Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dobre miejsce na wieczorną kolację”
Italian Villa — recenzja

Italian Villa
Zarezerwuj stolik
2
śr., 16.10
20:00
LUB
Zamów online
Nr 331 wśród 990 Restauracje (Albufeira)
Zakres cen: 6 USD - 28 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 9 września 2019

Miła restauracja wybrana spośród wielu knajpek położonych tuz przy ulicy. Urzekła nas znakomitą obsługą i doskonałym, niedrogim jedzeniem, które zostało podane szybko i sprawnie.
Miła atmosfera sprawiła, że spędziliśmy tam dwa razy więcej czasu, niż planowaliśmy.
Radosna i przemiła kelnerka Maria pochodząca z Ukrainy urzekła nas swoim akcentem, a potem daliśmy się uwieźć na testowanie wybranych drinków, rodem z Brazylii - Capucana jest przepyszna i oryginalnie serwowana.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, MariuszC208
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: italianvilla, Manager, Italian VillaOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks so much!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (39)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 39 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: italianvilla, Owner, Italian VillaOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: italianvilla, Owner, Italian VillaOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: italianvilla, Owner, Italian VillaOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: italianvilla, Owner, Italian VillaOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Italian Villa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Italian Villa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem