Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (95)
Filtruj recenzje
95 wyniki
Oceny podróżnych
36
25
19
9
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
36
25
19
9
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 95 recenzji
Zrecenzowano: 26 kwietnia 2019

Niestety, ale hotel nie spełnił naszych oczekiwań. O lokalizacji doczytaliśmy i wiedzieliśmy, że dookoła nie ma atrakcji. Jednak do miasta wcale nie jest daleko, a tam można się zabawić ;) To plaży kilka minut spacerkiem. Obsługa wcale nie najgorsza. Może trafiliśmy na dobry humor tych ludzi, ale narzekać nie mogliśmy. Panie na recepcji bardzo miłe, pomocne, uprzejme i uśmiechnięte. Basen nie duży, woda niechlorowana a czyściutka. Co do jedzenia. Jak to w tego typu hotelach. Niestety z wyborem było marnie, a nie należymy do wybrzydzających "Januszy" i "Grażyn" na wakacjach. Niektóre potrawy niezbyt ciepłe, pływające w tłuszczu składniki z raczej tańszych sieciowych sklepów. Trafiło się również nieświeże jednego dnia :( Alko nam nie żałowali w pool barze. Wieczór grecki całkiem sympatyczny, meczyk ligi greckiej też można obejrzeć. Wieczorem wygląda ładniej niż za dnia. Teraz pokój. Sprzątany prawie codziennie, większość wyjazdu brak ciepłej wody pod prysznicem. Ten z kolei malusieńki i z diabelską ceratą. Tc jakieś jest, ale takie to podłączałem 20lat temu do pegasusa :D Oczywiście kanały rosyjskie i greckie. Klimatyzacja działała prawidłowo, tarasik średni. Dopłaciliśmy za pokój z widokiem na morze. Wytężając wzrok faktycznie można było dostrzec może. Poza terenem hotelu, ulicami, wyschniętymi gajami oliwnymi, składami rur, domkami...Także nie warto dopłacać w sumie. Łóżka ok, lodóweczka działająca. Ogólnie cena ok 2500zł/tydz. jest ceną wygórowana za ten hotel. To nie była nasza pierwsza podróż do Grecji i mamy porównanie z wielu wysp i regionów. Niestety ten wypadł najgorzej. Jakość nijak ma się do ceny, a już na pewno nie powinien mieć 4*. Polecamy wynająć samochód i zwiedzić sobie wyspę dookoła na własną rękę, bo wyjdzie duuuużo taniej niż wycieczki fakultatywne (no ale to wiadomo) :). Do stolicy wyspy jeździ autobus co jakiś czas, ( ale piechotą jest jakieś 15-20min, podobnie do najbliższego sklepu Lidl)a także jeździ busik na plażę. Reasumując: Lokalizacja- średnio, dla spacerowiczów lub osób z wynajętym samochodem, jedzenie-bardzo średnio; jak dla 2,5* a nie dla 4*, obsługa-miła, pomocna, na plus, pokoje-same w sobie ok, ale łazienki już niekoniecznie, basen-na plus. Ogólnie nie polecamy, lepiej poszukać czegoś innego w danej cenie, albo dołożyć troszkę, a mieć dużo lepszy hotel. Nie wrócimy do niego.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie bierzcie pokoi z widokiem na morze. Nie opłaca się.
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PrzemekD72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theocharis L, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Ocean Heights View HotelOdpowiedź udzielona 11 maja 2019
Tłumaczenie Google

Ocean Heights View Hotel 4*
Dear Sir/ Madam We just read your review
Kindly be informed that the hotel Oceanis has change owner , brand name and category !! From this year 2019 the hotel has a new brand name & Management :
Ocean Heights View Hotel 4*. All rooms are renovated ( New flat satellite tv , new linen , tables & chairs ) New Swimming pool with three water slides At Main Restaurant : live cooking , Action Wish to see you in one of your next holidays. We hope to see our changes in this year and the review is not correct because you are adressing for different hotel.
Thank you Ocean Heights View Hotel**** Anissaras Hersonissos Crete Greece

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 października 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel wokół którego w promieniu ponad kilometra nie ma żadnego sklepu ani plaży. Dużym plusem jest darmowy autobus na plażę i do miasteczka Hersonissos. Jeśli chodzi o obsługę to na pierwszym miejscu dwaj bardzo niemili Panowie z recepcji, przy czym jeden z nich miał problem nawet, gdy chcieliśmy o coś zapytać. Reszta obsługi bardzo miła. Jeśli chodzi o pokoje, to wygląd i wyposażenie typowe dla hotelu 3*, poza GRZYBEM w łazience i przeważnie niezbyt ciepłą wodą. All inclusive bez zastrzeżeń dla ludzi, którzy nie oczekują wymyślnych drinków z palemką za 30 zł. Jedzenie z all inclusive w porządku, nie jest monotonne, jeśli oczywiście ktoś nie nakłada całego bufetu na raz. Pokoje sprzątanie codziennie, wymiana ręczników na życzenie. Nie polecam otwierać w nocy drzwi na balkon, ponieważ wokół hotelu latają różne insekty, które lubią się wpraszać do pokoju. Wokół basenu mnóstwo leżaków. Ogólnie rzecz biorąc hotel adekwatny do ceny, jeśli ktoś nie oczekuje cudów po hotelu 3*.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 367kasiax
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oceanheightsview, Διευθυντής, Ocean Heights View HotelOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Ocean Heights View Hotel 4*
Dear Sir/ Madam We just read your review
Kindly be informed that the hotel Oceanis has change owner , brand name and category !! From this year 2019 the hotel has a new brand name & Management :
Ocean Heights View Hotel 4* All rooms are renovated ( New flat satellite tv , new linen , tables & chairs ) New Swimming pool with three water slides At Main Restaurant : live cooking , Action Wish to see you in one of your next holidays
Thank you Ocean Heights View Hotel**** Anissaras Hersonissos Crete Greece

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018

Pokój czysty, obsługa w sumie nawet miła ale jedzenie okropne. Wykupione mieliśmy all inclusive a w efekcie chodziliśmy jeść do tawern przy plaży. Codziennie do znudzenia śniadania identyczne. Z warzyw jedynie pomidory i ogórki, z owoców arbuz i melon. Chyba raz podano brzoskwinie. Obiady tłuste przygotowane z najtańszych produktów. Podobnie z kolacjami. Żadnych przekąsek nie zauważyłam chyba, że mowa o cieście które podawano ok 17;00 w tak małej ilości że w ciągu 5 minut znikało. Z alkoholi jedynie piwo, białe i czerwone wino. Jakościowo bardzo średnie. Bardzo dużo osób zaopatrywało się we własne produkty lub stołowało się gdzie indziej.Na plus to basen, faktycznie czysty i zadbany. Myte codziennie leżaki. Pokój w sumie codziennie sprzątany chociaż podczas pobytu tylko raz zmieniono nam pościel.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, xyz2305
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oceanheightsview, Διευθυντής, Ocean Heights View HotelOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Ocean Heights View Hotel 4*
Dear Sir/ Madam We just read your review
Kindly be informed that the hotel Oceanis has change owner , brand name and category !! From this year 2019 the hotel has a new brand name & Management :
Ocean Heights View Hotel 4* All rooms are renovated ( New flat satellite tv , new linen , tables & chairs ) New Swimming pool with three water slides At Main Restaurant : live cooking , Action Wish to see you in one of your next holidays
Thank you Ocean Heights View Hotel**** Anissaras Hersonissos Crete Greece

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018 z urządzeń przenośnych

Po przyjeździe w nocy do hotelu zostaliśmy z łaski zameldowani przez bardzo nie miłego starszego Pana z recepcji. Jedzenia w all inclusive bardzo mało i średnio smaczne. Śniadania kończyły się o 9.30 a bar otwierał o 11, wiec jeżeli nie zdążyłeś na śniadanie to o wypiciu kawy przed 11 mogłeś zapomnieć.. Snack bar to czerstwy chleb z serem leżący w nie działającej lodówce obok basenu. Ciasta wg rozpiski serwowane miałby być od 17 do 18, ale obsługa przynosiła 30 szt. mini rogalików lub ciasteczek, które rozchodziły się w 5 min. Barman obsługujący wieczory był bardzo nie miły i pałał awersja w stosunku do co narodowości polskiej. Drink bar czynny do 23 dla gości z all inclusive ale o 22:45 barman już nie chciał wydawać darmowych drinków. W barze do wyboru tylko rozwodnione piwo, brendy i ich lokalna wódka. Pokoje w miarę czyste. W łazience ulatniał się brzydki zapach z odpływów..
W nocy wkoło hotelu można było zaobserwować prężne życie gryzoni, które biegały po balustradach balkonów.

Na plus dla hotelu do bezpłatny transfer na plaże oraz do pobliskiego miasteczka Hersonissos. Dobrze działająca klimatyzacja.
Pozostały personel w miarę miły.

Porównując inne hotele *** śmiało można powiedzieć, że hotel oceanis nie jest godny polecenia.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, sandrakO5739OE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theocharis L, Ιδιοκτήτης, Ocean Heights View HotelOdpowiedź udzielona 16 marca 2019
Tłumaczenie Google

Ocean Heights View Hotel 4*
Dear Sir/ Madam We just read your review
Kindly be informed that the hotel Oceanis has change owner , brand name and category !! From this year 2019 the hotel has a new brand name & Management :
Ocean Heights View Hotel 4* All rooms are renovated ( New flat satellite tv , new linen , tables & chairs ) New Swimming pool with three water slides At Main Restaurant : live cooking , Action Wish to see you in one of your next holidays
Thank you Ocean Heights View Hotel**** Anissaras Hersonissos Crete Greece

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018 z urządzeń przenośnych

Mimo negatywnych recenzji, hotel świetny na tanie, ekonomiczne wakacje i typowy wyjazd rodzinny. Panuje bardzo miła atmosfera (z niewielkimi wyjątkami) ale większość Panow z baru i recepcji, obsługa restauracji i room service zawsze uśmiechnięci, mega mili i pomocni. Wiadomo, że to hotel 3* mimo to jedzenie naprawde daje rade i każdy znajdzie coś dla siebie. Basen dla dzieci-duży plus. Drinki przy basenie, ciasto o 17 - super. Nie wiem czego ludzie się spodziewają, ale za małe pieniądze naprawdę można spędzić fajnie czas, najeść się, jeśli się nie szuka dziury w całym. Autobus do Hersonissos i na plaże to świetna sprawa, można iść też spacerkiem nad morze ok. 10-15 minut. Wieczór kreteński raz w tygodniu bardzo spektakularny, z tradycyjnymi tańcami i śpiewem, gdyby pijani turyści go nie psuli - rewelacja. Polecam pokój z widokiem na morze. Rodzina zachwycona wakacjami. Kiedyś napewno tam wrócimy

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theocharis L, Ιδιοκτήτης, Ocean Heights View HotelOdpowiedź udzielona 16 marca 2019
Tłumaczenie Google

Ocean Heights View Hotel 4*
Dear Sir/ Madam We just read your review
Kindly be informed that the hotel Oceanis has change owner , brand name and category !! From this year 2019 the hotel has a new brand name & Management :
Ocean Heights View Hotel 4* All rooms are renovated ( New flat satellite tv , new linen , tables & chairs ) New Swimming pool with three water slides At Main Restaurant : live cooking , Action Wish to see you in one of your next holidays
Thank you Ocean Heights View Hotel**** Anissaras Hersonissos Crete Greece

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji