Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super miejsce”

Arco-da-Velha Bistro & Wine Bar
Nr 31 wśród 2 262 Restauracje (Porto)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 22 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 10 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Tapas dla dwojga rewelacyjne. Porcje olbrzymie. Tylko na czczo. Obsługa bardzo pomocna. Polecam.....

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Jet787453
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NunoMQ, Proprietário, Arco-da-Velha Bistro & Wine BarOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Hello! Thank you so much for your kind words. We are very glad you enjoyed your meal with us. Hope to see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (157)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 157 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NunoMQ, Proprietário, Arco-da-Velha Bistro & Wine BarOdpowiedź udzielona 6 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NunoMQ, Proprietário, Arco-da-Velha Bistro & Wine BarOdpowiedź udzielona 6 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lutego 2019

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NunoMQ, Proprietário, Arco-da-Velha Bistro & Wine BarOdpowiedź udzielona 21 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Arco-da-Velha Bistro & Wine Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Porto, Porto District
Porto, Porto District
 
Porto, Porto District
Porto, Porto District
 

Byłeś(-aś) w Arco-da-Velha Bistro & Wine Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem