Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (441)
Filtruj recenzje
441 wyniki
Oceny podróżnych
199
171
47
12
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
199
171
47
12
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 441 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Jeżeli ktoś ma ochotę na spędzenie spokojnego i cichego urlopu z pięknymi widokami to ten hotel jest pod tym względem idealny! Miła obsługa, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie smaczne choć bez fajerwerków. Jedyny minus to brak przy hotelu i w pobliżu jakichkolwiek wypożyczalni rowerów,skuterów itp. Około 200 m od hotelu kursuje co godzinę kolejka którą w 15 min dotrzemy do trzeciego co do wielkości miasta w Grecji Patras. Polecam wycieczki organizowane przez biuro podróży z polską przewodniczką na wyspę Zakynthos i do Aten. Mega fajna sprawa!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, PiotrK2238
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your preference in our hotel as well as for sharing your personal review with all of us.Thank you that you recommend our hotel to another travelers for their holidays in Patras.We appreciate for your kind words regarding the cleanness the food and we will be really happy if we have the chance to see you again in order to provide you a comfortable stay

Best Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel porządny, czysty ze średnim basenem przy kamienistej plaży.
Posiłki dobre, choć po 4 dniach już trochę monotonne.
AI light, żadnych mocniejszych alkoholi w cenie, brak wyboru piw.
Największym plusem jest miła obsługa i posiłki.
Na minus - brak animacji, ratownik pracujący jak chce, kamienista plaża, brak wyboru alkoholi.
Ogólnie polecam - piękne widoki na góry i most, okolica spokojna.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, Dominio C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, General Manager, Airotel Achaia BeachOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dominio,

Firstly, we would like to thank you for choosing Airotel Achaia Beach Hotel for your holiday. Your review is very important to us as it helps us to improve our facilities and services.It is a pleasure to hear that you have enjoyed our cleanness and our food.My staff and I appreciate your kind words and I will make sure to share your positive feedback with them as well.I hope that we will have the opportunity to welcome you again in our property.

Kind Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Pobyt w hotelu 15-22.06
Hotel: zadbany, czysty z bardzo miłą obsługą począwszy od recepcji po kuchnie i pracowników sprzątających. Atmosfera rodzinna. Piękny widok z pokoju na morze i góry. Pokoje bardzo czyste.
Jedzenie: świeże, dobre, ale bez fajerwerków, trochę monotonne. Smaki pod turystykę, generalnie frytki, mięsa, sałatki, ciasta, lody, słabe owoce. Brak kuchni dedykowanej dzieciom.
Rozrywka w hotelu: polecam hotel dla osób z dziećmi, osoby nastawione na tańce, animacje będą zawiedzione. W hotelu nic nie ma, nawet muzyki w barze . W okolicy również brak rozrywek. Jedynie w Patras 15 minut kolejką, duże miasto z nocnym życiem. Dla dzieci w hotelu plac zabaw na dworze i w budynku, brodzik.
Okolica: małe ciche miasto Rio obok, Patras trochę dalej, generalnie cicho, spokojnie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, MartynaP450
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowiedź udzielona 2 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Recenzja,

Thank you for choosing Airotel Achaia Beach Hotel for your stay in Patras and taking the time to share your comments about your stay. It pleases us to read that the general impression you have of us is positive (view, room, cleanness). We appreciate your kind words regarding our staff, I will personally inform them for you kind words. Chef has already been informed about your comment for the food because this is one of our main concerns.Thank you again for your kind words and hope to have the pleasure to welcoming you again in our hotel.

Best Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Hotel raczej 3 gwiazdkowy. Jeśli chodzi o czystość to nie ma się do czego przyczepić. Sprzątanie ok, codziennie wymieniana pościel i ręczniki. Jedzenie raczej monotonne. Śniadania kazdrgo dnia takie same. Lepsze kolacje niż obiady. Przekąski to raczej pozostałości po śniadaniu. Jest to all inclusive ale niestety light. Brak drinków i bardzo mało owoców. Niestety okolica nie jest zbyt ciekawa. Nie ma fajnego miejsca żeby wyjść z dziećmi na spacer. Zaletą na pewno jest bliskość do plazy. Ale chodzenie po niej bez butów jest trudne. Brak animacji dla dzieci. Jeśli ktoś szuka meeeega spokoju to na pewno w tym hotelu go znajdzie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 1989tatiana
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We welcome your feedback regarding to your visit to our hotel. Your value comments are really helpful and giving us the chance to update our facilities when it is necessary. We would like to underline the remark about food and we want to confirm that our aim is to renovate the quantity and quality of it. We hope in meeting you in a future visit in our hotel.

Best Regards,
Katerina Anastasooulou
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Hotel położony poza centrum przy samym morzu. Brak atrakcji w bliskiej okolicy raczej dla osób chcących odpocząć lub rodzin z dziećmi. Szczeże polecam.
Obsługa bardzo miła i uprzejma.
Jedzenie pyszne.
Pokoje sprzątane codziennie wraz z wymiana ręczników i pościeli.
Wersja light all inc
Basen czyściutki
Plaża bez szału, leżaki zawsze dostępne.
Brak animacji a szkoda.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z widokiem na morze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GROUP-AIROTEL, Manager, Airotel Achaia BeachOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Artur,

Thank you for choosing one of our properties for you stay in Patras. Many thanks also for your time to share your experience with us, as our guests reviews are one of the ways that help us improve our quality of services provided.
My staff and I appreciate your kind words and I will make sure to share your positive feedback with them as well.
We would love to see you again in our hotel.

Kind Regards,
Katerina Anastasopoulou
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji