Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ateny
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (994)
Filtruj recenzje
994 wyniki
Oceny podróżnych
178
398
256
103
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
178
398
256
103
59
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 994 recenzji
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Okolica fatalna, strach wyjsc wieczorem., ale do zwiedzania Aten miejscowka dobra. Za to wieczorem w hotelowym barze mozna dobrze zjesc - pizza super, berger perfect, sok z pomaranczy slodziutki, a to wszystko przygotowuje i podaje jeden barman, trzeba czasem chwile poczekac ale za te cene sie oplaca. Wybor dan maly ale dzieki temu wszystko smakoje. Wizyta 20.06 tata z synem

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, baks1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 stycznia 2019

Minusy:
- Słaba okolica, szczególnie nieprzyjemna na wieczorne spacery
Plusy:
-Bardzo dobry hotel w atrakcyjnej cenie.
-Uprzejmy personel.
-Blisko do ścisłego centrum miasta.

Jako miejsce wypadowe do zwiedzania nadaje się idealnie.

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, szymaacm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConstantineM914, Manager, Marina Hotel AthensOdpowiedź udzielona 7 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear micha_s446,

Thank you for reviewing the Marina hotel in your own, googled words "as a very good hotel at an attractive price which location worked ideally for you as a starting point". Thank you for your positive comments on our super staff, too. I am sorry you did not like the neighborhood as much. We are trying our best to positively influence it as well. Thank you for choosing us!

Kind regards,
Mastrandonis Constantine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

W sercu Bangladeszu Aten znajduje sie marmurowa perła zwana Marina Athens Hotel.
Wita swych gości ochroniarzem strzegącym hotelu przed atakiem okolicznych dzikusów.
Dzikusy owe dają za rogiem działkę oraz w żyłę sobie i pobratymcom.
Jednak tuż za progiem hotelu świat inny jawi się.
Recepcja swą schludnością zaprasza oraz wieczną obecnością osoby chętnej do pomocy.
Pokoje wielkością nie odbiegają od innych budżetowych przybytków.
Jednak kółka w łóżku przyprawią o zawrót głowy. Zasypiasz w jednym rogu, a budzisz się w drugim.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pambook
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConstantineM914, Manager, Marina Hotel AthensOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pambook,

To begin with I would like to say I used google translate to get a rough idea of your review, so please bear with my answer! First of all I would like to thank you for choosing the Marina hotel for your Athens trip. I would also like to thank you for your kind words about the hotel itself (neatness of reception and eternal helpful staff). As far as the outside of the hotel is concerned, I am afraid I will have to repeat myself and remind everyone that Athens, all European cities, the whole world is characterized by globalization.

Kind regards,
Mastrandonis Constantine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2018

I was in this hotel in October 2018 ... hotel ok, breakfast sufficient, rooms - need renovation already ... and the hotel area is not to recommend ... Pakistani district .. in the evening it is better not to go outbyłem w tym hotelu w październiku 2018 roku... hotel ok, śniadanie wystarczające, pokoje - wymagają już remontu.. natomiast okolica hotelu nie do polecenia... dzielnica pakistańska.. wieczorem lepiej nie wychodzić

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Fearless55981118036
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConstantineM914, Manager, Marina Hotel AthensOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Fearless55981118036,

To begin with I would like to thank you for choosing to stay with us. Pleases me to read you found the hotel ok and the breakfast sufficient. I would like to let you know that we do renovate every year during low season, so next time you are in the lovely Greek capital you might like to spoil yourselves a little bit by reserving one of our recently renovated superior rooms.

Kind regards,
Mastrandonis Constantine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2018

Trafiliśmy na bardzo duży pokój z pięknym widokiem. Centrum Aten, „dwa kroki” od wszystkich głównych atrakcji. 5 min.pieszo od hotelu jest plac Omonia, można z niego pojechać bezpośrednio metrem do Pireusu.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, suntraveller2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConstantineM914, Manager, Marina Hotel AthensOdpowiedź udzielona 15 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear suntraveller2018,

It delights me to read you were allocated in our biggest and beautiful rooms and you enjoyed the view from it. I am glad our central location helped you explore all major attractions and Piraeus. I wish you the best of luck in all your future trips.

Kind regards,
Mastrandonis Constantine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji