Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Albufeira
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Coastline&Dolphins

Wycieczka przebiegła super, wszystko było ciekawie opowiedziane, delfiny widzieliśmy z bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 lipca 2017
oliowieczka
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Jaskinie

Bardzo przyjemny rejs katamaranem. Załoga posiadająca dużą wiedzę oraz bardzo sympatyczna, Widoki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 czerwca 2017
827karolinas
,
Łódź, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 241)
  
Recenzje (1 241)
Filtruj recenzje
1 241 wyniki
Oceny podróżnych
864
209
62
31
75
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
864
209
62
31
75
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 241 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Wycieczka przebiegła super, wszystko było ciekawie opowiedziane, delfiny widzieliśmy z bardzo bliska.Kiedy płynęliśmy szukając delfinów grała chilloutowa muzyka i był super klimat.Dodatkowo w tym upale dostaliśmy wodę, wiec wszystko było dopięte na ostatni guzik.Przewodnicy mówili bardzo ciekawie i zabawnie.Bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, oliowieczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlgarExpexperience, Gerente de relações públicas, AlgarExperienceOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear oliowieczka,
thank you so much for your review and preference.
Kind regards,
AlgarExperience team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2017

Bardzo przyjemny rejs katamaranem. Załoga posiadająca dużą wiedzę oraz bardzo sympatyczna, Widoki niesamowite. Polecam gorąco! Naprawdę warto.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, 827karolinas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlgarExpexperience, Gerente de relações públicas, AlgarExperienceOdpowiedź udzielona 3 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Karolina S,
thank you for your review and preference.
Kind regards,
AlgarExperience team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2016

Super katamaran. W pierwszy dzień nie udało się nam zobaczyć delfinów i dostaliśmy darmowe bilety na następny dzień. W drugi dzień udało się nam spotkać bardzo wiele delfinów. Rejs obejmuje także zwiedzanie wybrzeża Algavre.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
3  Dziękujemy, 212dominiks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2015 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny rejs, miła załoga, obiecane delfiny się pojawiły, jaskinie piękne. Generalnie świetny czas. Gorąco polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2015
Dziękujemy, Adam S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlgarExperience_GC, Gestor de Relações Públicas, AlgarExperienceOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji