Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 326)
Filtruj recenzje
3 326 wyniki
Oceny podróżnych
1 868
1 033
331
61
33
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 868
1 033
331
61
33
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 326 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Hotel robi dobre wrażenie już od wejścia. Recepcja jest na 6 pietrze, gdyż budynek leży na zboczu. Pokoje czyste i dość przestronne, podobnie łazienki. Wszystkie pokoje mają boczny widok na ocean (i sąsiedni hotel) tylko te na 10 pietrze oraz w środkowej części od 7 piętra maja centralny widok na ocean. Basen niezbyt duży ale wystarczający. W restauracji głównej śniadania i kolacje, natomiast obiady w barze przy basenie.Jest możliwość skorzystania z restauracji tematycznych, choć to oferowane w restauracji głównej jest tak pyszne i urozmaicone, że nie jest to konieczne. Czystość w pokojach oraz na terenie całego hotelu na wysokim poziomie podobnie jak jakość obsługi. Animacje raczej kameralne i nie przeszkadzające innym gościom. Przy hotelu przystanek autobusowy skąd za ok 2€ dojedziemy do portu przy centrum i dolnej stacji kolejki Teleferico. Warto odwiedzić targ z owocami, każdy wskaże nam drogę. Wyspę można zwiedzać samodzielnie autem, natomiast my korzystaliśmy z usług Medeira Dreams Sonii Otrębskiej - gorąco polecamy!!! 10 minut pieszo od hotelu duże centrum handlowe z sieciowymi sklepami a poniżej hotelu promenada nad brzegiem oceanu.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EnotelHandR, Diretor-Geral, Enotel Lido MadeiraOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It was our pleasure having you at the Enotel Lido and on behalf of everyone here, thank you for your preference, We cannot thank you enough for sharing your holiday experience with fellow TripAdvisor users and we are tremendously pleased to read how much you thoroughly enjoyed your stay with us and we all hope to see you again in the near future.
Best wishes and Muito Obrigado.

Luís Guimarães

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel robi wrażenie. Czyste pokoje codziennie sprzątane, wymieniana pościel i ręczniki. Miła i sprawna obsługa, codziennie wieczorne występy lub inne atrakcje.
Hotel przy samej promenadzie w pobliżu knajpek.
Polecam Madere i komicznie hotel Enotel

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 598el_bietak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EnotelHandR, Diretor-Geral, Enotel Lido MadeiraOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking your time to share your opinion with other travelers. Your words were much appreciated.
It will be a pleasure to welcome you back.
Best regards,

Luís Guimarães

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Hotel na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie. Czysty , odnowiony , bardzo przyjemny. Zameldowanie szybkie, obsługa sprawna i miła. Pokoje ok, niezbyt duże, ale wystarczające. W pokoju minibarek , a w nim napoje bezalkoholowe i woda niegazowana w dużej butelce. Zestaw z czajnikiem , "kawą" i herbatą do dyspozycji. Pokój sprzątany codziennie , choć tu można się postarać trochę bardziej zwłaszcza jak na 5*. Brudne kieliszki czy szklanki,które przynieśliśmy z baru wieczorem, nie były zabrane nieraz przez 3 dni. Ręczniki wymieniane na życzenie, bez zarzutu.
Basenik malutki, takie bardziej oczko wodne, a ludzie przy nim upchnięci niczym sardynki w puszce. Leżaki ułożone tak gęsto, że do słońca trzeba się obracać na komendę. Aha i przez cały pobyt nie znaleźliśmy plaży ,o której piszą na stronie TUI :). Ale hotel w miłym otoczeniu ,przy promenadzie, licznych knajpkach i z ładnym widokiem.
Jedzenie smaczne jednak monotonne , szczególnie śniadania, przez 10 dni dokładnie to samo. Byliśmy także zdziwieni, iż Pan przy stacji z omletami, nie chciał nam zrobić jajecznicy wskazując , iż jest ona dostępna w podgrzewaczach. Nie muszę chyba mówić , iż ta w podgrzewaczu była mało jadalna i raczej nie była z jajek. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z faktem, żeby ktoś w dobrym hotelu odmówił zrobienia świeżej jajecznicy czy jajek sadzonych.
Fatalne restauracje tematyczne, we włoskiej dostałam talerz rozgotowanych kluchów, w japońskiej mega przeciągnięte krewetki i sushi z papryką (tylko z papryką), a i maderyskiej nie było najlepiej. Podsumowując restauracje tematyczne radzę sobie podarować. Sytuacje ratują lunche i kolacje w restauracji głównej,jeśli ktoś lubi ryby i owoce morza to będzie mu smakowało- zrobione naprawdę dobrze. Mięs nie próbowałam za bardzo, ale nie wyglądały źle. Owoce pyszne , deserów nie jadłam - wybór nie był zbyt duży. Dużym plusem jest naprawdę dobre (jak na hotelowe) wino , które podają do posiłków. Karta alkoholów w all przyzwoita. Jeśli ktoś chce spróbować maderyjskiej kuchni warto wyjść z hotelu i w dobrej restauracji (co nie znaczy koniecznie drogiej) spróbować pałasza atlantyckiego i szaszłyków z wołowiny. Dobrze zrobione naprawdę urywają du... :) Najlepsze jedzenie jedliśmy w małych knajpkach, gdzie siedzieli lokalsi, czas płynął wolno, a rachunek nie zabijał :)

A Madera piękna, warto wziąć samochód i pozwiedzać lub jeśli ktoś woli "być wożony" warto wynająć firmę,która oferuje wyjazdy samochodami 4x4 i pokaże miejsca gdzie sami nie dojedziecie, nie mówiąc już o autokarze.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EnotelHandR, General Manager, Enotel Lido MadeiraOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for your feedback regarding your recent stay at the Enotel Lido.
It is compensating reading comments like yours, certainly a motivating factor towards maintaining our quality service standards.
It will be a pleasure to have you back again in our hotel.
Our best regards and once again ‘Obrigada’ for your lovely review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2018

Jeżeli ktoś jest zaniepokojony ostatnimi gorszymi opiniami zblazowanych Anglików, to niepotrzebnie :) To chyba typ opiniujących, którzy np. nie umieją jeść pałeczkami, idą do japońskiej restauracji, jedzą widelcem, a potem piszą, że "hotel is terrible", bo nie zorganizował im wcześniej kursu jedzenia pałeczkami, a śmiał je podać :) Żart oczywiście, ale tek odbieram wyczytane tu ich lamenty. Można obniżyć ocenę z jakiegoś uzasadnionego powodu, ale przyznanie jednej gwiazdki, bo personel źle zatytułował korespondencję, to delikatna przesada ;) Hotel bardzo dobry, czysty, oferujący niemal wszystko, czego potrzeba. Obsługa przemiła. To co jest w opcji AIl zupełnie wystarcza. Minus - słyszalne dość głośno w pokoju od strony basenu wieczorne występy, zbyt mała przestrzeń do zabawy dla dzieci - tzn. jest basen, ping-pong, bilard, snooker, dart, ale sprzęt czasami nie pierwszej jakości, więc dzieciaki usiłują grać w piłkę w ogrodzie 10x10 m.kw. Jeśli naczytacie się o maderskich komarach, to też bez obaw. Przez cały pobyt nie widziałam żadnego. Kąpiel w oceanie nie dla dzieci, bo zejście jest od razu na głębiny ze stromego klifu. Za to wrażenia niczym w rafach koralowych. Polecam Maderę i polecam ten hotel!!!

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, monikissima
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2018

Polecam z czystym sercem, my mieliśmy suite na 9 piętrze, z wdokiem na ocean, cudowne widoki, napoje w lodówce codziennie uzupełniane, czyściutko i wygodnie. Basen odkryty i kryty , jacuzzi na 2 poziomach( sssuper ) to wszystko na 1 piętrze, miła obsługa, zawsze usmiechnieta, jedzenie wyjątkowe, mnóstwo ryb, owoców, słodkości , desery, do posiłków woda, soki, wina, wino musujące, piwo..... W barach alkohole z cełego świata, wszystko w cenie all, osobiście polecam bar na 6 piętrze, gdzie wieczorami słuchaliśmy pięknego śpiewu i melodii na fortepianie :-) . Hotel dla koneserów spokoju i wygody !!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam suite na 9 lub 10 piętrze
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, staszekweder
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji