Zauwa┼╝yli┼Ťmy, ┼╝e u┼╝ywasz nieobs┼éugiwanej przegl─ůdarki. Witryna Tripadvisor mo┼╝e nie by─ç wy┼Ťwietlana poprawnie.Obs┼éugiwane s─ů nast─Öpuj─ůce przegl─ůdarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak p┼éatno┼Ťci naszych partner├│w wp┼éywaj─ů na kolejno┼Ť─ç wy┼Ťwietlanych cen. Rodzaje pokoi mog─ů si─Ö r├│┼╝ni─ç.
Pobliskie hotele
Recenzje (491)
Filtruj recenzje
491 wyniki
Oceny podr├│┼╝nych
234
177
51
15
14
Typ podr├│┼╝nego
Okres roku
J─ÖzykWszystkie j─Özyki
Wi─Öcej j─Özyk├│w
Oceny podr├│┼╝nych
234
177
51
15
14
Zobacz opinie podr├│┼╝nych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 w┼Ťr├│d 491 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Je┼╝eli kto┼Ť ma ochot─Ö na sp─Ödzenie spokojnego i cichego urlopu z pi─Öknymi widokami to ten hotel jest pod tym wzgl─Ödem idealny! Mi┼éa obs┼éuga, pokoje codziennie sprz─ůtane, jedzenie smaczne cho─ç bez fajerwerk├│w. Jedyny minus to brak przy hotelu i w pobli┼╝u jakichkolwiek wypo┼╝yczalni rower├│w,skuter├│w itp. Oko┼éo 200 m od hotelu kursuje co godzin─Ö kolejka kt├│r─ů w 15 min dotrzemy do trzeciego co do wielko┼Ťci miasta w Grecji Patras. Polecam wycieczki organizowane przez biuro podr├│┼╝y z polsk─ů przewodniczk─ů na wysp─Ö Zakynthos i do Aten. Mega fajna sprawa!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Warto┼Ť─ç
    • Czysto┼Ť─ç
    • Obs┼éuga
1  Dzi─Ökujemy, PiotrK2238
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowied┼║ udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your preference in our hotel as well as for sharing your personal review with all of us.Thank you that you recommend our hotel to another travelers for their holidays in Patras.We appreciate for your kind words regarding the cleanness the food and we will be really happy if we have the chance to see you again in order to provide you a comfortable stay

Best Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel porz─ůdny, czysty ze ┼Ťrednim basenem przy kamienistej pla┼╝y.
Posiłki dobre, choć po 4 dniach już trochę monotonne.
AI light, ┼╝adnych mocniejszych alkoholi w cenie, brak wyboru piw.
Największym plusem jest miła obsługa i posiłki.
Na minus - brak animacji, ratownik pracuj─ůcy jak chce, kamienista pla┼╝a, brak wyboru alkoholi.
Og├│lnie polecam - pi─Ökne widoki na g├│ry i most, okolica spokojna.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podr├│┼╝y: Podr├│┼╝ z rodzin─ů
    • Warto┼Ť─ç
    • Lokalizacja
    • Jako┼Ť─ç noclegu
    • Pokoje
    • Czysto┼Ť─ç
    • Obs┼éuga
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dzi─Ökujemy, Dominio C
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, General Manager, Airotel Achaia BeachOdpowied┼║ udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dominio,

Firstly, we would like to thank you for choosing Airotel Achaia Beach Hotel for your holiday. Your review is very important to us as it helps us to improve our facilities and services.It is a pleasure to hear that you have enjoyed our cleanness and our food.My staff and I appreciate your kind words and I will make sure to share your positive feedback with them as well.I hope that we will have the opportunity to welcome you again in our property.

Kind Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Pobyt w hotelu 15-22.06
Hotel: zadbany, czysty z bardzo mi┼é─ů obs┼éug─ů pocz─ůwszy od recepcji po kuchnie i pracownik├│w sprz─ůtaj─ůcych. Atmosfera rodzinna. Pi─Ökny widok z pokoju na morze i g├│ry. Pokoje bardzo czyste.
Jedzenie: ┼Ťwie┼╝e, dobre, ale bez fajerwerk├│w, troch─Ö monotonne. Smaki pod turystyk─Ö, generalnie frytki, mi─Ösa, sa┼éatki, ciasta, lody, s┼éabe owoce. Brak kuchni dedykowanej dzieciom.
Rozrywka w hotelu: polecam hotel dla os├│b z dzie─çmi, osoby nastawione na ta┼äce, animacje b─Öd─ů zawiedzione. W hotelu nic nie ma, nawet muzyki w barze . W okolicy r├│wnie┼╝ brak rozrywek. Jedynie w Patras 15 minut kolejk─ů, du┼╝e miasto z nocnym ┼╝yciem. Dla dzieci w hotelu plac zabaw na dworze i w budynku, brodzik.
Okolica: małe ciche miasto Rio obok, Patras trochę dalej, generalnie cicho, spokojnie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podr├│┼╝y: Podr├│┼╝ z rodzin─ů
1  Dzi─Ökujemy, MartynaP450
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowied┼║ udzielona 2 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Recenzja,

Thank you for choosing Airotel Achaia Beach Hotel for your stay in Patras and taking the time to share your comments about your stay. It pleases us to read that the general impression you have of us is positive (view, room, cleanness). We appreciate your kind words regarding our staff, I will personally inform them for you kind words. Chef has already been informed about your comment for the food because this is one of our main concerns.Thank you again for your kind words and hope to have the pleasure to welcoming you again in our hotel.

Best Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Hotel raczej 3 gwiazdkowy. Je┼Ťli chodzi o czysto┼Ť─ç to nie ma si─Ö do czego przyczepi─ç. Sprz─ůtanie ok, codziennie wymieniana po┼Ťciel i r─Öczniki. Jedzenie raczej monotonne. ┼Üniadania kazdrgo dnia takie same. Lepsze kolacje ni┼╝ obiady. Przek─ůski to raczej pozosta┼éo┼Ťci po ┼Ťniadaniu. Jest to all inclusive ale niestety light. Brak drink├│w i bardzo ma┼éo owoc├│w. Niestety okolica nie jest zbyt ciekawa. Nie ma fajnego miejsca ┼╝eby wyj┼Ť─ç z dzie─çmi na spacer. Zalet─ů na pewno jest blisko┼Ť─ç do plazy. Ale chodzenie po niej bez but├│w jest trudne. Brak animacji dla dzieci. Je┼Ťli kto┼Ť szuka meeeega spokoju to na pewno w tym hotelu go znajdzie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podr├│┼╝y: Podr├│┼╝ z rodzin─ů
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dzi─Ökujemy, 1989tatiana
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowied┼║ udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We welcome your feedback regarding to your visit to our hotel. Your value comments are really helpful and giving us the chance to update our facilities when it is necessary. We would like to underline the remark about food and we want to confirm that our aim is to renovate the quantity and quality of it. We hope in meeting you in a future visit in our hotel.

Best Regards,
Katerina Anastasooulou
Assistant Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Hotel po┼éo┼╝ony poza centrum przy samym morzu. Brak atrakcji w bliskiej okolicy raczej dla os├│b chc─ůcych odpocz─ů─ç lub rodzin z dzie─çmi. Szcze┼╝e polecam.
Obsługa bardzo miła i uprzejma.
Jedzenie pyszne.
Pokoje sprz─ůtane codziennie wraz z wymiana r─Öcznik├│w i po┼Ťcieli.
Wersja light all inc
Basen czy┼Ťciutki
Plaża bez szału, leżaki zawsze dostępne.
Brak animacji a szkoda.

Wskaz├│wka dotycz─ůca pokoi: Polecam pok├│j z widokiem na morze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podr├│┼╝y: Podr├│┼╝ z rodzin─ů
    • Warto┼Ť─ç
    • Jako┼Ť─ç noclegu
    • Obs┼éuga
Dzi─Ökujemy, Artur K
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowied┼║ udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Artur,

Thank you for choosing one of our properties for you stay in Patras. Many thanks also for your time to share your experience with us, as our guests reviews are one of the ways that help us improve our quality of services provided.
My staff and I appreciate your kind words and I will make sure to share your positive feedback with them as well.
We would love to see you again in our hotel.

Kind Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wy┼Ťwietl wi─Öcej recenzji