Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 075)
Filtruj recenzje
3 075 wyniki
Oceny podróżnych
2 062
647
253
69
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 062
647
253
69
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 075 recenzji
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Hotel o bardzo wysokim standardzie. Pokoje urządzone w nowoczesnym stylu. Hotel i jego teren jest duży, przestronny, zadbany. Jedzenie przepyszne zaczynając od śniadań, kończąc na kolacji czy deserach. Recepcja uprzejma i życzliwa. Serdecznie polecam :)

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MitsisLaguna M, The Mitsis laguna resort and spa team , Mitsis Laguna Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marta J

Thank you for your nice words regarding your stay in our Mitsis Laguna resort & spa. We are happy to see that you enjoyed everything and you had an amazing stay. Unforgettable holidays is our aim and we will keep the hard work.
Thank you for selecting our hotel for your holidays and we hope to see you in future again.
With kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019

Wspaniały hotel. Spędziliśmy tam jedne z najlepszych wakacji, a naprawdę sporo się już najeździliśmy. Perfekcyjna obsługa od wejścia do wyjazdu. Wspaniałe jedzenie w restauracji z bufetem oraz w restauracjach tematycznych. Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi, nasza 9 letnia córka była zachwycona.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jarek3city
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MitsisLaguna M, Assistant manager , Mitsis Laguna Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Johnny7773city

We thank you for your review. We are delighted to see that you enjoyed all our services and your relaxing holidays in our Mitsis Laguna Resort & spa. It will be with our great pleasure to having the opportunity to welcome you in future again.
With kind regards
Sakis Nikiforos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 grudnia 2018

Hotel położony na uboczu, gdzie panują idealne warunki do odpoczynku. Hotel najwyższej klasy wszystko na pięć z plusem, obsługa, pokoje, udogodnienia, posiłki. W bardzo przestronnym pokoju duże wygodne łóżko, telewizor z m.in.TV Polonia, darmowy barek, sejf, łazienka z codziennie uzupełnianymi akcesoriami do kąpieli. Hotel czyściutki, ręczniki wymieniane codziennie, barek uzupełniany też codziennie. Dwa kroki od plaży żwirkowej, morze krystalicznie czyste, ale przy brzegu skały, więc gdy są fale to nie można pływać.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Izabela J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MitsisLaguna M, Assistant manager 2 , Mitsis Laguna Resort & SpaOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs Izabela J.

We are happy to see that you had a nice stay with us in our Mitsis Laguna resort and spa. We thank you for your review and your high rating and hope to see you in future again.

With kind regards

Sakis Nikiforos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 listopada 2018

Hotel z dużym zapleczem gastronomicznym (kilka restauracji tematycznych i barów), fantastyczną obsługą i ciekawą architekturą.
Idealne miejsce by wypocząć i o nic się nie martwić. Plaża dość wąska, aczkolwiek z dużą dostępnością leżaków. Wspaniale wspominam wieczory przy muzyce na żywo, mogłoby być jej jeszcze więcej. W pobliżu znajdowało się miasteczko Hersonissos gdzie można było kontynuować nocne życie.
Ogólnie kilkudniowy pobyt zaliczam do udanych, sieć Mitsis zobowiązuje :) Polecam

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Morgito
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MitsisLaguna M, Assistant manager 2, Mitsis Laguna Resort & SpaOdpowiedź udzielona 8 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Morgito.

We are happy to see that you had a relaxing holiday with us in our Mitsis Laguna resort and spa. Thank you for your nice review and for your high rating.
We hope to have the opportunity to welcoming you in our hotel again.

With kind regards

Sakis Nikiforos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018

Pobyt z 5 miesięcznym dzieckiem bardzo udany.

Lokalizacja:
Blisko lotniska w Heraklionie, przy podróży z małym dzieckiem dojazd do 30 minut to bardzo ważny argument.
Sama okolica przy hotelu to ogródki działkowe greków albo tereny rolnicze. Raczej słabe jeśli ktoś lubi pospacerować wśród lokalnych miasteczek. Plusem jest to, że "lokalsi" byli bardzo mili i za każdym razem mijając nas witali.
Do najbliższego ciekawego miasteczka kilka kilometrów - Malia, Hersonissos.

Hotel i pokój:
Elegancki, bardzo czysty, wykończony w ciekawym stylu :)
Spora łazienka, pokój na parterze w głównym budynku miał ten plus, że był podzielony jakby na dwie części - oddzielnie dla dziecka, z niezależnymi tv i klimatyzacją. Nie wiem jak pozostałe pokoje ale znajomi nie narzekali.
W każdym pokoju bezpłatne Wi Fi oraz minibar, który jest codziennie uzupełniany również bezpłatnie ( raczej same napoje od wody do piwa czy wina ).
W pokoju znajduje się czajnik z herbatą oraz ekspres do kawy na kapsułki.
Na miejscu sklepy i to niezbyt droższe od lokalnych poza hotelem. Wypożyczalnia samochodów - polecam robić zdjęcia stanu paliwa bo tak jak ceny za wynajem są dobre ( pełne ubezpieczenie, brak dopłaty za foteliki ) to za niby nie dotankowanie słono sobie liczą i niestety nieuczciwie. Z siłowni, spa oraz krytego basenu nie korzystaliśmy.

Obsługa:
Przemiła obsługa od samego wejścia do ostatniej godziny pobytu. Wszyscy uśmiechnięci, nikt nie robił nic na siłę, bardzo opiekuńczy oraz pomocni w "obsłudze" dziecka :)

Posiłki:
Bardzo zróżnicowane jedzenie. Oczywiście część powtarzała się codziennie ale naprawdę niewielka. Polecam restauracje tematyczne z wyjątkiem sushi, które jest bardzo słabe. Na kolację panowie zobowiązani są do założenia pełnego obuwia. Kolacje zdecydowanie lepsze niż obiady. Świetny temat z późną kolacją oraz wczesnym śniadaniem. Docenią głodomory, imprezowicze oraz goście, którzy kwaterują się w nocy lub po prostu wyjeżdżają.
Woda w barach faktycznie dziwnie smakuje dlatego braliśmy z pokoju.
Przy głównym basenie można zjeść naleśniki oraz gofry praktycznie przez cały dzień. Naleśniki na słodko lub słono.
Przy basenie dla dzieci dostępne hot dogi, tortille oraz tosty również przez cały dzień.
Nikt nie robi problemu jeśli prosisz aby nałożono więcej niż standardowo czy przychodzisz kolejny raz po to samo.

Baseny:
We wszystkich jest słona woda ale w każdym folderze lub umowie jest zawarta informacja. Oczywiście warto skorzystać z prysznica aby się opłukać ( jest kilka przy basenach ).
Basen dla dzieci ze zjeżdżalniami i brodzikiem dla niemowlaczków. Obok całkiem spory i ogrodzony plac zabaw dla dzieci.

Plaża:
Na plaże wychodzimy kilkoma bramami, przechodząc przez mało ruchliwą wąską uliczkę.
Żwirowa plus w większej części trzeba przejść przez kamienie ( warto na kamieniach obserwować kraby, krewetki i rybki :) ). W zależności od pogody ( u nas 5 dni zakaz kąpieli ze względu na silne fale ) plaża wystarczająca do wypoczynku. Są bezpłatne leżanki i parasole. Możliwość skorzystania ze sportów wodnych. 20 euro/1h SUP, 30 euro/1h windsurfing, JET SKI 45 euro/15 min.

Animacje:
Codziennie na głównym basenie animacje raczej dla dorosłych. Aqua aerobic bardzo mocno oblegany ze względu na silną osobowość prowadzącej :), water polo plus siatkówka plażowa. Darts i ping pong dostępne przy basenie dla dzieci.
Dodatkowo zajęcia w boisku z tyłu hotelu ale nie korzystaliśmy.
Dla dzieci wieczorne mini disco albo pokazy taneczne, akrobatyka, magik więc raczej i rodzice chętnie tam spędzali czas.

Podsumowując - warto było zapłacić więcej ponieważ sam obiekt oraz obsługa na bardzo wysokim poziomie pozwalają się gościom zrelaksować. Czytając negatywne opinie mam wrażenie, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem a na miejscu mają jakąś blokadę ( może językową ) aby skorzystać ze wszystkich możliwości tego obiektu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dla rodzin z wózkami zdecydowanie pokoje w głównym obiekcie ze względu na łatwość przemieszczania się oraz ciszę.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, masyf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MitsisLaguna M, Assistant manager 2 , Mitsis Laguna Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear masyf.

We thank you for your review which we find very detailed and will help all readers. We are happy to see that yo enjoyed your stay with us and we look forward to see you in future again.

With kind regards

Sakis Nikiforos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji