Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Maleme
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 809)
Filtruj recenzje
1 809 wyniki
Oceny podróżnych
945
561
222
54
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
945
561
222
54
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 809 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Witam. Czytając negatywne recenzje na temat hotelu jestem trochę zaskoczony czy aby na pewno byliśmy w tym samym hotelu. Jadąc na Kretę należy mieć na uwadze że są tam problemy z kanalizacją . Fakt jest faktem że po przekroczeniu progu pokoju czuć było nieprzyjemny zapach ale on minął po paru godzinach i podczas całego pobytu nie mieliśmy już żadnych problemów ! Łazienka w standardzie i pokój również. Mieszkaliśmy w bungalowie . Hotel nastawiony jest na wczasy z dziećmi a więc należy się liczyć z płaczem czy nawet krzykiem dzieciaków. Baseny dla dzieci jak i dorosłych. Przy basenach bar z przekąskami i napojami . Restauracja z różnorodnym i bardzo dobrym jedzeniem. Obsługa hotelowa na recepcji, restauracji i barach bardzo uprzejmie nastawiona na klientów. Animatorzy OK. Tuz przy hotelu plaża tak że zawsze jest podmuch świeżego powietrza. Sprzątanie pokoi codziennie. Tuz obok hotelu przystanki autobusowe. Po drugiej stronie ulicy market na codzienne zakupy. Drugi większy market w mieście około 500 m od hotelu. Wycieczki w zależności co kto lubi w zasadzie na zwiedzanie całej Krety. Hotel warty pobytu.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Makler656
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsatsoulis_Thomas, Γενικός Διευθυντής, Louis Creta Princess Aquapark & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
We dearly thank you for holidaying at the Louis Creta Princess Aquapark & Spa and for dedicating some time to write this adorable review. The fact that you had a brilliant stay and that we have managed to offer you a holiday to remember is the best reward we could get. We are really proud to hear your compliments regarding the hotel’s great location, the animation team, the delicious buffet and the brilliant drinks and last but not least the entertainment at the waterpark. Besides that it is a pleasure to hear your lovely praise for the high standard of service from our outstandingly friendly staff who provided you with any information and help you needed. We are thankful for your excellent rating and we hope that you will return at the Louis Creta Princess Aquapark & Spa in the future for another relaxing holiday!
With best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam. Czytając recenzje jestem zdziwiony negatywami. Jadąc miałem obawy ale po przekroczeniu progu hotelu byłem pozytywnie zaskoczony. Hotel świetny . Baseny rewelacyjne a bar przy basenie ze świetna obsługa - pozdrawiam - .Jedzenie bardzo dobre zarówno w restauracji jak i przy basenie . Stoliki szybko sprzątane i zawsze z uśmiechem . Obsługa super miła i zawsze pomocna . Animatorzy .Plaża kamienista ale jak się ma buty to te 2-3 metry nie robią różnicy . Pokój wg mnie Ok . Byliśmy trzy osobowa rodzina i było miejsce na walizki i jeszcze luz . Łazienka standard Ok . Pokój był na trzecim pietrze głównego budynku i naprawdę nie mamy zastrzeżeń . Sprzątane i Pani zawsze z uśmiechem witała która sprzątała . Market blisko hotelu na jakiejś krótkie zakupy . Polecam wyjazd autobusem do Chani koszt 2,50 eur a w Chani można dużo zobaczyć zjeść w dobrej tawernie i napić się dobrego wina piwa lub raki . Chania piękne miasto warte poświęcenia dnia. Hotel polecam naprawdę warty odwiedzenia i można super wypocząć.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, H5200JYroberts
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsatsoulis_Thomas, Γενικός Διευθυντής, Louis Creta Princess Aquapark & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Please accept our sincere gratitude for this adorable review that you have shared on Trip Advisor following your recent holiday experience at the Louis Creta Princess Aquapark & Spa. It always gives us such pleasure when reading glowing reviews like yours and when guests leave our hotel happy and satisfied with our services and facilities so we thank you very much for letting us know about it. We deeply thank you for complimenting the fantastic services received from our hard working team, the immaculate cleanliness and the amazing pools and waterslides.
We are grateful for your recommendation and we hope that you will return at the Louis Creta Princess Aquapark & Spa in the future as it would definitely be a pleasure to have you back.
With best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Czytając Opinie zastanawiam się czy bylismy w tym samym hotelu.Juz pierwszego dnia z toalety wydobywał się smród z kanalizy.Wprawdzie naprawiono drugiego dnia ale zapach wydobywa się teraz z umywalki... Jedzenie monotonne (Najgorsza jajecznica którą jadłam ) i b. Maly wybór pieczywa i ciast. B. Mało jedzenia w barze przekąskowym. W pokoju tylko woda na.dzien dobry potem zero. LODÓwka w szafie ale nikt z obsługi nawet wody nie doklada. Stoi pusta.Pokoje B.małe - Najgorsze szanowni Państwo że hotel przydziela pokoje rodzinne dwóm różnym rodzinom A zamknie tylko drzwi rozdzielające na klucz. HaŁas i wszystko słychać. Płacz malutkiego dziecka za drzwiami budzi mnie drugą noc( cudowny urlop). Plaża blisko i kolejna masakra Brudna i pełna glonów. Na cały duży budynek tylko dwie Malutkie i ciasne windy bez wentylacji i klimatyzacji.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, skarin2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsatsoulis_Thomas, Γενικός Διευθυντής, Louis Creta Princess Aquapark & SpaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
We would like to thank you for selecting our hotel as your holiday destination and for sharing your opinion online. We receive much praise every day from our satisfied guests and we are very disappointed to read your review and to learn that you were not pleased with our hotel as well as our facilities and services. Knowing that one of our customers has left our hotel unhappy is very disappointing and we are really sorry about it. We only wish you had informed us while you were here as we would have been happy to try to find solutions to the issues you mentioned in order to satisfy you.
However we thank you for the opportunity to host you and for sharing your comments and we hope you would give us another chance to impress you with the high quality service and the hospitality we are known for. We have many other hotels in Cyprus and Greece so perhaps another hotel of our collection would meet your expectations better in the future.
With best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce, doskonałe warunki do odpoczynku dla osób z dziećmi. Wszystko czysto, schludnie, zawsze na czas. Jedzenie smaczne i urozmaicone, dużo atrakcji wodnych dla dzieci. Kamienista plaża wymaga specjalnego obuwia, ale cisza i widoki na okolicę niesamowite.

Wskazówka dotycząca pokoi: Po południu jest ciszej, klimatyzacja działa dyskretnie i efektywnie.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Michał G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsatsoulis_Thomas, Γενικός Διευθυντής, Louis Creta Princess Aquapark & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Many thanks for holidaying at the Louis Creta Princess Hotel and for writing such a lovely five star review about your stay. Nothing gives us more pleasure than receiving wonderful comments like yours. We are really proud to hear of your compliments regarding the high cleaning standards, the entertaining aqua park, the rich variety of our tasty buffet options as well as the magnificent view. Let us hope that you will soon honor us with a return stay so we can provide you with another great Louis Creta Princess holiday experience!
With best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Byliśmy dwoma rodzinami 4 dorosłych i 3 dzieci. Pokoje mielismy w bungalowach- nieduże, ale schludne. Cały teren ośrodka niesamowicie zadbany. Trawniki przystrzyzone, piękne kwiaty, baseny czyste na 6+, Wyzywienie bardzo dobre, różnorodne, dla kazdego cos dobrego. Duzo owocow, warzyw. Obsługa restauracji uwija sie wzorowo, dzięki czemu jest czysto i zawsze sa przygotowane stoliki mimo ze gosci jest duzo. Na specjalne pochwały zasługuje obsługa całego obiektu. Barmani, obsluga restauracji, kelnerzy, ratownicy, recepcja... Dosłownie kazdy uśmiechnięty, kontaktowy, pomocny, zaangażowany. Plaza hotelowa żwirowa ale wlasciwie chodziliśmy tam tylko na zachody slonca, wodne szaleństwa w basenach i w aquaparku. Allinclusive na bardzo fajnym poziomie. Drinki, piwo, wino, przeróżne kawy wszystko fajnie podane i przygotowane z zaangażowaniem. Naczynia do serwowania szklane ew plastikowe wielokrotnego użytku żadnych jednorazowych, plastikowych kubeczkow! Polecamy wypoczynek w LCP

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Małgorzata N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsatsoulis_Thomas, Γενικός Διευθυντής, Louis Creta Princess Aquapark & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Let us express our gratitude that you took the time to write such an adorable comment about your experience at the Louis Creta Princess Hotel. A recommendation like yours is indeed one of the best compliments we could receive. It is an absolute delight to be informed that you had a great holiday with us and that you thoroughly enjoyed every aspect of your stay incl. the amazing aqua park, the beautiful gardens and the food variety & food quality. We also thank you for acknowledging the friendliness and helpfulness of our colleagues. Once again thank you for a fabulous five star rating and we hope to have the pleasure to welcome you back to the Louis Creta Princess Hotel again very soon.
With best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji