Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaczne, tloczne miejsce”
Tapabento — recenzja

Tapabento
Nr 3 wśród 2 108 Restauracje (Porto)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 23 USD - 46 USD
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo oblegane miejsce, tłoczno, ciasno, gorąco. Jedzenie smaczne, ale raczej typowe specjały południa Europy + odrobina wplywow orientalnych, ale zbyt mało odważnych.

Dziękujemy, Lol2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gestor_de_Clientes, Gestor, TapabentoOdpowiedź udzielona 13 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review and share of experience! We are very glad that you enjoyed so
much! Have a great day and hope to see you soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4 110)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 4 113 recenzji

Zrecenzowano 2 października 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie jest doskonale, wyszukane smaki, ciekawe połączenia. Wszystko bardzo smaczne i do tego lampka Porto. Raczej potrzebna rezerwacja, bo lokal jest dość popularny, a warto go odwiedzić i spróbować.

Dziękujemy, Maciek T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gestor_de_Clientes, Gestor, TapabentoOdpowiedź udzielona 4 października 2017
Tłumaczenie Google

What a pleasure to read your review! We are very happy you had a great and special day :)
We all thank you and hope to see you soon, anytime you come to Porto.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie! Główne dania (a zwłaszcza „THAI FISH AND FRESH SEAFOOD CURRY”) - bajka! Bardzo mi smakowało! Trzeba tylko pamiętać aby wcześniej dokonać rezerwacji. Wejście „z ulicy” tak po prostu raczej trudne ... chyba, że ktoś chce poczekać godzinkę lub dwie ... Przy nas niektórzy czekali ponad 1,5h aby „wbić się”. Bardzo miła obsługa.

Dziękujemy, Ireneusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gestor_de_Clientes, Gestor, TapabentoOdpowiedź udzielona 21 września 2017
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review and share of experience! We are very glad that you enjoyed so much! Have a great day and hope to see you soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Trafiłem tu dzięki poleceniu mojego znajomego. Knajpka w centrum, zaraz koło dworca, wygodny dojazd. Bardzo dużo gości i to jest fajne bo oznacza ze maja świeże składniki. Czuje się to jedząc zamówień potrawy.
Co do potraw: tuńczyk podany z dodatkami jak z lat 80 tych, bez sensu i bez smaku, jako dodatek 3 rodzaje kawioru zrobionego np z truskawki, co się całkowicie nie trzyma kupy i nie smakuje, więcej kawior nie był zrobiony ze świeżej truskawki, ale z dżemu truskawkowego.
Tuńczyk świeży.
Fois gras oddana do kuchni, podana była surowa. Dodatkowo składniki to bułka i cebulka zaledwie zarumieniona na patelni. W koło malowane kółka, tez z wykorzystaniem sosu z truskawek.
Na koniec coś wreszcie prostego i bez udziwnień czyli ser provolone, zapieczony z pomidorami, bardzo dobre.
Ostatnie danie to omułki, pyszne po prostu.
Kolacje kończę deserem w postaci deski serwo - odradzam, po pierwsze na pokrojenie serów czeka się dłużej niż na danie po drugie sery są takiej sobie jakości.

W sumie wizyta ok choć jedzenie pozostawia do życzenia. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Raczej nie wrócę, głównie z uwagi na udziwnienia w kuchni, które są dla mnie niepojęte.

Dziękujemy, martin23573
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Isabel C, Proprietário, TapabentoOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marcin

as far as the translation, we can fell you did not identify yourself with our kitchen. So sorry for that. Thank you very much for your visit and we all wish you a nice day.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Niełatwo znaleźć ale warto poszukać. Małe , klimatyczne miejsce z doskonałym jedzeniem . Dania z tuńczyka obłędne , przystawka z grzybów przpyszna , reszta dań znakomita. No i miejscowa Aquardente na zakończenie - simply the best . Obsługa ( szczególnie ta litewska ) na najlepszym poziomie . Trzeba tam pójść - koniecznie :)

Dziękujemy, mariuszg206
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TapaBento B, Proprietário, TapabentoOdpowiedź udzielona 15 maja 2016
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your nice and kind review! We hope to see you again and wish you a great day! See you...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tapabento — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Porto, Porto District
 
Porto, Porto District
Porto, Porto District
 
Porto, Porto District
 

Byłeś(-aś) w Tapabento? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem