. Bar na parterze całkiem porządnie wyposażony, lecz przy dużym natłoku klientów nie nadążał z zamówieniami. Może więcej barmanów potrzeba na takie dni? Na koniec, polecam na służbowy wyjazd.

Termin pobytu: styczeń 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, adas110780
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Viktoria A, Hotel Manager, Clarion Hotel SignOdpowiedź udzielona 15 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for writing this review and feedback.
I hope we get the opportunity to welcome you at the hotel again soon!

Best regards,
Viktoria

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 25 listopada 2014

Zatrzymałem się w Clarion Hotel Sign w marcu 2014 roku w ramach podróży służbowej. Hotel jest położony dogodnie w centralnej części Sztokholmu. Dostanie się do wszystkich miejsc służbowych, jak i atrakcji turystycznych zajmowało mi 30 minut piechotą. Personel sprawił, że czułem się jak w domu.

Dziękujemy, Merkuri
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: clarionsign, Guest Relations Manager, Clarion Hotel SignOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Merkuri

Thank you very much for your wonderful review of Clarion Sign. It is great to read that you liked our location. But the best is to learn that the staff made you feel at home.

I do hope we will have you as our guest soon again. Please do not hestitate to contact me if I can be of any assitance to you.

Warm regards
Nadia Fagerdin
nadia.fagerdin@choice.se

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia F, Guest Relations Manager, Clarion Hotel SignOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia F, Douglas Törn-Persson, Clarion Hotel SignOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tom N, Welcome Office, Clarion Hotel SignOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji