Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Heraklion
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Kawa popołudniowa szybka”
Phyllosophies — recenzja

Phyllosophies
Nr 1 wśród 16 Piekarnie (Heraklion)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 6 USD
Kuchnie: Kawiarnia
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce w centralnym punkcie koło fontanny z lwami. Trzeba spróbować bougatsy... z kawą po grecku... jest zjawiskowa

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 554jaceks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manolisvarouhas, Social Media Marketing, PhyllosophiesOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so very much for your kind words and you'd love to see you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (256)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 256 recenzji

Zrecenzowano 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudowny klimat, miła obsługa, doskonały smak kaw i deserów - po prostu klasa, historia i smak! cudowne miejsce w Heraklionie na kawę i odpoczynek po zakupach czy zwiedzaniu. Lokalizacja  bajka - samo centrum, przy Lwach. Warto odnaleźć to miejsce, pójść i spędzić czas, a szczególnie polecam WEWNĄTRZ aby poczuć pełnię tego historycznego i wysmakowanego klimatu! Wspaniały Menagement dopełnia całości! tu ciepłe pozdrowienia od nas dla Ianisa ❤ i jeszcze raz dziękujemy za prezent! ❤

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Bogusława F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manolisvarouhas, Social Media Marketing, PhyllosophiesOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so very for your amazing review. We'd love to see you again and enjoy our products.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 listopada 2017

Super lokalizacja z widokiem na fontannę (polecamy szczególnie balkon). Przepyszna bougatsa i loukoumades. Mili kelnerzy, fajny klimat :)

Termin wizyty: wrzesień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Magdalena Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Phyllo s, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, PhyllosophiesOdpowiedź udzielona 12 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for taking the time reviewing!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 22 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manolisvarouhas, Social Media Marketing, PhyllosophiesOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manolisvarouhas, Social Media Marketing, PhyllosophiesOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Phyllosophies — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Heraklion, Heraklion Prefecture
Heraklion, Heraklion Prefecture
 
Heraklion, Heraklion Prefecture
Heraklion, Heraklion Prefecture
 
Heraklion, Heraklion Prefecture
Heraklion, Heraklion Prefecture
 

Byłeś(-aś) w Phyllosophies? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem