Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 745)
Filtruj recenzje
3 745 wyniki
Oceny podróżnych
1 047
1 607
726
247
118
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 047
1 607
726
247
118
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 3 745 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2017

Nocowałam w Radisson Viking cztery lub pięć razy w tym roku (ostatnio w kwietniu 2017), za każdym razem podczas wyjazdów służbowych. Pokoje są ładne, bardzo czyste i wygodne, obsługa dyskretna i wyjątkowo miła. Pyszne śniadania - wielki plus za duży wybór produktów wegańskich (bardzo smaczne jogurty sojowe). Lokalizacja ma swoje plusy - bliskość dworca i Arlanda Express na lotnisko, ale i minusy - przed wejściem do hotelu zawsze ktoś zaczepia przechodniów i żebrze. Pod hotelem jest też wyjątkowo hałaśliwy postój taksówek. Podsumowując - dobra baza do wyjazdów służbowych (blisko biznesowego centrum Sztokholmu) i zwiedzania starówki, ale na romantyczny wypad we dwoje raczej się nie nadaje.

Wskazówka dotycząca pokoi: Część pokoi ma okna wychodzące na hotelowy dziedziniec (wewnątrz hotelu).
Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Katarzyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Royal Viking H, Manager, Radisson Blu Royal Viking Hotel, StockholmOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna S,

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience.
We apologize you were not satisfied with your stay. Your comments are valued and I have passed on your comments and concerns to responsible departments so they may address the situation with the team and ensure we deliver outstanding service and presentation. Hope to have the opportunity to welcome you back the next time you visit Stockholm.

Kind regards,

Catharina Borgstrom
Social Media Responsible

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2017

Doskonała lokalizacja, przyjazny, dyskretny personel, bardzo dobre śniadania. Mankamentem może być wysokość pokoi - nasz miał ok. 2,20 m. Plus z pewnością hotel nie należy do kameralnych, ale generalnie, może poza bufetem śniadaniowym, nie czuć, że jest aż tak duży.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Dziękujemy, 830maciejg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Royal Viking H, General Manager, Radisson Blu Royal Viking Hotel, StockholmOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2017

Dziękuję za opinie i za poświęcenie czasu na pisanie o swoich doświadczeniach. Mamy nadzieję, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki. Przekazywałem twoje komentarze i obawy do odpowiedzialnych działów, aby mogli poradzić sobie z sytuacją w zespole i zapewnić nam znakomitą obsługę i prezentację. Mamy nadzieję, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki. Pozdrowienia, Christian Herslow, Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2016

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Royal Viking H, General Manager, Radisson Blu Royal Viking Hotel, StockholmOdpowiedź udzielona 7 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 1 marca 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel wybrany z mapy jako polozony w scislym centrum, blisko kanalow i starowki. Okazalo sie jednak, ze chyba za blisko dworca kolejowego, ktory podobnie jak w wielu krajach Europy przyciaga najwieksze zbiorowisko zebrakow, wieczornych pijaczkow i wszechobecnego brudu. Lokalizacja wiec tylko pozornie dobra, ale spacery raczej srednio przyjemne.

Sam hotel to klasyka Radisson Blu- bardzo ladne aranzacje przestrzeni otwartych, mimo nieduzych rozmiarow zmyslnie urzadzone pokoje, sympatyczny i pomocny personel od recepcji po housekeeping.

Skandynawskie sniadanie z naprawde powalajacym wyborem produktow mlecznych (rozne rodzaje mleka, maslanki i jogurtow) oraz skladnikow do przyrzadzenia musli, oczywiscie sledzie (choc przydalby sie wiekszy wybor) i znakomicie orzezwiajaca wild water - pomysl niby malo skomplikowany (dzbanek wody z plastrami cytryny, liscmi miety, melisy), a rzadko spotykany i swietny w smaku.

Termin pobytu: luty 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Oluslawus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Royal Viking H, Director of Sales, Radisson Blu Royal Viking Hotel, StockholmOdpowiedź udzielona 2 marca 2015
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your detailed and kind review. We are delighted to read you enjoyed your stay with us and hope to have you back with us the next time you visit Stockholm!
Kind regards,
Klas F, Director of Sales

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2014

Bardzo dobra lokalizacja hotelu dla zwiedzania miasta, blisko dworca kolejowego i komunikacji miejskiej. Cichy pokój, wygodne szerokie łóżko, klimatyzacja, duży płaski TV, elegancka łazienka. Bardzo dobre śniadania, szwedzki stół.

Termin pobytu: czerwiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu Hotels
Dziękujemy, Jan S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Royal Viking H, Director of Sales, Radisson Blu Royal Viking Hotel, StockholmOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your stay with us. We look forward to your next stay.
Kind regards,
Klas F,
Director of Sales

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji