Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 473)
Filtruj recenzje
1 473 wyniki
Oceny podróżnych
671
467
195
93
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
671
467
195
93
47
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 473 recenzji
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Właśnie zakończyłem tygodniowy urlop w tym hotelu. Nie było idealnie ale jest warty uwagi. Dobra lokalizacja - jednak do samego centrum trzeba jechać autobusem ( ale jest bezpłatny z hotelu ). Obsługa dobrze przeszkolona , profesjonalna , bardzo miła i uprzejma . Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Chyba wszystkie maja widok na ocean. Jedyny mankament - jedzenie i alkohole . O ile śniadania były akceptowane to kolacje niestety często niesmaczne . Piwo słabej jakości - ale tu raczej opinia dla producenta. Wina stołowe tylko jednej marki - niesmaczne. Szkoda w barze prócz whisky nie można było za dodatkowa opłata zamówić markowych piw i win. Gdyby nie wersja all inclusive - nie miałbym uwag. W przyszłości wybiorę hotel z grupy pestana raczej tylko z śniadaniami. Jednak polecam hotel jako całość

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, kubasadlowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FORoyal, Manager, Pestana Royal All InclusiveOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Drogi Gościu,

dziękuję bardzo za wybranie Pestana Royal i poświęcenie czasu na napisanie tego rodzaju recenzji.
Jest nam niezmiernie miło przeczytać, że podobał ci się pobyt u nas i że spodobała Ci się motywacja naszych pracowników. Są one rzeczywiście naszym największym atutem i jesteśmy naprawdę dumni z ich pracy.
Dziękujemy również za konstruktywną krytykę i niniejszym pragniemy zapewnić, że przekazaliśmy ją odpowiednim działom.
Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Cię w Pestana Royal!

Z poważaniem,
Maria da Paz Garcia
Unit Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lutego 2019

Powiem krótko , nie ma się do czego przyczepić.Trzeba tu po prostu przylecieć i zobaczyć przepiękną Maderę.
Szczególne podziękowania dla Jesusa z recepcji za wybranie fantastycznego pokoju.
Muito obrigado !

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Pestana Hotel Group
Dziękujemy, vannelli2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FORoyal, Manager, Pestana Royal All InclusiveOdpowiedź udzielona 20 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Dziękuję!

Firstly, we would like to thank you for your recent stay at the Pestana Royal Hotel and we are thrilled to hear that both the quality and the services provided have been of your full satisfaction encouraging you to visit us again. We have informed and congratulated all our staff for the good quality of service provided.

We at the Pestana Royal are all committed to insure the best holiday experience for all our guests and are very happy to know that, in your case, we have achieved that purpose.

We look forward to receive you in the near future and to be considered as your accommodation whenever visiting Madeira Island. Our biggest thank you "obrigada!"

Best Regards,

Maria da Paz Garcia
Unit Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobrze umiejscowiony.
Piękne widoki z hotelu na ocean i klif Cabo giro.
Pokój hotelowy codziennie sprzątany bez zastrzeżeń.
Jedzenie smaczne chociaż nie jakieś super wyszukane.
Basen fajny szkoda że nie podgrzewana woda chociaż w części dla dzieci.
Darmowy hotelowy bus do Funchal.
Obsługa miła i pomocna.
Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, grzegorz154
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FORoyal, Manager, Pestana Royal All InclusiveOdpowiedź udzielona 15 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking some of your precious time to leave us such a kind review about your recent experience in the Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa Resort.

We are thrilled to hear that your expectations were fully met during your stay in Madeira and that we were able to provide you ‘Memorable Moments’ and a unique experience

Regarding the comments made under the pool section, we would like to clarify that our hotel has only one heated pool, the indoor one, being the others ambient temperature.
.
We are looking forward to welcome you back soon.

Kind Regards,

Maria da Paz Garcia
Unit Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 grudnia 2018

Największą zaletą tego hotelu jest bardzo sympatyczna, pomocna obsługa. My najchętniej korzystaliśmy z pomocy Fatimy. Hotel jest pięciogwiazdkowy i rzeczywiście oferuje swoim gościom sporo udogodnień. Pokoje są ładne i przestronne, wyposażone w czajnik, lodówkę i suszarkę oraz darmowy sejf. Oczywiście codziennie sprzątane. W łazience jest wanna i prysznic, ubikacja jest oddzielnie. Jedzenie podawane w formie bufetu jest całkiem smaczne i różnorodne, ale znacznie lepsze jadłam w czterogwiazdkowych hotelach w Hiszpanii, na Wyspach Kanaryjskich, a szczególnie w Turcji. Zupy były mało zjadliwe, za to podają pyszne oliwki i dobre wino. Bardzo smaczny był bufet w dniu azjatyckim, chociaż sushi z truskawką to nieco dziwny pomysł. Hotel oferuje także w trakcie pobytu dwie bezpłatne kolacje w restauracji a la carte. Smakowało nam tam risotto. Jest też darmowy autobus do centrum i winda na plażę, chociaż lepiej patrzeć na ocean z klifu. Teraz minusy: dzieliliśmy pokój z mrówkami. Nie, żeby nam to jakoś strasznie przeszkadzało, ale chyba w hotelu pięciogwiazdkowym to nie powinno mieć miejsca. Zgłaszaliśmy to na recepcji, ale mrówki stale wracały. Były nawet na stołówce przy automacie z kawą.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Nika1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FORoyal, General Manager, Pestana Royal All InclusiveOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2018

Drogi Gościu,

Dziękujemy za wybranie Pestana Royal Hotel na wakacje na Maderze. To była przyjemność być Twoim gospodarzem, bardzo się cieszymy, że podobał Ci się pobyt u nas.

Bardzo nam przykro, że nie mogliśmy spełnić twoich oczekiwań w stu procentach. Twoja krytyka potraktuje mnie poważnie i podzieli się nimi z moim zespołem.

Czekamy na Ciebie wkrótce.

Z poważaniem,

Maria da Paz Garcia
Unit Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 listopada 2018

Wspanialy hotel polozonyw dobrej lokalizacji,blisko sklepy i dobre dojscie do plazy,doskonala obsluga,urozmaicone jedzenie,wifi w calym hotelu.Piekny ogrod i sporo zieleni.Dobrym udogodnieniem byl bus do centrum Funchal.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Pestana Hotel Group
1  Dziękujemy, FarAway65057888296
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FORoyal, General Manager, Pestana Royal All InclusiveOdpowiedź udzielona 15 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your kind review!

We are looking forward to welcome you back soon!

Kind Regards,

Maria da Paz Garcia
Unit Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji