Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Funchal
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Bardzo miła obsługa, jedzenie niestety pozostawia wiele do życzenia”
Taberna Madeira — recenzja

Taberna Madeira
Zarezerwuj stolik
2
śr., 23.10
20:00
Nr 26 wśród 808 Restauracje (Funchal)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 13 USD - 28 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 września 2019

Bardzo ładny lokal i miła obsługa, ale jedzenie pozostawia jednak wiele do życzenia. Jedliśmy limpety grilowana wołowinę, chorizzo i rybę smażoną, tylko ta ostatnia przypadla nam do gustu. Limpety i wołowina gumowate. Chorizzo spalone. Wino jeszcze nam smakowało, ale za tą cene liczyliśmy na coś więcej.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Rutekfryzjer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TABERNA M, Gestor de Relações com o Cliente, Taberna MadeiraOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Let us start by expressing our deepest apologies. We are disheartened to know that your experience wasn't up to our standards on this occasion and truly sorry for leaving you with such a negative impression.
Rest assured that we will address all the issues mentioned to make sure that we overcome our faults.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 362)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 362 recenzji

Zrecenzowano 21 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy tą restaurację zachęceni pozytywnymi opiniami. Poprosilismy kelnerke o polecenie popularnych dan. Otrzymalismy tunczyka, wieprzowine w winie oraz dodatek warzywny. Dodatek warzywny bardzo nam niesmakowal z uwagi na slodkosc, ale to pewnie kwestia gustu. Tuńczyk byl ok, ale bez rewelacji. Wieprzowina byla twarda i bardzo przeciętna. Po posiłku niezbyt dobrze sie czulismy. Drugi raz tutaj nie wrócimy.

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Milena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TABERNA M, Gestor de Relações com o Cliente, Taberna MadeiraOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Milena K.,

Let us start by expressing our deepest apologies. We are disheartened to know that our food wasn’t up to your expectations and truly sorry for leaving you with a negative impression. We would welcome the opportunity to correct this experience on any future visit.
We will question our staff and take your feedback into consideration, so we can prevent this from happening again
With our kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2018

Bardzo miła obsługa, bogaty wybór owoców morza za przystępną cenę w miłym, prostym otoczeniu. Bardzo dobre miejsce w Funchal.

Termin wizyty: kwiecień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
4  Dziękujemy, Malgorzata N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TABERNA M, Gestor de Relações com o Cliente, Taberna MadeiraOdpowiedź udzielona 7 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Malgorzata N.,
Thank you so much for taking the time to review us. Your kind words are a great encouragement for our small but very passionate team.
We look forward to welcoming you back and if possible, exceed your best expectations.
With our best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Sympatyczna i profesjonalna obsługa, która zna menu i potrafi doradzić.
My zdecydowałyśmy się na owoce morza w formie dań którymi można się dzielić. Wybrałyśmy polecanego tuńczyka i ośmiornicę do tego warzywa i frytki. Porcje bardzo duże wiec niestety deser się nie zmieścił. Do tego dobraliśmy wino domowe (butelkowane). Całość 42 euro. Warto zrobić wcześniej rezerwacje

Termin wizyty: czerwiec 2017
Dziękujemy, Varerio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TABERNA M, Gestor de Relações com o Cliente, Taberna MadeiraOdpowiedź udzielona 7 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you so much for taking the time to share your review about your experience with us.
Your feedback is crucial and a great encouragement for our small but very passionate team.
We hope to have the pleasure to welcome you back very soon!
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Jadłyśmy stek z tuńczyka, fantastyczny Polecam, warto!! Wrócimy tu na pewno

Termin wizyty: maj 2017
Dziękujemy, Paulina D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TABERNA M, Gestor de Relações com o Cliente, Taberna MadeiraOdpowiedź udzielona 30 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Paulina D.,
Thank you for taking the time to review us. It was a great pleasure to serve you and we are very pleased to know that you have enjoyed your overall experience with us. We look forward to welcome you back and exceed your expectations!
Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Taberna Madeira — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Funchal, Madera
Funchal, Madera
 

Byłeś(-aś) w Taberna Madeira? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem