Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (352)
Filtruj recenzje
352 wyniki
Oceny podróżnych
209
89
21
21
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
209
89
21
21
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 352 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Super hotel w świetnej lokalizacji (do centrum Rethymno można dojechać autobusem lub elektrycznymi hulajnogami w kilka minut). Szeroka piaszczysta plaża z wejściem bezpośrednio do hotelu. Hotelowa restauracja z pięknym widokiem na morze. Kilka basenów zarówno dla dzieci jak i dorosłych, dużo miejsc wokół w cieniu jak i w słońcu. Pyszna kuchnia, duża różnorodność dań. Wygląd i smak potraw na bardzo wysokim poziomie! Szeroki wybór koktajli zarówno alkoholowych jak i bezalkoholowych, przekąsek dostępnych przez cały dzień. Pyszne arbuzy dostępne wokół basenow jak i na plaży. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu, zawsze z uśmiechem podchodzac do swoich najmlodszych gości :). pokoje bardzo ładne, odnowione i przestronne, balkony i tarasy zachęcają do spędza na na nich wolnego czasu. Czystość w hotelu na wysokim poziomie.
Z pewnością miejsce godne polecenia i ponownej wizyty :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Dainka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Dainka,

We were so happy reading the excellent review you have posted for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor and we thank a lot about that!
We were so pleased to read that you were totally satisfied with the new room and it's amenities, the view to the sea from our renovated restaurant terrace as well as the all inclusive buffets, that daily our chef and his team prepare for all our guests and the service from all our hotel staff in all areas!
Once again, thank you for your time and recommendation and it will give us all a big pleasure if we can welcome you here for the 2nd time!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Do hotelu dotarliśmy po północy. W lodowce czekała przygotowana kolacja, co nas bardzo zaskoczyło. Hotel świetny dla rodzin z dziećmi. Posiada szereg atrakcji takich jak zadaszony płac zabaw, sale zabaw gdzie dzieci mogą popracować z animatorem i dać wypić kawę rodzicom. 5 basenów (0,5 - 1,4m), przy basenach leżaki, parasole, plaża przy samym hotelu i taras gdzie można podziwiać zachody słońca. Można by jeszcze wiele pisać pozytywów jak pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie, niesamowicie miła obsługa, jedzenie bdb kolacje tematyczne, przemiły kucharz witający się z gośćmi. Obsługa uwijający się żeby każdy miał nakryty stolik. Generalnie bardzo fajne miejsce na wakacje z dzieciakami.....

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, evla-ko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear evla-ko,

We thank you for the positive review you have posted for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor.
It gave us all so much happiness to read the satisfaction on all your comments about the room, the hotel location with direct access to the beach, the 4 swimming pools, the menus in our renovated restaurant and finally the service from all our hotel staff.
We hope you will be giving us the chance to welcome you here again next summer!

With much appreciation,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Na wstępie chciałbym podziękować całemu personelowi Hotelu za naprawdę świetną atmosferę. Wykonują swoją pracę bardzo dobrze na dodatek z uśmiechem.. Recepcjoniści, kelnerzy, kucharze sprzątaczki wszyscy mili i sympatyczni. Co do hotelu. Idealny dla rodzin z dziećmi. Ze względu na nie duże przestrzenie dzieci są zawsze są "na oku" czy w basenie czy na huśtawkach. W klubie dla dzieci Animatorzy zajmują się dziećmi a rodzice mogą złapać trochę oddechu. Baseny nie wielkie ale w niczym to nie przeszkadza bo hotel graniczy z plażą. Jedzenie dla mnie bez zarzutu. Byłem w hotelach 5* gdzie daleko było im do tego poziomu. Nie ma jakiegoś szerokiego asortymentu ale to co jest świeże i smaczne. Bardzo dobre są serwowane przez rewelacyjnego kucharza mięsa i ryby na kolacje. Powiedziałbym rewelacyjne. Dużo owoców Kelnerzy w ciągu dnia roznoszą po hotelu i na plaży wspaniałe arbuzy. Co do napojów alkoholowych to raczej bez szału. Drinki z automatu pierwszy raz coś takiego widziałem. Trochę mnie to zdziwiło bo Grecja ma swoje niezłe napitki z których można by było zrobić fajne drinki. Ale to jedyny dyskomfort. Czysto. Pokoje sprzątane co dziennie.Dwa razy dziennie można było zagrać w siatkówkę na plaży. Tylko dla tego nie przyjechałem do domu ze sporą nadwagą. Plaża piaszczysto żwirowa jaest taka długa, że można znaleść na niej odcinki z samym piaskiem. Bardzo ładne miasteczko kilka przystanków autobusem miejskim i jest się w centrówm z malowniczymi uliczkami i fajnymi knajpkami w porcie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Ryszard M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ryszard M,

We would like to thank you for taking some time to review Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor.
It was very nice to read that you were satisfied with the service from our staff in all hotel areas, the hotel location with direct access to the beach, all the kids playground (outdoors and the new kids club indoors) as well as the program from the animation team and the all inclusive menus that daily our chef and his team prepare for all our guests.
Once again, thank you for your time and we will be very happy to welcome you again here some time in the near future!

Sincerely,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Pobyt w tym hotelu był bardzo przyjemny, z chęcią bym wrócił:) Do piaszczystej plaży 50 m, pokoje bardzo czyste i zadbane (sprzątanie codziennie). Urozmaicona kuchnia, bardzo miła i pomocna obsługa. Obsługa to herosi tego miejsca. mieszkałem w różnych hotelach (nie tylko w Grecji) ale nigdzie nie spotkałem tak wspaniałej obsługi. Rafaella, Thanasis i Kuriakos zasługujecie na specjalne wyróżnienia! Dziękuję Wam raz jeszcze za wspaniałą pracę. Na terenie hotelu są również zlokalizowane cztery baseny, plac zabaw dla dzieci a także play room z animacjami. Można korzystać również z boisk do siatkówki plażowej i piłki nożnej plażowej. Obok hotelu jest też wypożyczalnia samochodów, skuterów, rowerów, więc można wygodnie zaplanować sobie wycieczkę w głąb wyspy. Blisko jest do centrum Rethymno - około 40 min. spacerkiem, albo dużo szybciej na hulajnodze elektrycznej lub komunikacja miejską. Polecam serdecznie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, TomekzGdanska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear TomekzGdanska,

We would like to thank you for finding some time to give your positive comments for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor!
We were happy to read that you enjoyed the hotel location with direct access to the beach, the room, the service from our hotel staff, the hotel surroundings, the renovated outdoors playground as well as the new indoors kids club!
Thank you for your time and recommendation and we hope to welcome you again here next summer!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel usytuowany w idealnej lokalizacji, niedaleko centrum Rethymno. W pobliżu przystanek autobusowy oraz sklepy. Pyszne i różnorodne jedzenie, przemiła obsługa. Wszystko na wysokim poziomie. Pokoje czyste (obsługa codziennie dba o porządek). Baseny dla dorosłych i dzieci. Duża ilość animacji.Plaża tuż przy samym hotelu, wyposażona w leżaki. Piękne widoki. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marlenuska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marlenuska,

Reading the positive comments for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor, made the whole team of our hotel really happy!
It was nice for us to read that you enjoyed the hotel location with direct access to the beach, the room and the service from our hotel staff!
Thank you for your time and we are looking forward to welcoming you here for the 2nd time!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji