Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Elounda Ilion Hotel(Elounda)(Świetna cena!)
116 USD
113 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
516 USD
486 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
599 USD
485 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel(Elounda)(Świetna cena!)
309 USD
276 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Elounda Garden Suites(Elounda)(Świetna cena!)
159 USD
128 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (145 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

396 USD
386 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
366 USD
335 USD
Bookgreece.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
437 USD
350 USD
Orbitz.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Elounda Krini Hotel(Elounda)(Świetna cena!)
108 USD
96 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (1 080)
Filtruj recenzje
1 080 wyniki
Oceny podróżnych
373
318
197
102
90
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
373
318
197
102
90
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 080 recenzji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2017

Wykupiłem wczasy w tym obiekcie , w ofercie miałem mieć apartament w super cenie i opcję All Inclusive .
Po dojechaniu na miejsce okazało się że nie ma apartamentu , i zostaliśmy zakwaterowani w hotelu pracowniczym 700m od "Elounda Water Park Residence"

Czyli jak chciałem np. iść na plaże to 700m na śniadanie - 1000m ze śniadania na plażę .Po plaży na obiad 1000m po obiedzie siesta 700m itd..
spacer zajmował ok 20 minut pod górkę i 20 powrót x 3 posiłki .
czyli chcąc jeść trzeba było poświęcić na spacer 2 godziny i pokonać odcinek ponad 5km - Fajnie tylko przyjechałem wypocząć a nie zwiedzać wiejską drogę 6 razy dziennie

Pani w recepcji mówi w jęz. angielskim niemieckim ,rosyjskim,po polsku nie mówi
a dziwne bo było bardzo dużo polaków , jest flaga polska , jest też kartka po polsku w barze że jak ktoś chce drinka to musi wypić jednego i dopiero brać następnego.i tyle po polsku.

Widoki piękne ale to zaleta miejsca a nie hotelu

nie piszę nic na temat hotelu bo w nim nie mieszkałem a jedynie jadłem i z basenu korzystałem ( słona woda w basenie 2,7 głęboki )

Jedzenie - ogólnie dobre , zawsze coś wybrałem co mi smakowało , sałatki , owoce , mięso ,

Daję najniższą ocenę bo jak bym wiedział to za te pieniądze inaczej bym sobie zorganizował wakacje .

Bardzo ładne miejsca , plaże , piękne widoki

Wskazówka dotycząca pokojów: przed wyjazdem należy się upewnić czy będziemy mieli pokoje z zamówionej oferty
  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 433waldi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear 433waldi,

Thank you for your honest review – it helps us to improve our service quality and better meet the demands of our guests.
Of course we would have liked to have been able to discuss any issues you had whilst in Hotel as we hope that all guests can have excellent holidays here with us.
However, it’s a big pleasure to read you enjoyed our food, just waiting to welcome you all again in the near future for another great experience.
Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Sunny regards,
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2017

Zacznę od tego, że to był nasz czwarty pobyt w Grecji, drugi na Krecie więc znam greckie realia i myslałam, że wiem czego mogę się spodziewac po hotelu 4 gwiazdkowym. Niestety się pomyliłam. Oferta hotelu przedstawiona jest bardzo ogólnie - i w realu mocno odbiega od standardu hoteli, do których do tej pory jeżdziliśmy.
Zacznę od początku. Transfer z lotniska ok 2 h, po przyjeżdzie okazało się, że brakuje pokoju dla naszych znajomych. Na schodach przed recepcją czekała inna rodzina, która od wczesnych godzin rannych do 22 czy 23 czekała na pokój (wcześniej zawieziono ich do innego hotelu). Podczas naszego pobytu kilka rodzin z Polski miało ten sam problem z zakwaterowaniem. Recepcja mała, wiadać, że to rodzinny biznes, ale Panie na recepcji miłe i pomocne.
Pokój otrzymaliśmy inny niż w rezerwacji - rozkład pokoju ok, standard można śmiało porównać do mocno przeciętnych kwater prywatnych nad Bałtykiem, atrakcyjnych może 15 lat temu. Szału nie było, widok z pokoju też nie powalał, jak się człowiek wychylił to kawałek zatoki zobaczył - ale standard słaby - absolutnie odbiegał od 4* hoteli, w których byliśmy w Grecji. Pokój sprzątany codziennie, meble stare, zniszczone. Byliśmy 4 os rodziną, w pokoju były dwa pojedyncze łóżka z materacem, rozwalony fotel jako dostawka i twarda wersalka - czyli znów zonk.

Hotel sam w sobie ciężko jednoznacznie ocenić - wiele rzeczy robiono "po partyzancku", ale było też kilka mocnych stron. Stołówka ciasna, niewielki wybór dań,
kuchnia monotonna ale smaczna i lokalna (za to plus), podczas śniadań zawsze brakowało kubków do kawy i szklanek. Nie zawsze były domyte. Stoły sprzątane na życzenie, zazwyczaj powierzchownie, nikt z obsługi sam się nie domyśli, żeby sprzątnąć po porzednich osobach, pomimo, że widzi nowych gości stojących przy stole, jak poprosisz o sprzątnięcie stołu, minimalna szansa, że od razu przyniosą też sztućce (trzeba znów prosić). Ogólnie hotel niby połozony na rozległym terenie ale na wąskiej działce, jest cisno, bardzo duże różnice poziomów, olbrzymia ilość schodów i stromych podjazdów. ABSOLUTNIE NIE DLA RODZIN Z MAŁYMI DZIEĆMI. Wszelkie opisy, które znalazłam w necie zanim zdecydowałam się na ten hotel, rekomendowały hotel jako idealny dla małych dzieci - nie jest to prawda. Nie ma gdzie jeżdzić wózkiem, (chyba że pod mega stomą górę i z góry), nie ma widny ani innych udogodnień dla wózków. Do aquaparku olbrzymia ilość schodów. Busy wożące do głównej drogi mocno nadgryzione zębem czasu lub eksplatacji, od przystanku busa do plaży ok 20 min piechotą, szybkim tempem. Aquapark ze słona wodą niezbyt przyjemny dla oczu i nosa :) - jednak nie ma sie co czepiać bo uprzedzano, że woda w basenach jest słona. W ofercie hotelu był kids club na terenie parku wodnego - nie było nic takiego, był ratownik, który pilnował porządku ale nic więcej. Dzieci poniżej 4 roku życia nie mogą zjeżdzać na zjeżdzalniach same, ani z rodzicami. Dla maluchów przeznaczona jest "osmiornica", która w specyfice działania ma wodospad, którego dzieci mniejsze się bały. W praktyce z ośmiornicy korzystały dzieci 5+
Plaża w porządku, łagodne zejście do morza, woda ciepła - często tam chodziliśmy.
Animacje dla dzieci są przez cały dzień na samym dole hotelu - czyli trzeba pokonać te wszystkie schody, żeby się tam dostać. Animatorki bardzo w porządku, jest również Polka. Animacje stacjonarne, malowanie, gry itp. Mini disco raz w tygodniu, wieczorami nie ma animacji dla dzieci. Ale jest FUN PARK - i to nas ratowało wieczorami z dziećmi. Pracują tam przemiłe i przeuczynne, zawsze usmiechnięte osoby, Fun Park jest extra płatny dla dzici 3 euro za dzień/ dziecko powyzej 3 rż. Starszy syn grał w piłkę nożną, młodsze dziecko szalało na trampolinie, dmuchańcach itp. W barze w Fun Parku w ramach all były softdrinki, piwo i wino. Dzieci były pilnowane przez specjalnie dedykowaną do tego osobę.
Animacje dla dorosłych - nie ma. Muzyki na basenie nie słychać, ciasno pomiędzy leżakami, które są przykręcone do podłogi. Aquaareobic na 11 dni pobytu widziałam raz. Dla dorosłych wieczorem stały schemat tygodniowy, karaoke, dyskoteka, wieczór grecki, bingo - wszystko dzieje się obok stołówki (celowe określenie).
BBQ w tawernie - bez komentarza - szkoda czasu, lepsze jedzenie jest w restauracji głównej.

Podczas naszego pobytu bardzo mocno wiało - jednym ratowało to życie innym było zimno wieczorem. Na pewno nie przyjemnie jest wychodzić z basenu i trząść się z zimna - ale pogoda to rzecz, o której nie ma co dyskutować bo na nią wpływu nie ma.
Widok na zatokę - bardzo ładny.
W mieście bardzo dobre jedzenie i serwis w restauracji Megaro - trafiliśmy przypadkiem ale można z czystym sumieniem polecić.

Podsumowując niestety wakacje w hotelu nie były zbyt udane- zapewne z uwagi na oczekiwania, wynikające z opisu oferty, które nie miały odzwierciedlenia w realu i bardzo ograniczone możliwości poruszania się wózkiem.

Hotel można polecić rodzinom z dziećmi 5+, niewymagającym.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, syleh82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear syleh82,

Your honest and detailed remarks will help us to do the necessary modifications to increase our hotel’s quality.
Our guest’s opinions are always very important for us in order to increase our quality, therefore we thank you very much for your helpful comments.
Also we are delighted to hear that you also were fully satisfied with our location .
Look forward to welcoming you back very soon, in good health and spirit.

with best regards from Creta,
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam każdemu kto chce wypocząć z dziećmi jak i samemu.
Do plaży kawałek, ale rekompensują to piękne widoki. Z tylu góry z przodu morze.
A osoba która pisała post poniżej to chyba powinna napisać ten komentarz do biura podróży z którego trafiła się niegortunna wycieczka a nie oceniać przez jej pryzmat Hotel.
Pozdrawiam

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Przemysław K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Przemysław K,

Thank you for the candid and refreshing review left on our Tripadvisor page recognizing the important attributes of the hotel.
We are glad you appreciated so much the breath-taking panorama from our hotel.
Our aim is to achieve always a high standard and to give the best service to our guests.
It’s always a pleasure to welcome you and we hope to see you in the near future.

Warmest regards,
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2017

Wykupiliśmy wypoczynek w Elounda Water Park za pośrednictwem biura podróży. Na miejscu zjawiliśmy się przed 4. Pan z recepcji skopiował nasze dokumenty, założył opaski na ręce po czym oświadczył, że nie dla wszystkich są pokoje w tym hotelu. Zostaliśmy przekierowani do "Hotelu" należącego do tego samego właściciela, jednak znajdującego się 700 metrów dalej. Hotel ten teoretycznie miał mieć 3 gwiazdki, w praktyce okazało się, że zamiast w apartamencie zostaliśmy umieszczeni w pokoju typu studio. W obiekcie nie było ani recepcji, ani ochrony ani kogokolwiek z pracowników. Każdy mógł wejść i ukraść nasze rzeczy. Pomimo licznych prób nie udało nam się wywalczyć pokoju zgodne z umową. W podobnej sytuacji było 6 rodzin z Polski, które przyleciały z nami oraz wielu obcokrajowców. Niektórzy zostali przeniesieni do właściwych pokoi po paru dniach, inni zostali przekierowani do innych hoteli ale bez aqua parku ( po licznych kłótniach z pracownikami hotelu), pozostałym nic nie zaoferowano albo twierdzono, że 10 metrowy pokój z jednym łóżkiem to apartament 2+1. Zdecydowanie odradzam ten hotel osobą, które wybierają się z dziećmi, nie lubią się kłócić i chcą odpocząć.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
9  Dziękujemy, Konrad M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Konrad M,

Thank you for your honest and helpful review. We work hard on improving our quality and consider the feedback of our guests in our continuous quality measures.
Please rest assured that we place tremendous value in the satisfaction of our guests and we do our best to offer the highest service, so we are happy to inform you that we have many improvements done so far and we would like to host you again to show you that we can do better.
We love taking care of every detail in order to let every guest feel welcome in our hotel.
We do hope that you will give us the opportunity of welcoming you back to the hotel in the near future.

Kind regards,
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017

Hotel jest położny na sporym wzniesieniu,zeby nie powiedzieć na zboczu góry. Trzeba sie przygotować ze codziennie na posiłki bedzie trzeba pokonywać górkę o dość sporym nachyleniu. Ma to również swoje plusy,rozciągają sie piękne widoki na Elounde i wyspę Spinalonga!!Co do pokoji mozna trafić,dobrze,zle lub fatalnie,nasi rodacy trafiali różnie mam wrzazenie ze dużo zależało od Bp jakie ma wykupione pokoje w tym hotelu. Wydaje mi sie ze pokoje to jednak najsłabszy punkt tego hotelu. Baseny są w porządku,główny na gorze hotelu i mini aqupark w dolnej części hotelu. Przy obydwu działają bary i bez problemu napijemy sie tam napoji. Obsługa barów jak i basenów dla dzieciaków bez zastrzeżeń,jednak w barze przy aquparku bardzo często szczególnie w godzinach porannych barman jest sam i niestety trzeba swoje odstać czekając na drinka ew napój. Ratownik zwraca uwagę na dzieciaki na zjeżdzalniach i pilnuje tam porządku. Posiłki to temat rzeka. No może poza śniadaniami(monotonne)Obiady i kolacje smaczne,może nie za duży wybór ale widać ze wszystko świeże i smaczne. Uważam ze pomieszczenie gdzie bierzemy sobie jedzenie jest za małe i przy kumulacji gości robi sie tłoczno i mało komfortowo. Kierownictwo hotelu powinno zająć sie ta kwestia. Podczas Wieczorków tematycznych barman na górnym basenie robi wyśmienite drinki(extra płatne) widać ze gość sie zna na tęczy. Polecam. Wyjątkowo dbają o dzieciaków,oprócz wspomnianego aquaparki działa kids club, otwarty cały dzień!! Pani Magda wraz z panią Karina przypilnują wam dzieciaków i zorganizują zajęcia plastyczne. Wielki plus. Bravo!!! Ogólnie hotel na plus. Nie nastawiajcie sie na jakieś fajerwerki ale wypocząć w miłym towarzystwie mozna. Goście to głównie nasi rodacy i Brytyjczycy,troszkę Niemców. Aha i może na koniec wifi marnej jakości.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
6  Dziękujemy, Monika M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Monika M,

Thank you for the candid and refreshing review left on our TripAdvisor page recognizing the important attributes of the hotel.
Great that you enjoyed the pool area and our excellent sea view.
We could not feel more rewarded than to read you would recommend our hotel to any other traveler.
It’s always a pleasure to welcome you and we hope to see you in the near future.

Kind regards,
Elounda Water Park Residence Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji