Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Włoska uczta”

Ristorante Villa Cipriani
Zarezerwuj stolik
2
sob., 20.07
20:00
Nr 68 wśród 788 Restauracje (Funchal)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe, Specjalne okazje, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 stycznia 2018

Może nie bedę obiektywny bo odwiedziłem ten lokal dzień po kolacji w najlepszej jakiej dotychczas byłem. Porcje duże, jedzenie smaczne, obsługa średnia ale konkretna. Niestety do tego dość wysokie ceny i nic więcej nie mogę napisać. Koszt za 4 osoby z 2 lampkami wina z minimalna ilością dań 240 ojro.

Termin wizyty: styczeń 2018
Dziękujemy, RafalM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CiriacoCampus, General Manager, Ristorante Villa CiprianiOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear RafalM,

Thank you very much for visiting us, and for having taken the time for writing your feedback, I really appreciate your constructive comments.

Here at Reid's we take our valuable guests' comments into our highest consideration, because are for us an incredible tool for improving our level of service. In this respect, after reading your remarks, I have shared your feedback with all the deemed associates, so that all the points you mentioned will be promptly addressed.

Once again, we do thank you very much for sharing with us your comments, and we do hope that, in case of another trip to Madeira, you will give us another opportunity to prove our hospitality in the most better way,

Best regards,


Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid’s Palace
Madeira

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 023)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 023 recenzji

Zrecenzowano 2 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wspaniała lokalizacja,przepiękny widok skłaniający do refleksji,obsługa na najwyższym poziomie,a to wszystko zwieńczone doskonałymi potrawami.Bedac w Funchal koniecznie należy tu przyjść.idealne miejsce do celebrowania ważnych okazji.

Termin wizyty: kwiecień 2017
Dziękujemy, Polipoi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CiriacoCampus, General Manager, Ristorante Villa CiprianiOdpowiedź udzielona 2 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Polipoi,

Thanks a lot for sharing your feedback.

We are happy to hear that you enjoyed your time at the Belmond Reids Palace.

Your kind words are for us the right payback for all the effort we put into our daily work.

We all look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid’s Palace
Madeira

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ciriaco C, General Manager, Ristorante Villa CiprianiOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ciriaco C, General Manager, Ristorante Villa CiprianiOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ciriaco C, General Manager, Ristorante Villa CiprianiOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante Villa Cipriani — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Ristorante Villa Cipriani? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem