Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (464)
Filtruj recenzje
464 wyniki
Oceny podróżnych
58
136
163
54
53
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
58
136
163
54
53
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 464 recenzji
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Wygodny, dobrze wyposażony, przestronny (przynajmniej dla 1 osoby) pokój (207) na 1 piętrze, z widokiem na basen i taras do opalania. Obszerna łazienka z umywalką i dużą, częściowo zamkniętą, kabiną prysznicową. Świetnie (bodaj dla kogoś, kto nie ma za wiele pojęcia o gotowaniu) wyposażony kącik kuchenny: 2-palnikowa kuchenka elektryczna, kuchenka mikrofalowa, prawdziwa lodówka (a nie chłodziarka), czajnik, garnek, patelnia, imbryczek do parzenia, talerze, sztućce, filiżanki, kieliszki i inne utensylia.
Sprzątanie ograniczało się chyba do odkurzania podłogi, opróżniania koszy na śmieci i wymiany ręczników – jak dla mnie - aż nadto (nie potrzebuję codziennie świeżego ręcznika).
Miłym zaskoczeniem była cisza i spokój w godzinach nocnych – stopery do uszu okazały się niepotrzebne.
Z restauracji nie korzystałem.
Jedyny minus (w ciągu dnia) – konieczność wyboru pomiędzy brakiem światła dziennego, a brakiem intymności – okno balkonowe wychodzi na taras do opalania i nie jest wyposażone w firanki (są tylko nie przepuszczające światła zasłony).

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, jerzy54
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorisolHotels, Director of Sales, Dorisol MimosaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your positive review of our Hotel Mimosa! We are delighted to learn that you enjoyed your stay with us and hope to welcome you back (on a higher floor next time!).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 stycznia 2019

Dobra lokalizacja hotelu, blisko przystanki autobusowe, sklepy i restauracje.Do wychodzenia pod górkę,na której jest położony hotel, można się przyzwyczaić.
Bardzo miła obsługa. Hotel lata świetności ma za sobą, ale jest czysto, codziennie sprzątano i wymieniano ręczniki. Widok z 7 piętra fantastyczny.

Termin pobytu: lipiec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Renata C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorisolHotels, Director of Sales, Dorisol MimosaOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for such a positive review of our Hotel Mimosa! We are delighted to learn that you enjoyed your stay with us and hope to welcome you back in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 listopada 2018

Dobra lokalizacja, blisko do przystanku autobusowego a do centrum Funchal około 35 min na piechotę ale można również dojechać autobusem około 10 min. Pokoje przestronne z aneksem kuchennym i lodówką. W pokoju również sejf za dopłatą. Bardzo dobre wifi w całym hotelu również w pokojach. Basen mały, lecz w listopadzie zbyt dużo ludzi na nim nie ma. Hotel wymaga remontu chociaż częściowo jest wyremontowany. Najlepiej prosić o pokój od 5 piętra w górę, ponieważ jest piękny widok z balkonu na ocean i całe miasto Funchal. Śniadania i obiadokolacje bardzo monotonne, codziennie to samo, zmienia się tylko forma podanego mięsa wołowego, raz są plastry w sosie a raz są kostki w sosie. Na śniadania codziennie jajka, ser, wędlina i coś na słodko. W pokojach jest codziennie sprzątane, niestety kończy się sprzątanie na wymianie ręczników, pościeli i worka na śmieci. Podłoga nie jest w ogóle myta ani zamiatana. W łazience ani razu nie została umyta wanna, bidet ani muszla klozetowa. Ogólnie ten hotel jest dobra opcja jeśli chce się codziennie coś zwiedzać, a Madera tez nie jest wyspą na której się odpoczywa przy basenie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Możliwość wynajęcia samochodu w recepcji. W pokojach głośno, bardzo źle wyciszony, słychać każde trzaśnięcie drzwiami ponieważ drzwi od pokoju są nieszczelne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam prosić o pokój od 5 piętra w górę z widokiem na miasto Funchal i ocean
Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Dominika P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorisolHotels, Director of Sales, Dorisol MimosaOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. We apologize for the faults found, and will pass on your comments to the appropriate departments for imediate improvement. We hope to welcome you back soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018 z urządzeń przenośnych


Pierwsze wrażenie było kiepskie - czekaliśmy z mężem do godziny 16 aż nasz pokój będzie gotowy (dostępny powinien być od 14). Pokój jednak nie był tragiczny, widok na ocean i góry na plus. Niestety hotel wymaga remontu - łóżka są niewygodne, meble stare, drzwi do pokoju nieszczelne.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 106agataw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorisolHotels, Director of Sales, Dorisol MimosaOdpowiedź udzielona 23 października 2018
Tłumaczenie Google

We would like to let you know that we will be renovating our Hotel Mimosa starting next month. We hope to welcome you back to our renovated hotel in the near future!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2018

Hotel raczej bardzo średniej klasy, żeby nie napisać, że złej. Stary, wymagający generalnego remontu. Nie mogę narzekać ze względu na niską cenę jaką zapłaciliśmy za pobyt w hotelu. Jedyny plus to lokalizacja. Hotel położony w miejscu stanowiącym świetną baze wypadową. Blisko hotelu są liczne restauracje, fajne trasy spacerowe. Pokoje były wyposażone w bardzo stare meble. Mieliśmy wykupione śniadanie- podane w formie bufetu- bardzo mała różnorodność serwowanych posiłków.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wysoko z widokiem na ocean.
Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorisolHotels, Director of Sales, Dorisol MimosaOdpowiedź udzielona 25 września 2018
Tłumaczenie Google

We very much regret no having met your expectations, and would like to tell you that we will be renovating all bedrooms starting next month. We hope to welcome you back to a renovated Mimosa in the near future!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji