Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“wyśmienita kuchnia”
Haweli — recenzja

Haweli
Nr 18 wśród 178 Restauracje (Carvoeiro)
Zakres cen: 11 USD - 22 USD
Kuchnie: Indyjska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 sierpnia 2016

jedzenie wyśmienite - jedliśmy kurczaka w sosie curry i krewetki - obsługa pomocna , atmosfera wspaniała

Termin wizyty: lipiec 2016
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, pelabea
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ind l, Owner, HaweliOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2016

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby napisać swoją opinię o naszej własności, Twoje komentarze są bardzo cenione. Jesteśmy bardzo wdzięczni za uwagi dotyczące naszej obsługi klienta oraz bieżących uaktualnień do nieruchomości.
 Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na Was na kolejną podróż do Carvoeiro!
Z poważaniem,
Inder

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (453)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 453 recenzji

Zrecenzowano 31 lipca 2014

Gorąco polecam obsługa super jedzenie rewelacja przystępne ceny! Naprawdę warto!lokalizacja w pierwszym położeniu lokali

Termin wizyty: lipiec 2014
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, agnes291980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmarjeetS91, Owner, HaweliOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmarjeetS91, Owner, HaweliOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmarjeetS91, Owner, HaweliOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Haweli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
Carvoeiro, Faro District
 

Byłeś(-aś) w Haweli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem