Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 555)
Filtruj recenzje
1 555 wyniki
Oceny podróżnych
904
503
117
16
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
904
503
117
16
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 555 recenzji
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2013

Standard pokojów warty swoich gwiazdek czyli 3... extra gwiazdka za bardzo przyjazna obsluga na recepcji ( zwłasza męska ) zawsze pomocni.
Dobre miejsce zwłaszcza na weekendowy wyjazd.
Sniadania dobre ,kazdy znajdzie coś dla Siebie choc po kilku dniach moze sie nudzić.

Termin pobytu: kwiecień 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Bartez78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2013

Bardzo miła obsługa. świetna lokalizacja. pokoje bardzo czyste sprzątane codziennie. nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń. blisko plaży i supermarketu. pokoj wykupiony ze śniadaniem w bardzo dobrej cenie. polecam wszystkim którzy wybierają sie w okolice Olhos d' Agua

Termin pobytu: styczeń 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Wnucor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2012

No tak, rozczytał się człowiek w tych rekomendacjach i Bóg wie czego oczekiwał.
W sumie hotel zasługuje na tyle gwiazdek ile ma, czyli 3, szczerze mowiąc przez ostatni dzień stracił hotel nawet jeszcze więcej, przez 540 minutowe opóźnienie hotelowego transportu na lotnisko. Jestem zaskoczona ilością dobrych komentarzy, bo hotel niczym specjalnym się nie wyróżniał.
No cóż, wyglądem hotel nie powala, ale nie "szata zdobi człowieka" pomyślałam. W środku skromnie i czysto, w pokojowej łazience trochę gorzej, trochę brudu można było wyskrobać z natryskowego brodzika.
Serwis ? ani lepszy ani gorszy, ot wykonują swoją robotę, ale trudno powiedzieć, by byli wybitnie mili, uśmiechów na recepcji raczej nie widziałam. Barman obsługujący w jeansach nawet wieczorem, zapominał dolewać alkoholu do tak reklamowanych i kolorowych drinków, które notabene były bardzo dobre / kokos drink najlepszy!!/
Restauracja - mała ale z widokiem na okolice. Trzeba było czekać na stolik. Wybór marny, ale godne pochwalenia, że jedzenie świeże (pomidory, wędlina, owoce). Szczególna polecenia jest sałatka owocowa, zero zepsutych i miękkich owoców z poprzednich dni i fermentujących na dnie. Ale wybór - żałosny!! Nawet jajka wyszły...
Okolica - nudna, trzy knajpy na krzyż, do plaży daleko (choć piękna), wszędzie trzeba dojechać, jak nie taksówką to autobusem. Niby nie duży problem, gdyby rozkłady autobusów były czytelne, nie wiadomo gdzie i kiedy. Do Faro niemal 1,5 godziny autobusem. Taksi do Albufeira 6 euro, 4-5 euro do Olhos de Agua. Poza tym jakiś fryzjer, małe spa nieco dalej, i sklep golfowy. Wycieczki i atrakcje w październiku wybitnie okrojone, prawie żadna z broszur wystawionych w hotelu nie odpowiadała rzeczywistości, no ale przyjmijmy że to nie bezpośrednia wina hotelu, choć mogliby uaktualnić.
Atuty - hotel dla ceniących spokój i ciszę, kameralny, tani, świeże produkty w restauracji.
Negatywy - nieciekawa okolica, trudny dostęp do innych okolicznych atrakcji (chyba ze się wynajmie samochód), pokoje niezbyt ładne, widoków z nich żadnych, obojętna obsługa.

Termin pobytu: październik 2012
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, svartrotte
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraGraca, Diretor-Geral, Velamar Boutique HotelOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraGraca, Diretor-Geral, Velamar Boutique HotelOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji