Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
215 USD
194 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
316 USD
307 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
Hotel The Cliff Bay(Funchal)
377 USD
365 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
187 USD
138 USD
Melia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
378 USD
323 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
149 USD
135 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Restauracja
160 USD
136 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
244 USD
227 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
205 USD
157 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Pestana Palms(Funchal)
178 USD
162 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (904)
Filtruj recenzje
905 wyniki
Oceny podróżnych
352
421
100
24
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
352
421
100
24
8
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 905 recenzji
Zrecenzowano 1 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel w dobrej lokalizacji -blisko do centrum. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokój z widokiem na ocean i centrum miasta robi wrażenie. Jednak jeżeli ktoś chce odpocząć od miejskiego zgiełku- odradzam:)

Data pobytu: marzec 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kamila R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lutego 2017

Nowoczesny Hotel **** w samym sercu stolicy Madery =- Funchal. Idealna wprost baza na wyopady po wyspie. Wszędzie blisko do nowej starówki około 1 km, do najstarszej 2,5 km. do Mariny 1 km, centrum handlowe 1 km, port 1 km , dworzec autobusowy 500 m. Lepszego miejsca trudno sobie wymarzyć. Hotel nowocześnie urządzony z przestronnymi pokojami z pięknym widokiem na góry lub ocean, czyściutko / sprzątany codziennie / obsługa perfekcyjna i bardzo grzeczna. Wyżywienie bardzo smaczne choć mało urozmaicone - cały tydzień prawie te same potrawy, ale jest z czego wybrać. Basen zewnętrzny, basen kryty z SPA / niestety płatny 5 euro dziennie /, WIFI darmowe w całym obiekcie, darmowy bus do centrum.
Jeżeli chcemy wypocząć i pozwiedzać to idealne miejsce na wypady POLECAM

Wskazówka dotycząca pokojów: z każdego jest wspaniały widok
  • Data pobytu: luty 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, HAQ55
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lutego 2017

Na plus dobra lokalizacja - blisko do centrum ( wbrew niektórym wcześniejszym opiniom dojście nie stwarza większych problemów jak również nieporozumieniem jest nazywanie go hotelem na autostradzie), dobra kuchnia, codzienne animacje, basen, sauna i siłownia w przystępnej cenie, wifi w pokojach.
In minus- czystość w pokojach pozostawia do życzenia-po poprzednich gościach pozostały w szufladach skarpetki i opakowania po lekach.

Data pobytu: styczeń 2017
1  Dziękujemy, Aleksander M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lutego 2016

Four Views Baia to dobrze utrzymany, nowoczesny hotel położony na wzgórzu, co jest zarówno zaletą, jak i wadą. Zaletą, gdyż z większości pokoi, tarasów i restauracji roztaczają się rozlegle, piękne widoki na położone dole centrum Funchal, zatokę, zamek, port lub osiedla i góry. Widoki te to największa zaleta tego hotelu. Niestety, powroty z miasta bywają trudne, gdyż ulice prowadzące do hotelu to dosyć ruchliwe jezdnie pnące się ostro do góry. Trzeba więc sporego wysiłku, by wrócić i nie są to miłe spacery (lepsza droga tam i z powrotem prowadzi przez wąskie uliczki koło cmentarza angielskiego). Przy basenie otwartym daje też się we znaki hałas uliczny. Pokoje są duże, estetyczne, czyste, dobrze sprzątane z lodówką i czajnikiem elektrycznym (kubki i herbata - kawa na powitanie). Wygodne łóżka, telewizja satelitarna, jednak bez programu polskiego. Duża łazienka z prysznicem i dobrą suszarką do włosów. Ręczniki wymieniane systematycznie - porządek bez zarzutu. Wyżywienie HB różnorodne, dobre jakościowo. Ponieważ w lutym zdecydowana większość gości to emeryci z Niemiec, dlatego menu jest bogate i zadowoli wszelkie gusta (dużo sałatek, owoców morza, mięs, wiele deserów i owoców regionalnych). Podobnie śniadania nie budzą zastrzeżeń, poza kiepską kawą z automatu i sokami cukrowanymi. Do kolacji odpłatne napoje w cenie, jak zawsze, wygórowanej. Nie brakowało stolików, które były regularnie i szybko sprzątane. Obsługa we wszystkich służbach hotelowych bez zarzutu (dziwne tylko, że sklepik hotelowy był zamknięty w czasie i po kolacji).
Hotel Four Views Baia zasłużył na swoją nazwę. Może być dobrym punktem do zwiedzania Funchal i okolic, a w lutym świetną bazą do podziwiania karnawału i słynnej parady w ostatnią sobotę karnawału (robi wrażenie!). Szkoda tylko, że otaczające go jezdnie nie pozwalają na miłe szwendanie się. Ale wart swej ceny i szczerze go polecam wszystkim miłośnikom Madery i madery.

Data pobytu: luty 2016
Dziękujemy, kjszmidt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Duarte F, Gerente de relações com clientes, Four Views BaiaOdpowiedź udzielona 17 marca 2016
Tłumaczenie Google

OBRIGADO!

That's thank you in Portuguese and we say "obrigado" for taking your time to comment on your recent Holiday at Four Views.

As i am not abble to write or to speak Polish i will have to answer you in English.

Thank you very much for having the time to write about our hotel.

We are happy that you have enjoyed your holidays and that everything has been fine during your stay.

Thank you for sharing your thoughts.

We hope we can get the chance to see you again.

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2015

Wyjazd w dniach 30-12-2014 do 06-01-2015
Hotel Four Views Baia
Wyjazd w rodzinny 2+1 (dziecko 6 lat) ze znajomymi. Mimo że wyjazd w grudniu na Maderze było ciepło. Temp. dochodziła do 25 st. Wspaniale zorganizowany sylwester, dekoracje, posiłki, dyskretna muzyka, wszystko na wysokim poziomie. Naszym zdaniem warto wziąć chociaż strój wieczorowy na uroczystą kolację. Hotel pięknie położony na skarpie. Blisko centrum ok. 10 min. spacerem. Po drodze centra handlowe i sklepy ze świeżym pieczywem. Warto dopłacić do pokoju z widokiem na ocean zwłaszcza w sylwestra - jest wspaniały widok na przystań, pięknie oświetlone miasto, cumujące statki wycieczkowe i jeden z najwspanialszych na świecie pokazów ogni sztucznych. Naszym zdaniem lepsze są widoki z wyższych pięter od 3+. Jedzenie bez zastrzeżeń obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste sprzątane codziennie, chociaż można wybrać opcję sprzątań rzadszych i wówczas hotel zwraca część kasy. Brak animacji dla dzieci to jedyny minus jaki przychodzi nam do głowy, ale biorąc pod uwagę, że do hotelu wracaliśmy najczęściej bardzo zmęczeni wypadami to na imprezowanie nikt nie miał ochoty (oczywiście poza sylwestrem). Hotel wart jest swojej ceny. Polecamy hotel i oczywiście Maderę.

Wskazówka dotycząca pokojów: Oczywiście pokoje z widokiem na ocean, możliwie wyższe piętra
  • Data pobytu: styczeń 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Czagat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Duarte F, Guest Relations Manager, Four Views BaiaOdpowiedź udzielona 8 września 2015
Tłumaczenie Google

OBRIGADO!

That's thank you in Portuguese and we say "obrigado" for taking your time to comment on your recent Holliday at Four Views.

Thank you for choosing our hotel and for sharing your experience with the world.

Our apologies for writing back in English as I am not able to speak your language.

Thank you for choosing our hotel.

We hope we can get the chance to see you again.

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji