Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”

Mouria Fish Tavern Agnontas
Nr 64 wśród 150 Restauracje (Skopelos)
Kuchnie: Grecka
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019

Mega atmosfera i świetne jedzenie!!! Bardzo miła i zabawna obsługa, można było zjeść obiad w super klimacie!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, majafrompoland123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikoletaKouletsiou, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Mouria Fish Tavern AgnontasOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit and your vote, we'll be happy to see you again...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (203)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 203 recenzji

Zrecenzowano 5 lipca 2019

Fajna tawerna; smaczne jedzenie; świeże; potrawy typowo greckie; polecam; do tego miła obsługa z poczuciem humoru; ceny trochę wyższe niż w innych restauracjach sąsiadujących;

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, nioskaanka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikoletaKouletsiou, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Mouria Fish Tavern AgnontasOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your vote, we'be happy to see you again...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2018

Atmosfera super. Byliśmy pierwszy raz z rezydentką cudowną dziewczyną o imieniu Paulina. Potem pojechaliśmy sami raz jeszcze. Na sałatkę z sosem musztardowo-miodowym plus pieczone małe sardynki. Pychota. Proste i smaczne danie. A kelnerzy w tej tawernie przechodzą sami siebie. Fajne chłopaki. Czuje się w tym miejscu prawdziwie gracki klimat. Polecam.

Termin wizyty: czerwiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, niewymagajacaS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikoletaKouletsiou, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Mouria Fish Tavern AgnontasOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your vote. We'll be happy to see you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre spaghetti (lekko czosnkowe) - dzieciakichcialy...
Super scorpio fish (i choć chcieliśmy 2ga to zasuregowano nam,ze jedna wystarczy-zamiast naciągać na kasę)
Akwarium przy którym dzieciaki pooglądają homary-dla naszych nawet wyjęli żeby mogły ‚pogłaskać’ :)
Fajny kelner nam się trafił, po obiadku dostaliśmy lody i z godzinę posiedzieliśmy na plaży -miło spędzony czas...
Dodatkowy plus za to ze wszystko podane na polskiej porcelanie z Lubiany (pomorskie)- fajny akcent :)

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Aleksander K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikoletaKouletsiou, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Mouria Fish Tavern AgnontasOdpowiedź udzielona 6 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thanks for your visit and your vote!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2018

Ładnie położona tawerna z bardzo dobrymi rybami i owocami morza. Polecamy sałatkę agnontas (duża porcja zieleniny z sosem miodowo oliwnym). Dobre kalmary i anchua. Obsługa sprawna i uśmiechnięta. Polecamy!

Termin wizyty: czerwiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Domwie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikoletaKouletsiou, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Mouria Fish Tavern AgnontasOdpowiedź udzielona 6 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thanks for your visit and your vote!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mouria Fish Tavern Agnontas — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Skopelos Town, Skopelos
 

Byłeś(-aś) w Mouria Fish Tavern Agnontas? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem