Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Retimno
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (354)
Filtruj recenzje
354 wyniki
Oceny podróżnych
211
89
21
21
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
211
89
21
21
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 354 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel usytuowany w idealnej lokalizacji, niedaleko centrum Rethymno. W pobliżu przystanek autobusowy oraz sklepy. Pyszne i różnorodne jedzenie, przemiła obsługa. Wszystko na wysokim poziomie. Pokoje czyste (obsługa codziennie dba o porządek). Baseny dla dorosłych i dzieci. Duża ilość animacji.Plaża tuż przy samym hotelu, wyposażona w leżaki. Piękne widoki. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marlenuska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marlenuska,

Reading the positive comments for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor, made the whole team of our hotel really happy!
It was nice for us to read that you enjoyed the hotel location with direct access to the beach, the room and the service from our hotel staff!
Thank you for your time and we are looking forward to welcoming you here for the 2nd time!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Po przybyciu do hotelu ok godz. 9 zostaliśmy poczęstowani szklanką wody. Od razu otrzymaliśmy opaskę all inclusive i zostaliśmy zaproszeni na śniadanie (pomimo, że doba hotelowa rozpoczyna się o 14).
Bufet śniadaniowy z dużym wyborem (na słodko, na słono), duży wybór pieczywa, owoców i ciast. Obiady dobre. Kolacje tematyczne. Raz podczas naszego pobytu został zorganizowany wieczór grecki.
Pokoje czyste, codzienne sprzątane z wymianą ręczników.
Wyjście do plaży bezpośrednio z hotelu, na plaży serwowane owoce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Łukasz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Łukasz B,

Thank you for taking some time to positive reviewing Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor.
We were all very happy reading of your enjoyment of the hotel location with direct access to the beach, the service from all our hotel staff and the variety of the all inclusive menus in our also renovated restaurant.
We are looking forward to welcoming you again for the 2nd time!

Sincerely,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Przyjechałam z Polski z trójką dzieci - 13, 11 i 3 lata, uzbrojona po zęby w różnorodne akcesoria - z kubkami i talerzykami plastikowymi i nocnikiem włącznie. Na miejscu okazało się, że większość akcesoriów wlokłam przez pół Europy niepotrzebnie - na miejscu jest sklepik, gdzie do północy można kupić najpotrzebniejsze produkty (pieluchy, mleko, przekąski, drobne niespodzianki, dmuchańce, ręczniki itd), nocnik i podnóżek do umywalki dla dziecka można nieodpłatnie pożyczyć.
pokoje - byliśmy w świeżo co odnowionym pokoju-apartamencie, który składał się z trzech pomieszczeń; przedsionka z lodówką, mini-aneksem-kuchennym (zaopatrzonym w kieliszki, szklanki, sztućce, talerze, ekspres przelewowy i czajnik, kuchenkę elektryczną dwupalnikową), umywalką, wejściem do toalety i łazienki, sypialnię główną oraz sypialnię na antresoli (z odrębną umywalką i toaleto-prysznicem). Czyściutko, sprzęty nowe, odpowiednie (trochę brakowało mi miejsca do rozpakowania się, ale i tak było względnie dużo szuflad na pierdoły, których w trakcie wakacji z dziećmi jest mnóstwo.

Powiem tak i kto był w Grecji na wakacjach, to rozumie. Grecki hotel potrafi być "wypasiony", ale jak spojrzeć w szczególe, to tu coś odpada, tam grzyb na ścianie, tu farba się łuszczy, klamka luzuje itd. Tu takich niespodzianek nie ma ...

Inne kwestie to:
- bardzo fajne baseny - dla starszych i młodszych dzieci
- dobre jedzenie (w restauracji plastikowe naczynia dla dzieci, krzesełka), dla osób, które wyjeżdżają w środku nocy na lotnisko od 3.00 serwowane jest "wczesne śniadanie" (!!!)
- względnie działający, darmowy internet
- często sprzątane, wymieniane ręczniki i prześcieradła (dostateczna ilość ręczników)
- panie w recepcji czasem przypominają herszta bandy, ale są bardzo pomocne i miłe (zresztą jak cały, ciężko pracujący personel)
- mini-disco i animacje dla dzieci są, ale akurat ich jakość powiedziałabym że jest "w granicach normy". Jest jedna pani-Polka , która tłumaczy polskim dzieciom, ale inne panie animatorki mówią po niemiecku. W pokoju zabaw (duży i przestronny) jest ok - coś do zabawy można dla dziecka znaleźć (choć duża część zabawek to plastikowe, pouszkadzane zabawki - ale przecież same się nie uszkodziły).
- jest mały plac zabaw (osłonięty!!! od słońca)
- wejście bezpośrednio na plażę
- i w ogóle wiele detali, o których gdyby je spisać, to poświęciłabym jeszcze kilka godzin na rozwinięcie tematu.....

Robiliśmy sobie wycieczki pożyczonym samochodem (hotel rekomendował nam wypożyczalnię i akcja odbyła się bez zarzutu - warto skorzystać) - podróżowaliśmy między innymi do Chanii i na południe wyspy i wydaje nam się, że w Rethymo jest najtaniej, jeżeli chodzi o pamiątki lokalne (ręczniki, miody, mydełka itp mierzwa) oraz pamiątki "specjalne" tj. okulary Ray Ban za 5 EUR i plecaki kanken za 19 EUR .....

Wrócimy tu definitywnie. Może nie z dziećmi 13 i 11 lat, ale z 3 latkiem bardzo chętnie. Fakt, że było tu dużo "mniejszych dzieci" to było dla nas błogosławieństwo - junior ganiał się po placu zabaw z podobnymi sobie maluchami

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój z antresolą jest odpowiedni dla rodziny z trójką dzieci
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, trelemorela
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for the long and detailed feedback you have extended on TripAdvisor for Dimitrios Village Beach Resort!
It is with pleasure that we read of your satisfaction of the new renovated room and it's amenities, the hotel location with direct access to the beach, the 4 swimming pools, the new kids club and the renovated outdoors with sun shelter playground as well as the variety from our daily prepared all inclusive menus to the renovated restaurant with the fantastic view to the sea and the service from our hotel staff!
We thank you for choosing us as your accommodation and we will be very happy to welcome you and your family here again next summer!

With much appreciation,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Wakacje w tym hotelu to sama przyjemność. Lokalizacja nad samym morzem, pokoje bardzo czyste i zadbane - sprzątane codziennie, pyszne jedzenie - codziennie różne potrawy do których spróbowania zachęca sam szef kuchni, bardzo miła i pomocna obsługa. Na terenie hotelu są również zlokalizowane cztery baseny, plac zabaw dla dzieci, play room gdzie dzieci nie będą się nudzić. Na plaży jest również boisko do siatkówki plażowej i piłki nożnej plażowej. Lokalizacja hotelu zapewnia również dobrą bazę do zwiedzenia Krety. W bardzo bliskiej odległości od hotelu (około 50 m) jest również zlokalizowana wypożyczalnia samochodów. Jednym słowem miejsce godne polecenia :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, lgorski1980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest lgorski1980,

We want to thank you for the excellent review you have posted for Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor!
We were so happy reading that you were satisfied with the hotel location with direct access to the beach, the renovated room and it's amenities, the cleanliness in all hotel areas, the all inclusive buffets and the kitchen team, the 4 swimming pools and the service from all our hotel staff!
We thank you for recommending us and we would really like to welcome you again here for the second time!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Byliśmy w Dimitrios Village pod koniec lipca 2019 z dwulatkiem. Młody zachwycony atrakcjami w hotelu. Dzieci mają tutaj co robić. 4 baseny w tym 1 dla dzieci ze zjeżdżalnią i fontanną i 1 wewnętrzny z otwartą częścią. Fajny plac zabaw, wieczorem mini disco, wizyty misia Bernie i żyrafy Lolo umilają każdy dzień maluchów. Dzieci są tutaj naprawdę mile widziane: w restauracji, w recepcji, panie pokojówki znajdą chwilę żeby przytulić, pogilgotać :) a przy barze mają nawet specjalne drinki dla najmłodszych. Cała obsługa hotelu uśmiechnięta i pomocna.
Jedzenie smaczne, kolacje tematyczne: Znajdziecie i pycha kalmary i nawet ślimaki. Szef kuchni bardzo sympatyczny, uśmiechnięty człowiek. Pyszna pizza w snak bar no i super arbuz.
Hotel położony tuż przy plaży i niedaleko centrum Retimno. Spędziliśmy tutaj bardzo miłe i spokojne wakacje.
Pozdrawiamy cały Dimitrios Village.
Do zobaczenia.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Daga M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Markoulakis, reception, Dimitrios Village Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Daga M,

Thank you so much for the time you took to review Dimitrios Village Beach Resort on TripAdvisor!
We were so happy reading all your positive comments about the hotel location with direct access to the beach, the 4 swimming pools, the renovated room, the service from all our hotel staff, the all inclusive menus in the also renovated restaurant, and all the happenings from kids animation team, or in the outdoors playground or the new indoors kids club!
Thank you one more time for your positive feedback and we would like to welcome you again here in the near future!

Best regards,
Katherina, reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji