Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Elaea Mezedadiko — recenzja

Elaea Mezedadiko
Nr 52 wśród 3 164 Restauracje (Ateny)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 21 USD
Kuchnie: Grecka
Okolica: Thissio/Makriyanni
Informacje o restauracji
Okolica: Thissio/Makriyanni
Zrecenzowano 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dziękuję za pyszny posiłek i miłą obsługę! Kelnerzy pomocni, zainteresowni klientem i dobrze doradzają

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 459kasiab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IOANNIS I, Owner, Elaea MezedadikoOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Your satifaction is our reward! Thank you for your incredible review and devoting the time to post it on TripAdvisor.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (683)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 683 recenzji

Zrecenzowano 23 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Przywrócili mi wiarę w Grecką gościnność. Bardzo dobre jedzenie, starter z raki od restauracji, słodycze do rachunku. To pamiętałem z Krety w Atenach po wielu restauracjach okazało się że właśnie tu jest podobnie. Karta dań w języku polskim. Bardzo miła obsługa . Jak będziesz pod akropolem spróbuj nie pożałujesz

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, jarosław b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IOANNIS I, Owner, Elaea MezedadikoOdpowiedź udzielona 25 maja 2019
Tłumaczenie Google

We appreciate you dedicating a bit of your time to post about your experience on TripAdvisor. We try our utmost on a daily basis to satisfy our guests and reviews like yours reward our efforts. Thank you for your recommendation.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 stycznia 2019

Wyśmienite jedzenie, genialna i pomocna obsługa! Duża butelka do posiłku. Przy wybraniu uzo dostaliśmy jeszcze po kieliszku raki wraz z chlebkiem. Na koniec do rachunku kelner podał nam pyszny jogurt grecki w pojemniczkach. Nie była to duża porcja, ale bardzo bardzo miłe zaskoczenie na koniec wizyty.

Termin wizyty: styczeń 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MartaBorzymowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IOANNIS I, Owner, Elaea MezedadikoOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

We appreciate you dedicating the time to post about your experience on TripAdvisor. It gives us great satisfaction when we receive such appreciative reviews which reward our all efforts. Thank you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce zupełnie inne niż np sąsiednie Liondi: spokojne eleganckie z bardziej wyrafinowaną kuchnią. Muszę przyznać że ich małże a dokładniej ich sos był jednym z najlepszych w moim życiu. Ciekawie podane, z zachowaniem tradycji a jednak nowocześnie. Bardzo polecam!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, romaniak_aleksandra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IOANNIS I, Owner, Elaea MezedadikoOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

We are so pleased that your epicurean experience with us was so satisfying. We do our utmost to procure the highest quality of ingredients that our "mother cooks" prepare with great care for all our guests. Thank you for your recommendation and for dedicating the time to post your very positive remarks on TripAdvisor!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 grudnia 2018

Świetny lokal, zaraz przy wejściu na Akropol. Wszyscy dobrze mówią po angielsku i spieszą z wyjaśnieniem jaka potrawa jest czym. Dodatkowo dostałyśmy shoty i jogurt, dla przetestowania. Bardzo polecam!

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, pepperbook
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IOANNIS I, Owner, Elaea MezedadikoOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

We appreciate your brief and to the point positive remarks and for giving a bit of your time to post about your experience on TripAdvisor. Our guests satisfaction is our daily objective and reviews like yours not only reward us but motivate us to improve continuously. Thank you for the recommendation!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Elaea Mezedadiko — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Elaea Mezedadiko? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem