Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Obsługa ”
Taverna Othonas — recenzja

Taverna Othonas
Nr 56 wśród 446 Restauracje (Retimno)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Europejska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Super pyszne jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie ryby ,pizza ,jagnięcina ,sery pieczone, ślimaki również dla wegetarian byliśmy tam trzy razy i zawsze było smacznie i wszystko dobrej jakości,kelnerzy się starają,ceny adekwatne do jakości i ilości podawanego jedzenia szef jest człowiekiem bardzo sympatycznym i serdecznym przez to potrafi zdobyć uznanie i sympatie klienta miłym gestem jest poczęstunek na koniec POLECAM!!!!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, thomasmW9288YZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: othonas_Rethymno, Ιδιοκτήτης, Taverna OthonasOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

σας ευχαριστουμε πολυ για την συγκινητική κριτικη....οθων

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 033)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 033 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra i świeża dorada. Taverna rodzinna, której właściciel jest fanem piłkarskim. Jak dowiedział się że jesteśmy z Polski zaprowadził mnie i pochwalił się zdjęciem z Krzysztofem Warzycha. Mają kartę dań przetłumaczona tłumaczem Google i niektóre tłumaczenia są zabawne.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 920pawelz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: othonas_Rethymno, Ιδιοκτήτης, Taverna OthonasOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

ευχαριστουμε πολυ....οθων

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

Bardzo dobra tawerna, super jedzenie m.in. kurczak zeusa, ośmiornica, jagnięcina, sałatki, sery smarzone. Bardzo miły właściciel i kelnerzy, szybko i sprawnie. W pięknej okolicy w centrum miasta....

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wilga78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: othonas_Rethymno, Ιδιοκτήτης, Taverna OthonasOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

ευχαριστουμε πολυ.....οθωνας

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 dni temu z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: othonasc2019, Ιδιοκτήτης, Taverna OthonasOdpowiedź udzielona 3 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: othonas_Rethymno, Ιδιοκτήτης, Taverna OthonasOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Taverna Othonas — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Retimno, Rethymnon Prefecture
Retimno, Rethymnon Prefecture
 
Retimno, Rethymnon Prefecture
Retimno, Rethymnon Prefecture
 

Byłeś(-aś) w Taverna Othonas? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem