Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekcyjny obiad !”

Kritamos Restaurant Rethymno
Nr 45 wśród 446 Restauracje (Retimno)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 34 USD
Kuchnie: Owoce morza, Bar ze stekami, Bahamska, Grill
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 10 września 2019

Wspaniała okolica wraz z super obsługa i super jedzeniem. Jezeli chcemy zjeść typowo greckie jedzenie miejsce definitywnie obowiązkowe.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Paweł K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sofia Z, Public Relations Manager, Kritamos Restaurant RethymnoOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank you for sharing your experience with everyone at Trip Advisor. Our main point is to make all our visitors and guests feel welcome and to enjoy their time with us! It is an honor to read that we managed to succeed your expectations!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (910)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

13 z 17 wśród 911 recenzji

Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre. Najlepiej zdać się na propozycje obsługi. Bardzo swieże ryby. Klimatyczne miejsce z fajnym widokiem na port wenecki. Polecamy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 547piotrl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sofia Z, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Kritamos Restaurant RethymnoOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the splendid rating on your experience. We are thrilled to know that you enjoyed your dining experience with us. We look forward to welcoming you again in the future!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2019

Polecam owoce morza w tej restauracji, potrawa świeżo przyrządzona i bardzo smaczna, obsługa bardzo miła,potrawy podane bardzo szybko.
Gorąco polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, ElamB5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sofia Z, Public Relations Manager, Kritamos Restaurant RethymnoOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

It sounds like you had a wonderful dining experience here at Kritamos. We appreciate your gracious feedback and look forward to hosting you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Pyszne jedzenie, świetna obsługa, miejsce z pięknym widokiem. Warto się tu zatrzymać i miło spędzić czas. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Natalia x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sofia Z, Public Relations Manager, Kritamos Restaurant RethymnoOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

It sounds like you had a wonderful dining experience here at Kritamos. We appreciate your gracious feedback and look forward to hosting you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Rewelacyjnie spędzony wieczór w klimatycznej, nadmorskiej knajpce. Pyszne, świeże jedzenie a kelner najlepszy na świecie

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Paweł P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sofia Z, Public Relations Manager, Kritamos Restaurant RethymnoOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

We aspire to provide a dazzling dining experience, and we are thrilled that your visit was nothing less than exceptional. Your kind words are greatly appreciated. Customer service is among our top priority and we are thrilled that we were able to satisfy your dining expectations.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kritamos Restaurant Rethymno — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Retimno, Rethymnon Prefecture
Retimno, Rethymnon Prefecture
 
Retimno, Rethymnon Prefecture
Retimno, Rethymnon Prefecture
 
Retimno, Rethymnon Prefecture
Retimno, Rethymnon Prefecture
 

Byłeś(-aś) w Kritamos Restaurant Rethymno? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem