Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 880)
Filtruj recenzje
1 880 wyniki
Oceny podróżnych
943
674
197
39
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
943
674
197
39
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 880 recenzji
Zrecenzowano: 10 marca 2016

Hotel położony nieopodal placu i pomnika Markiza de Pombal, obok wielkiego domu towarowego. Zewnętrzna powłoka ze szkła, 20-piętrowa bryła nie zapowiadają hotelu klasycznego, historycznego. Ładne i wygodne kanapy w hallu recepcyjnym, piękne dekoracje kwiatowe. Profesjonalna i miła załoga recepcyjna. Czyste i wygodne pokoje w klasycznym stylu pałacowym. Pięknie udekorowane marmurowe łazienki. Klient czuje się tu dowartościowany. Bogaty bufet śniadaniowy z winem musującym i egzotycznymi owocami. Najbardziej smakowały mi owoce passiflory, lokalne sery białe i szynki długo dojrzewające. Miło będzie tu wrócić.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wyższe piętra mają ładniejszy widok na miasto aż po rzekę Tag
Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DPP_Management, General Manager, Dom Pedro LisboaOdpowiedź udzielona 14 marca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your detailed and kind appreciation. We are very happy for knowing that you enjoyed being with us and we would like to assure you that we will always work hard, in order to improve and meet our guests' expectation.
We would love to welcome you back.
Kind regards
Paulo Mesquita
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 10 maja 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaMariaA1269, Public Relations Manager, Dom Pedro LisboaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaMariaA1269, Public Relations Manager, Dom Pedro LisboaOdpowiedź udzielona 14 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaMariaA1269, Public Relations Manager, Dom Pedro LisboaOdpowiedź udzielona 13 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaMariaA1269, Public Relations Manager, Dom Pedro LisboaOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji