Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
414 USD
318 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Elpida Village(Istron)(Świetna cena!)
124 USD
103 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Uwaga, okazja! 13% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 13% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (118 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

121 USD
116 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Przy plaży
391 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Pension Mylos(Agios Nikolaos)(Świetna cena!)
87 USD
70 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Miramare Resort & Spa(Agios Nikolaos)
206 USD
200 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
265 USD
242 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
559 USD
530 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Daios Cove Luxury Resort & Villas(Agios Nikolaos)
1 025 USD
696 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 19% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 19% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (857 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (1 651)
Filtruj recenzje
1 651 wyniki
Oceny podróżnych
882
492
174
62
41
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
882
492
174
62
41
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 651 recenzji
Zrecenzowano 6 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Goraco polecamy ten hotel! Mielismy pokoj z wlasnym jacuzzi. Swietne jedzenie i opieka dla dziecka. Same plusy. Sporo rosjan co jest lekkim minusem. Przemika obsluga. Swietne jedzenie. Szeroki wybor. Na malej plazy sporty wodne. Auto mozna wynajac w samym hotelu.

Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Michal W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonis M, Manager, Blue Marine Resort & SpaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Michal W,
Thank you so much for choosing our hotel and for giving us 5 stars!

Guest satisfaction is our top priority! We're more than happy that we meet and exceed all your expectations and hope to welcome you back.

Kind regards,
Your Blue Marine Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 maja 2016

Hotel ślicznie położony. Z każdego okna hotelu inny widok zapierający dech w piersiach. Dość gustownie urządzony. Wyposażenie pokoju komfortowe (czajnik, herbata, woda mineralna, suszarka, sejf, szlafrok, kapcie itp.), brakowało tylko szamponu, ale to drobiazg. Czysty. Obsługa bardzo miła i pomocna. Animatorzy - przyjaźni i skuteczni (największego leniwca potrafią namówić do aktywności). Jedzenie smaczne i urozmaicone. Kilka restauracji. O tym hotelu nie da się zapomnieć, a najlepszym dowodem na to, jest fakt, iż wracam tam za trzy miesiące.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Julietta19
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonis M, Manager, Blue Marine Resort & SpaOdpowiedź udzielona 23 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear Julietta19,

Thank you for your feedback and for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travelers. Your comment is very important to us as we aim to deliver excellent customer service. We are really glad that our facilities, the hotel decoration, culinary delights and staff have fully met with your expectations.

We look forward to your returning back to us after three months.

Warm Regards,
Your Blue Marine Team



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 kwietnia 2016

Hotel piękny, czysty, komfortowy. Rezerwując pokój, koniecznie należy wziąć widok na morze - z drugiej strony, zaraz przed oknami znajduje się wysoka skała, przez co ludzie mają ciemno w pokojach. My mieliśmy piękny widok i ogromny taras, na którym piliśmy kawę, delektując się widokami. Dużo czasu spędzaliśmy przy basenie, gdzie czas umilali świetni animatorzy. Plaża średnia. Warto wypożyczyć samochód i pozwiedzać wyspę - widoki nieziemskie.
Punktem obowiązkowym, jeśli chodzi o wycieczki - jest rejs na Santorini!!! Najpiękniejsze miejsce na ziemi :)
Minusem jest na pewno komunikacja miejska - autobusy potrafią mieć nawet godzinne opóźnienie.

  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Karolina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonis M, Manager, Blue Marine Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Karolina J,

Thank you for your feedback that you have taken the time to describe your impressions.

Your comment is very important to us as we aim to deliver excellent customer service. We are really glad that our facilities have met with your expectations. It is great to hear that you enjoyed the beautiful view from a huge terrace while you were drinking coffee. Thanks for you kind words to our entertainment animators and to our place which you called ''the most beautiful place on earth''.

Thank you so much for choosing Blue Marine Resort & Spa and we will be more than happy to serve you again in the near future.

Warm regards,

Your Blue Marine Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 listopada 2015

Bardzo czysty hotel.obsługa perfekcyjna w swojej pracy.Obsługa w barze.restauracji na wysokim poziomie.Pokoje co dziennie sprzątane ,ręczniki i pościel co dziennie zmieniane.szef kuchni skradł moje serce :] jedzenie było wyśmienite .Polecam ten hotel.na pewno wrócę w następnym roku.


  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Obsługa
Dziękujemy, aguti3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonis M, Manager, Blue Marine Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear aguti3,

thank you for taking the time to write a review of your stay with us.

We are very happy to read that you were highly satisfied with our accommodation and service. We thank you for your positive words. Guest satisfaction has highest priority, hence we are glad that we were able to convince you. Of course, we will pass on your praises to our team, who will be pleased to know that their efforts are recognized by our guests. Thank you also for your big compliment regarding our culinary offer.
We look forward to welcoming you back to our lovely hotel.

Warmest regards,

Your Blue Marine Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 października 2015

Hotel jest po prostu rewelacyjny! Polecamy pokoje z widokiem na morze - widok naprawdę niesamowity.Hotel bardzo elegancki, czysty, z bezpłatnym serwisem plażowym, wyżywienie urozmaicone a co najważniejsze bardzo smaczne. A muszę przyznać, że jesteśmy bardzo wybredni w tej kwestii. Jeśli chodzi o morze, to wejście jest żwirkowe i niestety trzeba uważać na kamienie, dlatego polecam zabrać ze sobą buty do wody. Pogoda przez pierwsze 2 tygodnie października była wspaniała - około 30 stopni, woda w morzu bardzo ciepła. Dodatkowo w ramach opcji all inclusive w ciągu tygodniowego pobytu są bezpłatne 2 wizyty w restauracji a la carte - greckiej i włoskiej - naprawdę warto skorzystać, przepyszne jedzenie, wspaniała obsługa. Na pochwałę zasługuje przemiła manager restauracji a la carte - Pani Ilona. Ogólnie obsługa hotelu bardzo sympatyczna, uśmiechnięta, zwłaszcza w recepcji - manager Antonios Margaritakis oraz w barman na trzecim piętrze - Gregor.
Pokój rewelacyjny, bardzo duży, wspaniały taras z widokiem na morze (za dopłatą), codziennie uzupełniany mini bar w wodę mineralną, zestaw do kawy i herbaty, szlafroki i kapcie. Napwadę z czystym sumieniem polecam ten hotel.

Wskazówka dotycząca pokojów: Naprawdę warto dopłacić za pokój z widokiem na morze:)
  • Data pobytu: październik 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Monika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonis M, Manager, Blue Marine Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 października 2015
Tłumaczenie Google

Dear Monika K,

Thank you very much for your precious words here on TripAdvisor. Great that you took the oppurtunity to visit also our A la carte restaurants which are included in our All Inclusive concept and that you fully enjoyed our tasty culinary offer. Your comments regarding our helpful and friendly staff will be shared with the team as it will be highly motivating for them.
We loved to read that you were also very happy with your spacious and comfortable room.

We hope to welcome you back very soon again.

Sunny regards,

Your Blue Marine Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji