Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“It was excellent culinary experience! ”

Real Portuguese Cuisine
Zarezerwuj stolik
2
niedz., 20.10
20:00
Nr 2 wśród 489 Restauracje (Lagos)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 28 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wraz z narzeczonym odwiedziliśmy restaurację podczas naszego pobytu w Lagos i muszę przyznać, że była to naprawdę wyśmienita kolacja.
Gościnność właściciela, wszechobecna uprzejmość i pełne zaangażowanie całej obsługi w to by to nie była wyłącznie kolacja, ale niezapomniane przeżycie sprawiło, że wyszliśmy całkowicie oczarowani.
Posiłki były przepyszne. Byliśmy zaskoczeni jak nasze ulubione potrawy i mięsa w portugalskiej odsłonie mogą być tak delikatne i pełne smaku.
Narzeczony zamówił na przystawkę sałatkę z pomarańczą i orzechami, na główne danie steka, który wręcz rozpływał się w ustach i miał w sobie tyle smaku ile tylko może mieć polędwica wołowa najlepszej ilości, a na deser mus czekoladowy.
Ja natomiast wybrałam na przystawkę przepyszne anchois, na główne danie idealnie wysmażony stek z tuńczyka ze świetnym pure z groszku, a na deser wspaniałą gruszkę w porto i przyprawach.
Każde danie po kolei było przygotowane perfekcyjnie i ogromnie szkoda było nam kończyć kolację pomimo tego, że spędziliśmy w tym cudownym miejscu blisko 2h.
Miejsce jest kameralne i cieszy się dużym powodzeniem (co z resztą nie powinno dziwić), więc polecamy zarezerwować wcześniej stolik.

Thank you for a wonderful evening and a delicious dinner!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Sylwia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jo_or451, Proprietário, Real Portuguese CuisineOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sylwia,

Thank you so much for dining with us and for leaving us such a wonderful review.

We hope you enjoyed the rest of your time in Lagos and will be happy to see you again in the future.

All the best and kindest regards from all of us at Real

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (894)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 894 recenzji

Zrecenzowano 5 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przemiła obsługa, czuliśmy się zaopiekowani. Rozkosz dla podniebienia. Obsługa naprawdę przemiła. Wysoka jakość jedzenia, każdy szczegół dopracowany. Napewno tu wrócimy

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, donia2210
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jo_or451, Proprietário, Real Portuguese CuisineOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

We are so pleased to read your positive review about your dinner at our restaurant.

Thank you so much for being great guests and taking the time to recommend us here on TripAdvisor. We appreciate all the positive words. And we, too, hope that you will have a chance to visit us again.

Kindest regards from all of us at Real

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniały niepowtarzalny klimat oryginalne dania I wyjatkowy smak tradycyjnej kuchni portugalskiej w ekskluzywnym wydaniu - goscie wracaja zadowoleni dlatego lepiej zarezerwowac stolik - inaczej może nie być miejsc.

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, Mirka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joao P, Proprietário, Real Portuguese CuisineOdpowiedź udzielona 4 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests
Thanks for your visit and comments.
Hope to see you soon again.
Best Regards
João Correia
Real Portuguese Cuisine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2017 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy Real Portugese Cuisine podczas naszej podrozy poślubnej. Dokonując rezerwacji zaznaczyliśmy, ze jestesmy świeżo upieczonym małżeństwem.

Przepyszne ryby, najlepsze wino i niesamowita obsługa! Dostaliśmy stolik z płatkami róż, a na koniec czekoladowy tort. Było najpiękniej!❤️

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, Quest728658
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joao P, Proprietário, Real Portuguese CuisineOdpowiedź udzielona 2 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests
Thanks for your visit and comments.
Hope to see you soon again.
Best Regards
João Correia
Real Portuguese Cuisine

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 tydzień temu

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jo_or451, Proprietário, Real Portuguese CuisineOdpowiedź udzielona wczoraj
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Real Portuguese Cuisine — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Lagos, Faro District
 

Byłeś(-aś) w Real Portuguese Cuisine? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem