Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad”

Ligo Krasi Ligo Thalassa
Nr 65 wśród 555 Restauracje (Heraklion)
Kuchnie: Grecka
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Kuchnia miejscowa, Duże grupy
Opcje wyżywienia: Obiad, Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie średnie. W innych greckich restauracja dużo smaczniejsze dania.
Obsługa miła, duży gift na koniec: raki + słodkości. W skrócie bez rewelacji.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, karinasX965LR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (971)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 971 recenzji

Zrecenzowano 5 października 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tu drugi raz po dwuletniej przerwie. Miejsce sprawdzone, rewelacyjna obsługa (jeden z kelnerów ten sam co dwa lata wcześniej) - panowie zasuwają jak pszczoły w ulu. Wszystko z dużym profesjonalizmem. Nie czeka się długo na zamówienie i zawsze dostaniesz deser i jakiś bonus, nawet jak kelnerzy nie mają chwili, żeby zagadać :)

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, quechuab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IoannisG164, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Ligo Krasi Ligo ThalassaOdpowiedź udzielona 12 października 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your review!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 października 2017

W restauracji jedliśmy obiad około 14. Zamówienie wg menu na karcie zamówienia. Kelnerzy uwijają się jak w ukropie. Restauracja pełna i bardzo gwarna. Porcje WIELKIE i bardzo smaczne. Polecam osobiście (sprawdzone) cukinia opiekana i muszle z sosem pomidorowym.
A na koniec pączki z lodami i karafka raki.
Idealnie

Termin wizyty: październik 2017
Dziękujemy, woytekb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 sierpnia 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IoannisG164, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Ligo Krasi Ligo ThalassaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IoannisG164, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Ligo Krasi Ligo ThalassaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ligo Krasi Ligo Thalassa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Heraklion, Heraklion Prefecture
Heraklion, Heraklion Prefecture
 
Heraklion, Heraklion Prefecture
Heraklion, Heraklion Prefecture
 
Heraklion, Heraklion Prefecture
Nea Alikarnassos, Heraklion Prefecture
 

Byłeś(-aś) w Ligo Krasi Ligo Thalassa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem