Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 143)
Filtruj recenzje
1 143 wyniki
Oceny podróżnych
405
334
206
104
94
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
405
334
206
104
94
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 143 recenzji
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam hotel, bylam z 2letnią córka i mężem. Mała miała co robić, gdyż jest dużo atrakcji dla dzieci. Jedzenie super zawsze było co wybrać do tego owoce i słodkości pycha. Widoki piękne i ten klimat Grecki czuć w powietrzu. Obsługa pomocna i rozumie w jezyku polskim.
Na minus dużo Polaków cebulaków z Warszawki co piją dużo i nie mają za grosz wstydu choć są z dziećmi. Niestety na rodaków nie ma wpływu...

Polecam ten hotel i wrócę tu jeszcze nie raz :) Hotel jest odnowiony pokoje i basen. Lody dla dzieci pyszne, drinki tez ;)

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Bogusława G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Elounda Water Park Residence HotelOdpowiedź udzielona 27 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Bogusława ,

Many thanks for your kind words following your recent stay with us at Elounda Water Park Residence.
We are delighted to hear that you also were fully satisfied with our culinary offer.
Moreover, it is a delight to know that you were especially satisfied with our staff’s work and service, as we always do our utmost to accommodate our guest’s needs.
It’s always a big honor for us to satisfy all our guest’s expectations and we hope to have you back with us in the very near future.

Best regards from AghiosNikolaos
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018

Hotel położony na wzgórzu z którego(szczególnie z restaruacji, tarasu i basenów) rozpościera się widok na przepiękna panoramę zatoki. Oferta all inclusive była bardzo dobra - śniadania, duży wybór pieczywa i owoców, przepyszne obiady z jeszcze lepszymi deserami oraz kolacja, która była idealnym zakończeniem dnia. Każdego dnia po 21 zorganizowane były atrakcja takie jak karaoke czy gra w bingo. Przy hotelu dostępne dla gości dwa bardzo duże baseny, oba ze słoną wodą. Warto wspomnieć jeszcze o przemiłej obsłudze, która tworzyła naprawdę rodzinną atmosferę, żeganiliśmy się z nimi z łzami w oczach. Zdecydowanie polecam i chętnie tam wrócę!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Julia A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Elounda Water Park Residence HotelOdpowiedź udzielona 17 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Julia A,

Thank you for having chosen Elounda Water Park Residence as your holiday destination and for taking the time to share this review with us.
We are continually working hard to increase our service quality to give the best service to our guests It's great that our culinary offer also met your taste.
Guest satisfaction is so important to us and we're really glad that we met all your expectations.
It's always a pleasure to welcome you in our little paradise in Crete and we can't wait to welcome you here soon again.

Best personal regards from Crete
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2018

Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Jedzenie urozmaicone, piękne widoki z restauracji...
Co wieczór jakaś atrakcja . Przede wszystkim synek się nie nudził, w sumie można nie wychodzić z terenu hotelu ;)
Lecieliśmy z biurem Net Holiday, i wszystko było tak jak zaplanowano.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, kasia131988
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Elounda Water Park Residence HotelOdpowiedź udzielona 31 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear kasia131988,

It was a pleasure to have you at Elounda Water Park Residence, for your family holiday.
As we continually wish to improve the excellent levels of service and quality of our facilities, your feedback is very valuable.
Also thank you for the kind words regarding the breakfast. We are continually trying to improve the variety and quality of food items that we offer.
Hoping to welcome you again for a future holiday in Creta.

Best personal regards from Creta
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 maja 2018

Hotel usytuowany na wzgórzu, dzięki czemu widok z hotelu (szczególnie z restauracji) jest niezapomniany. Do pokoi, które usytuowane były bardziej pod górę, można było podjechać z bagażami hotelowym busem. Obiady i kolacje różnorodne, codziennie było coś innego z mięs, warzyw. Obsługa hotelowa na 5+. Wszyscy bardzo mili i pomocni. Pokoje sprzątane były codziennie. Małym minusem były hotelowe napoje typu fanta, ponieważ były wygazowane i rozwodnione. Każdego dnia prowadzone są wieczorne animacje (np. karaoke), podczas których można zintergrować się z innymi gośćmi. 3 razy dziennie prowadzone były zajęcia sportowe (szczególnie polecamy aerobik w wodzie) z przesympatycznym trenerem Tomkiem. Czas spędzony w hotelu ogólnie był świetny. Polecamy :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Niezapomniane widoki
Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, asiabrzostowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Elounda Water Park Residence HotelOdpowiedź udzielona 30 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear asiabrzostowska,

It was a pleasure to have you at Elounda Water Park Residence, for your family holiday.
Our staff do ensure that the holiday of our guests is the best it can be and we appreciate very much your recognition in this matter.
Special thanks for pointing out the cleanliness of our hotel.
Also no one can deny the fact about our l.ocation being very very convenient.
Once again, thank you and we hope we can welcome you back in the near future.

Kind regards
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2018

Hotel który nakłada na siebie rezerwacje. Po przyjeździe okazuje się że nie ma wolnego pokoju, będzie jutro albo za trzy dni. Upychają ludzi w jakiś pakamerach nawet rodziny z dziećmi. Pani menager hotelu olewa całą sytuację. Robi to świadomie i śmieje się z ludzi którzy zgłaszają pretensje. Hotel na pewno nie zasługuje na cztery gwiazdki. Posiłki skromne, mały wybór. Napoje tak rozwodnione że chyba bardziej już się nie dało. Nawet piwo śmierdziało wodą. Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją że darmowe napoje były dostępne tylko do godziny 22:00 później za wszystko trzeba było płacić nawet za szklankę soku. Mój pobyt z rodziną w tym hotelu był bardzo nieudany jak i wielu innych osób przebywających tam w sierpniu 2017 roku. Jeszcze jedno. Co do plaży, owszem jest niedaleko, plaża publiczna. Hotelowe busy jeżdżą co godzinę ale nie wożą na plażę tylko zwożą ludzi na dół do głównej drogi bo hotel położony jest na wzgórzu. Stanowczo odradzam, obrazki polecające hotel są ładne, jednak rzeczywistość wygląda inaczej.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Monika W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Elounda Water Park Residence HotelOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Monika W,

It was pleasure to welcome you to Elounda Water Park Residence. Thank you for taking the time to share your review.
Please be assured that this does not reflect our service standards and that we will follow up the situation with our entire team for make improvements in these points.
Rest assured that our kitchen team only works with good quality product to create a varied menu of international and traditional dishes.
Sadly, sometime we have some overbooking problems due unforeseen events but please be sure that is not the usual reflect of our standards.
Nevertheless, we hope to restore your faith one day in the future.

Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji