Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 432)
Filtruj recenzje
1 432 wyniki
Oceny podróżnych
645
473
199
79
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
645
473
199
79
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 432 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018

Bardzo dobry, miły, dobrze zaplanowany hotel. Kameralna atmosfera. bardzo dobre jedzenie, bogata oferta all inclusiv, udogodnienia typu podwożenie meleksem do wyżej położonych miejsc hotelu- teren górzysty, lunch box na życzenie, brak wydzielonej strefy dla palaczy. Przy basenach, przy stolikach nie da się uniknąć wdychania dymu, a tam odbywają się animacje typu streching, dart itp.
Bardzo fajne animacje w wodzie, piłka ręczna, aerobic. Baseny ze słoną i słodką naturalną wodą, prawie nie chlorowane.
Blisko hotelu piękne miejsce na kąpiel wśród skałek, nurkowanie itp. dno z płaskich, gładkich kamieni. Nieco dalej piaszczysta plaża.

Wskazówka dotycząca pokoi: uwaga na pokoje z basenami przy przelotowych ścieżkach,
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszkastudio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiramarePR, Guest Relations Manager, Miramare Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Agnieszkastudio,

Our warmest greetings from Miramare Resort & Spa!

We are very happy to hear that we have succeeded in meeting up with all of your expectations and your comments push us to do even better.

We thank you very much for having take time to share your review with us and hope to have the possibility to welcome you once more at our hotel in the nearest future.

Kind Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel absolutnie wspaniały! Jedzonko i drinki super. Do tego względna cisza przerywana wieczornymi koncertami muzyki jazzowej, poważnej i tak zwanej rozrywkowej. Nie zabrakło też greckich hitòw. Największym atutem jest położenie hotelu. Praktycznie w miasteczku i przy pięknej piaszczystej plaży ( 5 minut spacerkiem). Goràco polecam dorosłym raczej bez dzieci bo mogà się troszkę nudzić.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, marzannap2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiramarePR, Guest Relations Manager, Miramare Resort & SpaOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Marzanna P.,

Warm and sunny greetings from Miramare Resort & Spa !

We wish to thank you from the bottom of our hearts for the inspiring comments you have kindly shared with us, about your recent stay at Miramare Resort & Spa!
It gives us great pleasure to hear these words from our guests and by receiving these well deserved inputs we see that we are achieving our goal, which is to make our guests enjoy their holiday as much as possible whilst staying at our hotel.

No need to say that we will be looking forward to having the pleasure to welcoming you one more time at our hotel in the near future.

Kind Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2018

Hotel przecudowny, położony na wzgórzu, z którego można podziwiać piękne widoki. Jedzenie było pyszne, codziennie coś innego. Mega obsługa oraz animatorzy, pokoje czyste - sprzątane codziennie. Super lokalizacja, 10 min do urokliwego miasta. Plaże piaszczysto-żwirowe.Polecam wypożyczyć samochód i objechać wyspę.
Lepszej wycieczki nie mogłam wybrać na pierwszy raz.
Szczerze polecam ten hotel i na pewno tam wrócę. :)

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, gooosia9494
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiramarePR, Guest Relations Manager, Miramare Resort & SpaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sirs
We thank you very much for your amazing review. Our main goal is to make our guests happy and make their staying enjoyable. We are happy to have succeeded and we look forward to having you here again.
Good summer and best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2018

Hotel na wysokim poziomie, obługa bardzo profesjonana, jedzenie w formie all niesamowicie urozmaicone, pyszne. Hotel czysty , posiada kilka basenów, położony na wzgórzu. Jedynym minusem hotelu jest odległość od plaży, ponieważ ta znajdująca sie niedaleko nie może zostać nazwana nawet plaża, tylko małym wąskim skwerkiem. Ta prawdziwa jest kawałeczek drogi a przez umiejscowienie hotelu jest nieco męczące aby do niej dotrzeć. I animacje są bardzo słabe w porównaniu do innych hoteli. Ale ogólnie hotel w wysokim standardzie spełniający oczekiwania wymagających klientów :) Polecam

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Dominika P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiramarePR, Guest Relations Manager, Miramare Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Dominika P,

Warm greetings from the Miramare Resort & Spa!

We wish to thank you for taking the time to share with us your constructive comments and review of your recent stay at our hotel. Thank you for your compliments in respect to our accommodations and amenities.

We looking forward to welcome you again in the near future.

Best Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2018

Miramare Resort and Spa znajduje się na wzgórzu z którego można podziwiać naprawdę piękne widoki. Jest to dość duży hotel który posiada 3 baseny, byliśmy w maju więc przed sezonem nie było problemu ze znalezieniem dla siebie miejsca przy którymś z basenów. Pokoje chyba każdy z nich ma widok na piękne morze, zawsze posprzątane i całkiem ładne może łazienka mogła by być odrobinę ładniejsza ale tu akurat raczej chodzi żeby była czysta. Jedzenie jak na typowym all inclusive czasami się coś powtarzało czasami coś nie przypadło do gustu ale ogólnie było w czym wybierać. Lokalizacja hotelu też w całkiem fajnym miejscu 10 minut spacerkiem do centrum miasteczka gdzie są sklepy i restauracje, 7 minut spacerkiem wzdłuż morza na piaszczysta plażę z serwisem. Wylot mieliśmy dopiero wieczorem ale nie był to żaden problem zagwarantowano nam prysznic po całym dniu ale uwaga po wymeldowaniu zabierają opaski all inclusive niektórym udało się je zachować a niektórym niestety nie. Bardzo miła obsługa i animatorzy. Polecam :)

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ankkaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji