Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kopenhaga
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 16:00
Wyróżnione recenzje
Królowa Małgorzata II

Ekspozycja w dużej części była poświęcona Królowej Małgorzacie II. Trochę za mało o reszcie rodziny... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 czerwca 2019
szesnastka
,
Kraków, Polska
Warto obejrzeć zmianę warty

Miejsce ciekawe, choć strasznie "betonowe". Warto dotrzeć tam przed 12, żeby obejrzeć zmianę warty... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 maja 2019
KLilith
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 801)
  
Recenzje (2 801)
Filtruj recenzje
2 801 wyniki
Oceny podróżnych
922
1 303
500
65
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
922
1 303
500
65
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 801 recenzji
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Ekspozycja w dużej części była poświęcona Królowej Małgorzacie II. Trochę za mało o reszcie rodziny królewskiej. Siostra zostawiła telefon w szafce i już bałyśmy się, że go zgubiła. Podeszła do nas jednak Pani z obsługi z pytaniem czy przypadkiem go nie szukamy. Byłyśmy zupełnie zaskoczone (rozmawiałyśmy po polsku).

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, szesnastka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 maja 2019

Miejsce ciekawe, choć strasznie "betonowe". Warto dotrzeć tam przed 12, żeby obejrzeć zmianę warty - ale trzeba przedrzeć się przez tłum ludzi!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, KLilith
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 października 2018

Jedno z ładniejszych miejsc w Kopenhadze. W ścisłym centrum miasta, także łatwo tam dotrzeć. Dla mnie jedno z obowiązkowych miejsc podczas zwiedzania miasta

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, piotrm398
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2018

Przede wszystkim dużo wiedzy o aktualnie panującej rodzinie królewskiej, bogato ilustrowanej przez zdjęcia. Same wnętrza umiarkowanie ciekawe. Wstęp 70 koron.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo ciekawie miejsce... warte zobaczenia... polecam wszystkim. Dużo turystów. Królowej co prawda nie było W pałacu ale wojsko trzymało wartę!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Camillo7903
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji