Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Magiczne miejsce

Wygląda strasznie niepozornie, a szkoda, bo zdecydowanie zasługuje na uwagę. Żal było wychodzić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 czerwca 2018
DarekK573
Przeczytaj wszystkie recenzje (265)
  
Recenzje (265)
Filtruj recenzje
265 wyniki
Oceny podróżnych
197
57
9
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
197
57
9
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 265 recenzji
Zrecenzowano: 3 czerwca 2018

Wygląda strasznie niepozornie, a szkoda, bo zdecydowanie zasługuje na uwagę. Żal było wychodzić. Działające maszyny wprawiają w osłupienie, a przejrzyste prezentacje ukazywały geniusz ich starożytnych twórców. Niesamowite źródło inspiracji i kolejna cegiełka sprawiająca, że świat starożytny był tak fascynujący. Polecam z całego serca. Nigdy już nie spojrzę na antyk tak samo.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, DarekK573
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ουρανία Π, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Archimedes MuseumOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your great review.
Hope you have the chance to visit again our Museum.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 lipca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 1 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ουρανία Π, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Archimedes MuseumOdpowiedź udzielona 20 maja 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji