Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 23:45
Wyróżnione recenzje
Ogrody Tivoli

Fantastyczne miejsce do zwiedzenia. Pięknie zadbane tereny do zwiedzania. Mnóstwo różnorodnych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 lipca 2019
mariuszkaczmarski
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Atrakcje Tivoli

Fantastyczne miejsce na relaks, zabawę , emocje gwarantowane. Zdecydowanie należy zarezerwować... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 czerwca 2019
Basia_1204
Przeczytaj wszystkie recenzje (24 987)
  
Recenzje (24 987)
Filtruj recenzje
24 987 wyniki
Oceny podróżnych
13 440
7 708
2 844
641
354
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
13 440
7 708
2 844
641
354
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 24 987 recenzji
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne miejsce do zwiedzenia. Pięknie zadbane tereny do zwiedzania. Mnóstwo różnorodnych dodatkowo płatnych atrakcji do skorzystania. Cały dzień to za mało!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, mariuszkaczmarski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Fantastyczne miejsce na relaks, zabawę , emocje gwarantowane. Zdecydowanie należy zarezerwować sobie cały dzień zwłaszcza w piękną pogodę.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Basia_1204
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Trudno napisać coś oryginalnego o obiekcie, który ma ponad 150 lat. Tłumy odwiedzających, niektórzy z kartami na roczny abonament, różnorodne, dostosowane do wieku i umiejętności atrakcje - potwierdzają, że każdy ma prawo poczuć się dzieckiem i dobrze się bawić.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Zbyszek_z_rodzinka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 czerwca 2019

Nie musisz lubić szaleństw na wysokości aby odwiedzić to miejsce. Można zjeść, spacerować, podziwiać architekturę i słuchać pisk przerażonych pasażerów kolejek! Piękne również nocą, łącznie z pokazem świetlnym o 22:45. Wstęp płatny, z kartą CPH wejście gratis!

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Bochenkrk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 czerwca 2019

jako park rozrywki to szału nie ma, ale jako zaaranżowanie przestrzeni, czystość, światła, pokazy, estetykę zdecydowanie tak. Warto wejść chociażby na sam spacer.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Flyek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji