Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good food but noisy ”
Restaurant Tight — recenzja

Restaurant Tight
Zarezerwuj stolik
2
wt., 16.07
20:00
Nr 63 wśród 3 094 Restauracje (Kopenhaga)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 38 USD
Kuchnie: Francuska, Australijska, Kanadyjska, Kawiarnia
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Duże grupy, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Lunch, Rezerwacje, Na wynos
Okolica: Indre By (Śródmieście)
Zrecenzowano 11 marca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 833)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

770 z 774 wśród 2 835 recenzji

Zrecenzowano 6 marca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restaurant Tight — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kopenhaga, Zelandia
Kopenhaga, Zelandia
 

Byłeś(-aś) w Restaurant Tight? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem